saç boyama korkusu

Lütfen boyayınca bize de gösterir misin saçlarını . Güle Güle kullan diyelim şimdiden. :)
Boyarsam tabiki yigenimde düşünüyor ben yaştan dolayı korkuyorum pazar günü boyacak cesaret gelirse bende yapıcım yigenimkini buraya atarım

Vakti zamanında saçını liladan biraz daha koyu bir mor tona boyatmış birisi olarak şunu söyleyebilirim;
kuaförde yaptırın ve haftalarca kalıcı bir ton ve renge sabitlenmesini beklemeyin, hele 2 hafta demeden aktığını görünce canınız baya sıkılabilir. Doğal olmayan renklerin genel olarak akıbeti budur ve saçınız çok yıpranacak.

O resimlerdeki gibi bir sonucu evde elde edemezsiniz, sağlam bir kuaför şart :KK66:

Çit cit yapıyorlar canım. Aralar takiyorlar istediğin kadar.hem sac yipranmiyor. Ben de mavi taktircam önler bir kaç tutam. Tatil olmasını bekledim .ogretmenim şimdi pek asi dururum dikkat çekerim diye yaptırmam sene içinde. Bence bu dediğim şekil en iyisi.bak ünlüler de böyle yapıyor.

Boyalı al.kuafor cit Citi boyasın . Saçına taksin . Bence bütün saçtansa böyle önlerde ya da arada bir kaç tutam daha havalı oluyor

Önce balyaj yaptır sonra tamamen boya.Ben bir kızıl için bir sene düşündüm esmer olunca bi renk seçeneği yok yani ondan.

selam kızlar saçımı kumraldan lila rengine boyucam fakat korkuyorum dibini boyamassam derimde herhangi bi acı hissetmem dimi
Cesaretine hayranım :D İlk defa boyayacaksan kullanması kolay bir renge boya,hem saçın boyaya yatkın mı ona bakarsın.Herkeste tutmayabiliyor.Ayrıca dibe saç boyasından ölen yok :D

Öyküm, saçları önce orial ile açıp sonra boyayacaksınız sanırım değil mi?

bilmiyorum toplumun çok baskısı oluyor fakat cesaret geldi ilk defa 2 senedir

Ben de 34 yaşındayım canın ne istiyorsa yap, ilk defa 30'dan sonra saçımı boyattım, kazıttım ve aynı bu renge boyadım manic panic kullandım ben, yaşı geçti diye bir şey yok.

Back
X