Ne gelirse üzüntüyle geliyor zatenEvet açıcıdan dolayı oyle oldu sanırım.çok severim ben saçlarımı,çok tuhaf gelmişti sert Hali.çok aşırı olmadığı sürece beni rahatsız etmiyor.stres beni de etkiledi.baya döküldü yeni çıkanlar da beyaz çıktı.o yüzden kafanıza takmayın
Benimki açık renk aslında çok fark edilmiyor dipten çıkan beyazladı da kestim hep ama şimdi diyorum acaba bşr değişiklik olsun diye onbre yaptırsam artar mı beyazlarBenim de beyazlarım çoğaldı son zamanlarda hep stresten
Genetik olarak aslında 5ten fazla beyazım olmaması lazım 44 yaşındaki teyzemde bile tek tük ama işte hayat şartları insanı yıpratıyor
ben de hiç boyamadım yaş 30 ilk beyazım 19umda çıktı açıkçası doğal saçım olduğu için ve saçım gür olduğundan beyazlar arada kaynıyor çok takmıyorum (içten içe kompleksim var da napıyım modundayım artık)
Dipten beyazlar çıktığı sürece uçlara müdahale kötü durur gibi geliyor bana ben de aynısını düşünmüştüm bir ara ama bir kuaför önce tüm saçı boyamak lazım demişti ben de vazgeçtim
Koyu renk mi saçların ?Ben 23 yasindayim ve yukarda bir suru beyaz sacim var... anca 25 kadar boyasiz dayanirim heralde
Aa gercekten mi ?Şu konuyu görmek içimi rahatlattı.
Bana da ölebileceğim patavatsızlığını doktorların ilettiği 3 hafta boyunca saçımda beyazlar buldum.
Şimdi yok ama hiç.
Acaba stresten uzak dursan iyi gelir mi.
Ben kopardım da hepsini, yerine yenileri çıktı renkli.
Aa gercekten mi ?
Şu an bu yazdığın bana umut oldu . Ben koparmıyorum da kesiyorum beyaz kısımları
Acik kumral ama yinede beyaz sac parliyor gozukuyor yaniKoyu renk mi saçların ?
Bende cesaret edemedim koparmaya ya artarsa diyeEvet, şu an hiç yok
Ama üzülmüştüm sen gibi çünkü ben de 20lerdeyim daha
Saç koparmak beyazlandırmayı hızlandırmaz bu arada, o gerçek değilmiş, tek riski yerine saç çıkması uzun sürebilir kökü giderse
Evet malesefAcik kumral ama yinede beyaz sac parliyor gozukuyor yani
Sacmarin acik renkmis, ben acik renkli saclarsa cok yakistiriyorum ombreyi sahsen. Foto koymaya calisacagim, bayada gizler beyaz sacmari, biraz yukardan yaparsan su sekilde. Belki bende 25 falan gelince baslarim artik...Evet malesef
Ombre konusunda ne yapsam ?
Hm evet bu güzelmiş . Biraz daha seyrek istiyorum ama ben zaten ombre Kalıcı birşey değil ki en fazla 5-6 ayda çıkıyor saçtan ve dibi işlem görmeyeceği için beyazları arttırmaz değil mi ?Sacmarin acik renkmis, ben acik renkli saclarsa cok yakistiriyorum ombreyi sahsen. Foto koymaya calisacagim, bayada gizler beyaz sacmari, biraz yukardan yaparsan su sekilde. Belki bende 25 falan gelince baslarim artik...
Ben boyanin beyazi artirdigini dusunmuyorum. Beyazlar zaten artiyor, bizde boyadan saniyoruz. Ben boyamiyorum, hic bisey yapmiyorum ama hergun yeni bir beyaz sac cikiyor. Ben en az 25 bekliyorum cunku saclari cok yipratiyorHm evet bu güzelmiş . Biraz daha seyrek istiyorum ama ben zaten ombre Kalıcı birşey değil ki en fazla 5-6 ayda çıkıyor saçtan ve dibi işlem görmeyeceği için beyazları arttırmaz değil mi ?
Boya yıpratıyor evet ama bende ombre de kararsız kaldım.Ben boyanin beyazi artirdigini dusunmuyorum. Beyazlar zaten artiyor, bizde boyadan saniyoruz. Ben boyamiyorum, hic bisey yapmiyorum ama hergun yeni bir beyaz sac cikiyor. Ben en az 25 bekliyorum cunku saclari cok yipratiyor
Yap gitsin nolucakkiBoya yıpratıyor evet ama bende ombre de kararsız kaldım.
Denemeye bir türlü cesaret edemiyorumYap gitsin nolucakki
Degislik olur hem dene bi begenmezsen bir iki ay sonra geri degistirsinDenemeye bir türlü cesaret edemiyorum
Var mı böyle Şeyler ?Renk değişikliği istemiyosan şampuan gibi saçı kendi rengine döndüren şeylerden alabilirsin.
Önce sararıyo beyazlar sonra yavaş yavaş koyulaşıyo koyu kumraldan koyulaştığını görmedim
Tekrar boyayarak mı yoksa uçlarını kestirerek mi ?Degislik olur hem dene bi begenmezsen bir iki ay sonra geri degistirsin
Tekrar dogal haline boyarsin uclardanda aldirirsin birazTekrar boyayarak mı yoksa uçlarını kestirerek mi ?
ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz ilk kez duydumRenk değişikliği istemiyosan şampuan gibi saçı kendi rengine döndüren şeylerden alabilirsin.
Önce sararıyo beyazlar sonra yavaş yavaş koyulaşıyo koyu kumraldan koyulaştığını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?