- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
https://www.manicpanicturkiye.com/mystic-heather bu renk olucak umarım dipleri boyamasam canım yanar mı![]()
Bunu bir de dipleri boyanmamış hayal edin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.manicpanicturkiye.com/mystic-heather bu renk olucak umarım dipleri boyamasam canım yanar mı![]()
Kork bencede oryalden saçımın içine etti benimbilmiyorum boyayı aldım zaten hazırda ben korkuyorum oryalden
Lütfen boyayınca bize de gösterir misin saçlarını . Güle Güle kullan diyelim şimdiden. :)selam kızlar saçımı kumraldan lila rengine boyucam fakat korkuyorum dibini boyamassam derimde herhangi bi acı hissetmem dimi
Boyarsam tabiki yigenimde düşünüyor ben yaştan dolayı korkuyorum pazar günü boyacak cesaret gelirse bende yapıcım yigenimkini buraya atarımLütfen boyayınca bize de gösterir misin saçlarını . Güle Güle kullan diyelim şimdiden. :)
Çok teşekkürler :)Boyarsam tabiki yigenimde düşünüyor ben yaştan dolayı korkuyorum pazar günü boyacak cesaret gelirse bende yapıcım yigenimkini buraya atarım
Ben de 34 yaşındayım .Hala gençsin niye güldün ya :)bilmiyorum toplumun çok baskısı oluyor fakat cesaret geldi ilk defa 2 senedir
selam kızlar saçımı kumraldan lila rengine boyucam fakat korkuyorum dibini boyamassam derimde herhangi bi acı hissetmem dimi
çarşamba günü yigen boyucakSaçınızı o renge boyattınız mı gerçekten?
Cesaretine hayranımselam kızlar saçımı kumraldan lila rengine boyucam fakat korkuyorum dibini boyamassam derimde herhangi bi acı hissetmem dimi
öyle de şaçım çok gür zatenCesaretine hayranımİlk defa boyayacaksan kullanması kolay bir renge boya,hem saçın boyaya yatkın mı ona bakarsın.Herkeste tutmayabiliyor.Ayrıca dibe saç boyasından ölen yok
![]()
O zaman saç renginizi açma işlemine dikkat gösterin,şimdiden hayırlı olsun renk iddialı ve kullanması zoröyle de şaçım çok gür zaten
teşekürler :)O zaman saç renginizi açma işlemine dikkat gösterin,şimdiden hayırlı olsun renk iddialı ve kullanması zor
bilmiyorum toplumun çok baskısı oluyor fakat cesaret geldi ilk defa 2 senedir
aynen :)Öyküm, saçları önce orial ile açıp sonra boyayacaksınız sanırım değil mi?