Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama tarag ,ı kızlar güzel bir icat bi bakınn :D

tweetle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
34
0
16
Antalya
su aralar sac rengimi degistirmek istiyorum , bi uygulamada buldundum sonuc cok kötü oldu benim için :D bütcemse bir bucuk iki aysonra olacak kuaför için ve ben o kadar beklemek istemiyorum sınav stresinden mi ne cok bunaldım hiç kendime de bakamadım sac rengimi degistirmezsem catlayacagım :D sac acıcı kullandım kimisi sarı koyu sarı kahvemsı oldu zebra gibi oldum , mecbur koyu haveye boyadım dipleri oldugundan cok beklettim simdi biraz daha iyi , internette sacını boyayamayan için bişi yapılmış bunu kullanan var mı alıp almamakta kararsızım :S cok iyi gözüküyor :( bu gidişlede alacagım gibi :D

http://www.genc.net/firsat/image/cache/data/sac_boyama_taragi_firsati-500x500.jpg

Ohh ne güzel bişeymiş o öyle.. ama bana yine de saçın her yerine yediremez gibi geldi, tabi kullanmadım bilmiyorum belki de iyi bişeydir.. Saçın her yerini fırçayla boyadıktan sonra boya kabından boyayı avucunla alıp şampuan yedirir gibi yedir saçlarına iyice masaj yap.. o zaman her yeri boyamış olursun :)

Guzel bir alet ama ben de guzel sonuc olmayacagina inaniyorum ben kopuk boya kullaniyorum ve boyama konusunda o kadar beceriksiz olmama ragmen mukemmel bir sonuc cikti ortaya tavsiye ederim....

Guzel bir alet ama ben de guzel sonuc olmayacagina inaniyorum ben kopuk boya kullaniyorum ve boyama konusunda o kadar beceriksiz olmama ragmen mukemmel bir sonuc cikti ortaya tavsiye ederim....

köpük boya gercektn iyi mi , ben kendi rengm koyu khve , acık kahve lsam işler mi ki :S

böyle antin kuntin şeylere inanmayın, göründüğü gibi değildir..öyle olsaydı bütün kuaförler boya fırçalarını atar bu aparatı kullanırlardı:34:

Back
X