Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah krize girdimBen de içli köfteyi yapam o zaman![]()
Evet nevroş, aus ablama sözüm var ramazan gelmeden ben 58 olacağımSen bundan mı yedin inanmam![]()
Tamam o zaman sorun yokDiskalifiye olcem belkiii niye olmasin![]()
Bu sefer normal içli köfte yaparsın bizde kabul ederiz.Farklı olurBen de içli köfteyi yapam o zaman![]()
Ayyy ne güzel yaparsınEvet nevroş, aus ablama sözüm var ramazan gelmeden ben 58 olacağım![]()
Normal şeyleri sevmem ,anormal şeyler tercihimBu sefer normal içli köfte yaparsın bizde kabul ederiz.Farklı olur![]()
Yakın çekim ablam o küçük küçüknoluyoooooooooo burdaaaaaaaaaaaa
hem yarışma açılmış hem lunyam katılmışşşş hem sac böreği yapmışşşşş ... kız dün kepek unundan börek diyince minnak bi börek dilimi geldiydi gözümün önüne ...oyyyyyy oyyyyy dur tarife bakayım alıcı gözle![]()

Kocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanımnoluyoooooooooo burdaaaaaaaaaaaa
hem yarışma açılmış hem lunyam katılmışşşş hem sac böreği yapmışşşşş ... kız dün kepek unundan börek diyince minnak bi börek dilimi geldiydi gözümün önüne ...oyyyyyy oyyyyy dur tarife bakayım alıcı gözle![]()

Hiç şaşırmadımNormal şeyleri sevmem ,anormal şeyler tercihim![]()

Kocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanım![]()
Dün zaten çok pişmanlık yaşadım, ama asla pes etmedim , eminim kendimden, boy boy zayıf halimi koyacağım ramazandaKocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanım![]()
Hadi bakalımTartı gününe daha var şükür ...eritecek napcak ?
Gün itibarıyla yırttı yani :)
Beni etiketlemeDün zaten çok pişmanlık yaşadım, ama asla pes etmedim , eminim kendimden, boy boy zayıf halimi koyacağım ramazanda![]()

Beni etiketleme![]()
Biliyorum
nevoooooo ben 58 oldummmmm etiket ister misin![]()
Zaten sana özel mesajla atıyorum ya DaBeni etiketleme![]()