Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Merhabalar;

Esmerseniz size Koleston Perfect 7/77 yi öneririm. Loreal Majirel 10.1 küllü bir tondur ve aralarına sarı atılmazsa esmer tene beyaz saçmış gibi durur. Tabiki öncelikle sizin sevmeniz gerekir rengi ama bana kalırsa yapmayın derim, seçim sizin

koleston tonlarının hepsini biliyorum 7/77 bana koyu kalıyo zaten o renk gibi şu an saçım loreal majirelin 9 yada 8 tonlarına bakayım bi o zaman 10.1 öle olacaksa istediği msaç rengi bu bakın

Eklentiler

• $images.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 65
koleston tonlarının hepsini biliyorum 7/77 bana koyu kalıyo zaten o renk gibi şu an saçım loreal majirelin 9 yada 8 tonlarına bakayım bi o zaman 10.1 öle olacaksa istediği msaç rengi bu bakın

bu resimdeki saç 7/77 lorael majırelın

Bu da koyu bir ton hatta 7/77 den daha koyu bir renk. Aralarına sarı balyaj atıldığı için siz açık aldılıyorsunuz. Bu saç renginin dibi 6.1 dir.

kızlar , fikrinizi alabilir miyim ?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iyorum-kizlar-dersiniz-resimlerime-bakin.html

daha önce böyle bir konu açtım , sizler beğendiniz ama kimi gördüysem 20 yaş büyük görünmüşsün dedi kafam çook karıştı bir süre böyle idare ederim ama şimdi ben küllü kumral yapmak istiyorum. küllü renkler röflede yeşillenme yapıyormuş , turunculuk olmasın diye de kumrala boyayın demişti buradan birkaç arkadaş .

şimdi ben röflemin üstüne açık kumral boyasam , 1 hafta kadar bekleyip üstüne küllü kumral boyasam ne olur , saç boyası hakkında hiiç bir fikrim yok , saçmalamış da olabilirim :)

yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:

Merhabalar;

Evet röflenin üstüne küllü boyamak bazen grileştirir bazen de yeşillendirir. Bunu için sizin İLK BAŞTA dore rengi tercih etmeniz gerekir. Loreal Majire 8.3 + %6(20volume) lık oksidanla saçınızı boyamanızı tavsiye ederim. Bu renk ilk boyandığında koyu gibi gelir fakat 20 güne kadar açılır. Bu boya açıldıktan sonra küllü bir ton ile boyarsanız yeşillenme ya grileşme olmaz.

Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.

Eklentiler

• $paıınt.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:

Eklentiler

• $Orta küllü kumral saç rengi.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 158
  • $Anna-Saccone-Dark-Blonde.webp
    16 KB · Görüntüleme: 147

Son düzenleme:

boyamadan önceki saç rengin neydi acaba bende kestane akaju rengine boyamayı düşünüyordum hafif kızıllık olsun benim saçım koyu kumral eski zemin rengimden dolayı dorelikler var 5.35 boyasam kızıllaşır mı gerçekten ben koyulaşır diye korkuyorum

merhaba, saçlarım koyu kumral aşağıdaki gibi hafif güneşte kızıla kaçan bi renk olmasını istiyorum akaju renkleriyle yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…