Saç Rengi ve Saç Boyama Saç beyazlaması ??

Ne gelirse üzüntüyle geliyor zaten

Benimki açık renk aslında çok fark edilmiyor dipten çıkan beyazladı da kestim hep ama şimdi diyorum acaba bşr değişiklik olsun diye onbre yaptırsam artar mı beyazlar

Aa gercekten mi ?

Şu an bu yazdığın bana umut oldu . Ben koparmıyorum da kesiyorum beyaz kısımları

Aa gercekten mi ?

Şu an bu yazdığın bana umut oldu . Ben koparmıyorum da kesiyorum beyaz kısımları

Evet, şu an hiç yok
Ama üzülmüştüm sen gibi çünkü ben de 20lerdeyim daha
Saç koparmak beyazlandırmayı hızlandırmaz bu arada, o gerçek değilmiş, tek riski yerine saç çıkması uzun sürebilir kökü giderse

Bende cesaret edemedim koparmaya ya artarsa diye

Evet malesef

Ombre konusunda ne yapsam ?
Sacmarin acik renkmis, ben acik renkli saclarsa cok yakistiriyorum ombreyi sahsen. Foto koymaya calisacagim, bayada gizler beyaz sacmari, biraz yukardan yaparsan su sekilde. Belki bende 25 falan gelince baslarim artik...

Eklentiler

• IMG_3307.webp
    23 KB · Görüntüleme: 116
Sacmarin acik renkmis, ben acik renkli saclarsa cok yakistiriyorum ombreyi sahsen. Foto koymaya calisacagim, bayada gizler beyaz sacmari, biraz yukardan yaparsan su sekilde. Belki bende 25 falan gelince baslarim artik...
Hm evet bu güzelmiş . Biraz daha seyrek istiyorum ama ben zaten ombre Kalıcı birşey değil ki en fazla 5-6 ayda çıkıyor saçtan ve dibi işlem görmeyeceği için beyazları arttırmaz değil mi ?

Hm evet bu güzelmiş . Biraz daha seyrek istiyorum ama ben zaten ombre Kalıcı birşey değil ki en fazla 5-6 ayda çıkıyor saçtan ve dibi işlem görmeyeceği için beyazları arttırmaz değil mi ?
Ben boyanin beyazi artirdigini dusunmuyorum. Beyazlar zaten artiyor, bizde boyadan saniyoruz. Ben boyamiyorum, hic bisey yapmiyorum ama hergun yeni bir beyaz sac cikiyor. Ben en az 25 bekliyorum cunku saclari cok yipratiyor

Ben boyanin beyazi artirdigini dusunmuyorum. Beyazlar zaten artiyor, bizde boyadan saniyoruz. Ben boyamiyorum, hic bisey yapmiyorum ama hergun yeni bir beyaz sac cikiyor. Ben en az 25 bekliyorum cunku saclari cok yipratiyor
Boya yıpratıyor evet ama bende ombre de kararsız kaldım.

Renk değişikliği istemiyosan şampuan gibi saçı kendi rengine döndüren şeylerden alabilirsin.

Önce sararıyo beyazlar sonra yavaş yavaş koyulaşıyo koyu kumraldan koyulaştığını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…