Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kolestonun yeni parlaklıkserisini kullanan oldu mu ?gene renle koyu çıkıyor mu?mesela eski serideki bir renk ile yeni serideki aynı adlı renk aynı mı farklı mı?bana sanki daha açık geldi renkler ,

canım ne tonlar istiyorsan ona göre seçebilirsin bir sürü sarı var platin en açık limon sarısı kum sarısı altın sarı dore sarı,bir sürü ton var bir kuaföre beğendiğin bir röfle yapılmış saç fotosunu götür ,sana uygun olanını seçerler

kızlar ben kolestonun çikolata kahvesini seviyorum ama koleston kullanmak istemiorm evde çikolata kahve boyayan yok mu?alix i düşünüyorum ama güvenemiyorum koleston ne kadar amonyak da olsa içinde kına özü mü ne varmış sanırım daha canlı renk çıkıyor gibi kolestondan sanki?çikolata kahve boya önerilerinizi bekliyorum her an boyayabilirim:)

ewet bende çıkolata kahve yapmaya karar verdim.karamelin 1 -2 ton koyusu saçım acaba renk tam olarak çıkarmı? aslında ben ilk kolestonun çıkolata kahvesine boyamıştım çok hoş bi renkti... biraz koyuydu tabi :)

gözdey 85 umarım hala boyamamışşındır saçını. ben 6 yıldır hemen hemen her markayı kullandım.en ıyısı loreal.lorealden sakın saşma. kolestonun içinde fazla mıktarda amonyak var hem saçı mahvedıyor hemde plastık gibi yapay bı gorunum verıyor. kesinlikle lorealden saşma. ama şuan kı saç rengin nedir ve sen ne renk istiyorsun

cnm çok teşekkür ederim daha boyamadım saçımda gene koleston çikolata kahve var ama 3 ay oldu kolestonda fazla amonyak var ama lorealde de istediğim rengi bulamadım yani excellence ve recital serisinde bulamadım çikolata kahve istiyorum

eweeeeeeeeet bende öle istiyorum.açıkcası bende kolestondan başka bi markada bu rengi bulamadım....

mn 54 evet ya kolestonda var ama koleston da saçı daha mı çok mahvediyor o noktayı çözemedim ilk boyayınca güzel de sonra sanki soluyor gerçi her boya da öyle ama ben lady in color diye bir markanın sitli kahve ya da çikolata kahvesini de beğendim ama markaya güvenemiyorum maalesef bir tek loreal excellence nin kahve serisi vardı orda buzul kahve karamel kahve vardı ama açık görünsede katalogda numaraları 4,5 di koyu bence bir de alix markada beğenmiştim çikolata kahve ama aklım karıştı biraz

gerçekten öle ilk boyandığında güzel oluyo sonra soluyo ...ama saçlarda önemli yaa boyaya güvenmemiz lazım bende kararsızım napsam die napcaz gözdey yaa biri bize bişiy desin...

saçboyama cihazı mı? ilk defa duyuyorum:)
mn54 gerçekten de biri bize yardım etsin:)
lady in color a güvenemiyorum resmen ama koleston da süper kaliteli değil bence tabi bilemiyorum
koleston un çikolata kahvesi benim de hoşlandığım bir renk,ama renk bazen açık görünüyor bende bazen de koyu anlayamadım
lady in color u sanırsam eledim:) alix kaldı şu an için alix i kullanan arkadaşlar memnun kalmış yani normal diğerleri gibiymiş öyleyse sorun yok sanki daha açıktı alix de renk ama bir yandan da ikimizin saçında da koleston var acaba rengi bir daha boyarsak daha mı iyi olur farklı markada sorun mu yaşarız
?yurt dışındaki boyalarda daha çok ve güzel renk seçenekleri var gibi bizde daha kısıtlı neden o boyalar buraya gelmiyor?evet ya sanırım alixde çikolata kahve daha açık arkadaşımın annesi boyuyordu ama belki onda öyle olmuştur koleston genelde açık kumral filan olmadıkça koyu renk veriyor iyi mi kötü mü anlamadım:)

Evet saç boyama cihazı Gözdey. Google'a "Philips saç boyama cihazı" yazıp bakabilirsin. Çok merak ediyorum acaba kullanışlı mı? Bu arada bugün saçlarımı Selective markanın koyu kestanesi ile boyadım. Kolestondan daha çok beğendim. Saçlarım sert olmadı.

yaa ewet ikimizinde saçında koleston var. benm şuan işte terracota var kramelimsi gibi oldu...çıkolata kahve istiyorum ama türkiyedede dediğin gibi cnm pek boya markası yok. bilinmeyen bi markayıda kullanıp saçlarımızı riske etmeyelim yaa ...bilmiyorummmm yardım edin biraz arklar ... :))

gözdey_85 lorealınde çikolota kahvesı vardı ama bulamamışşın sanıyorum. canım geçrektende koleston bıkaç yıkamadan sonra soluyor. önemli olan solması eğil mahvolouyor saç.hele selective saçı resmen naylon gibi yapıyor.lady ın colorda oldukça mat bır marka. yanı ılk boyandığından hepsi çok guzeldir eminim ama bıkaç zaman sonra dipleriniz çıkmasa bıle boyamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. hepsini uzun yıllar ara ara kullandım.canım sen hangi semtte oturuyorsun gözdey_85.sana bı yer tavsıye edıcem orda ıstemediğin kadar boya çeşidi bulabılrsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…