- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
evet canım arkadaşım bıkaç kere ıstanbul rengini kullanmıştı. kendi saçıda çok saglıklıydı ve acaip guzel parlamıştı. umarım ıstediğin sonucu alırsın. ama 1 hafta sonra yavaştan solmaya ve kahverengileşmeye başlıyor. bunuda soylemiş olmalıyım o zamanlar. yınede vıyole renklerse tercıhın kesinlikle loreal recital dıyorum.sonucunu paylaşman dıleğiyle:)
Zaten muhakkak bu tonlarda boyayacaktım canım:)) Daha önce aralarına attırıyordu kuaförüm yoğun viyole... Nasıl bir renk olacağını tahmin edebiliyorum akınca ama olsunZaten yazın kullanıcam sadece okul başlayınca kahve boyatmayı planlıyorum, kendi tonuma yakın...
Bugün boya bakarken bir renk beğendim lorealden... Doğal kahve miydi neydi 5.1di ama... Çok hoşuma gitti... Herhalde daha sonra ona boyarım, okulun açılmasına doğru... Ama viyolenin üstüne nasıl gider bir fikrim yok??? Maf etmeyeyimde
canım loreal recital 5.1 yenı serısıne bende bayıldım.ancak senin baktığın sanıyorum kı ultra açıcı serısıdır. eğer ultra açıcı serısını yoğun vıyole boyalı saça uygularsan ne olacağını hayal bıle edemiyorum.hiç bulaşma dıyorum.
eğer baktığın normal ultra açıcı serısınden değilse yınede boyamanı tavsıye etmıyorum.ancak saçında ıyıce aktıktan sonra boyamanı tavsıye ederim. zaten loreal kutuların ustunde de eğer kulluyse aldığın ton ''saçlarınız daha onceden vıyole tonlarında boyanmışşa kullanmanız tavsıye edilmez'' deniliyor
Ben hangisine baktım bilmiyorum ama uzak durayım o zaman ciddenBoya iyice aktıktan sonra boyarım ya da farklı bir kahve tonuna boyarım... Viyolenin üstüne tavsiye edebileceğin renk var mı peki?
vıyole zaten akınca kahverengimsi bır renk oluyor.koyu kahvelere bakabılrsın kullu olmayan.sen bır boyada aksında aktıktan sonrakı rengine göre de anlaşılır az çok ne renk tutacağı az çok
bayanlar benim sacımı acınca sac rengim üstteki iki renk gibi ama biraz daha acıgı oldu
alltaki gibi sarı yapmak tekrar sac renginin acılmasımı gerekiyo yoksa direk böyle yapılırmı..
lorealin yok diye biliyorum ben palette kutusundaki rengimi veriyor tarif eebilirmisiniz yada resim falan varsa ???
direk sarı bir boya ile sonuç ne olur hiç bilmiyorum canım ve ne ile açtın saçını palette ile mi?üst üste açıcı hiç iyi olmaz bence ne zaman açtın saçını?koleston 12.1 küllü çok açık sarıyı deneyebilir misin bilmioyrum bu saça sonuçta bakırlık dorelik hakim küllü ile değişik bir sarı olabilir normal bir çok açık sarı alsan iyi ihtimalle açık dore sarı olur o da çok farklı iddialı herkese gitmeyecek riskli bir renk olabilir
senin amacın neydi açarken sarı mı yapmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?