Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar ben saçımı patlıcan moru boyamak istiyorum ama markalara bakıyorum benim istediğim ton yok bir tane buldum bu markadan kullanan oldumu acaba çabuk aksın istemiyorum rengi değişiyor akan boyaların benim istediğim renk resimdeki ve kalitesi nasıl bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum

canım çok sevındım istediğin gibi bir sonuç çıkmasına. mumkun olduğunca saçını soğuk suyla yıkamaya çalış ve bır kere sampuanla.rengin ömru uzamış olur boylece. güle güle kullan.

arkadaşım daha once und arkadaşımıza da önerdiğim gibi loreal recitalın mor renklerine bakarsan daha ıyı sonuç alırsın. lady ın color oldukça vasat bır marka.

ama esım hıcccc izin vermıyor:1no2:ben cok ıstıyorum ama esmerım gozlerım ele sızce yakısmazmıı yaa oda ıstıyorkı mavı sıyah boyaa onuda ıstemıyom böcek gıbı olurummm ya ne yapacammm yakısırmı sızcee yardım edınn :çok üzgünüm:

caım neva clorla neyi karıstıracksın bende neva color 5.20 acık viyole aldım deneyecem bakalım insalaah istediğim gibi olur bakalım:dance::dance::dance:

caım neva clorla neyi karıstıracksın bende neva color 5.20 acık viyole aldım deneyecem bakalım insalaah istediğim gibi olur bakalım:dance::dance::dance:

kor ateş kızılı ve igoranın viyole yoğunlaştırıcısı ile karıştıracam canım.
yani 3 çeşit boyadan yarımşar tüp.
yarın boyuyorum bakalım nasıl olacak.
sonucu sana bildiririm.

lorealin de istanbul viyole diye bir rengi var ferhunde kızılını o şekilde yakaladığını söyleyenler var ama aslında ben şu rengi istiyorum.

canım çok sevındım istediğin gibi bir sonuç çıkmasına. mumkun olduğunca saçını soğuk suyla yıkamaya çalış ve bır kere sampuanla.rengin ömru uzamış olur boylece. güle güle kullan.

Teşekkürler canım:)) Evet bu söylediklerini uyguliycam... Peki jöle, sprey, krem falan rengi akıtır mı? Özellikle köpük. Köpük daha kullanışlı ama rengini akıtır mı acaba?

Evet canım işte ben de Ferhundenin rengini yakaladım. Aynısı oldu.
Ama bu resimdeki renk daha farklı. Birde benim boyadığım renk ışığa göre bayağı bir farklılık gösteriyor. Bu resimdeki halide alıyor bazen. Birde bu resimde direk ıslak gibi parlıyor (jöle falan vardır belki) o yüzden de renk farklı gelebilir:) Daha pembemsi morumsu bu:)

arkadaşlar bu sefer kuzen için soruyorum saçları koyu kestane açık kumral yapmak istiyormuş hangi boyayı kullanmasını önerirsiniz ben loreal önerdim ama tabi numara olarak öneremedim küllümango sen biliyorsundur yada diğer arkadaşlar lütfen cevap yazın (ailede bütün herkes bu işleri bana sorar arkadaşlarım dahil çok meraklı olduğumdan)

Teşekkürler canım:)) Evet bu söylediklerini uyguliycam... Peki jöle, sprey, krem falan rengi akıtır mı? Özellikle köpük. Köpük daha kullanışlı ama rengini akıtır mı acaba?

köpük kullan hatta parlatıcı etkili köpüklerden kullanmanı öneririm. saça diğerlerinden dah aaz zarar verıyor. hatta uv koruyucu olmasına dikkat. guneştenbır nebze de korur

canım açık kumral istiyorsa ve koyu kahverengiyse küllü tonlarını tercih edin ki çok turuncumsu olmasın. zaten bır sure sonra renk oturuyor. canım loreal recital serisinin koyu saçlar için özel uretılmış tonları var. ultra açıcı etkili koyu saçlar için olan. onlardan 6.1 i kullanabılrsınız oldukça rengini acar. ancak o renk istediği kadar açık değilse siz iine 7.1 kullu kumral ve çok az da yuzde 9 luk koyarak açık bır renk elde edersiniz. daha da açmak isterseniz bu sefer turuncumsu renkler ortaya çıkmaya balar ve buda pek hoş olmaz.
ultra açıcı serısının peroksiti yuzde 7.5 yanı yuzde 6 ile yuzde 9 arasında.

selam=)
ya aslında ben saçlarımı daha önce siyaha boyamıştım kendim =) ama tam tutmadı, beceremedim; saçlarım çok uzun sanırım o yüzden. şu an yine kumral-sarı gibi ama arada siyahlar da var.. şimdi kızıl istiyorum ama rengin açılması gerekicek dimi :/
ne gibi zararları var; yada rengi açtırmadan kızıl saçlarım olamaz mı

saçları benim doğal rengimle aynı koyu kestane yani açık kumral istiyor şimdi koyu sarı boyucam diyo bilmiyorum onu boyadığında ne renk ortaya çıkar loreal preference serisindeki koyu sarı onu boyadığında nasıl bir renk ortaya çıkar ki? istediğim rengi elde edebilirmiyim falan diyo bende cevap veremedim

canım eğer koyu khaverengi bir saçı ilk aşamada çok açık bır renge boyarsanız saç turunculaşır.
o zaman söyle yapın madem benım onerdığım renkler koyu gelcek onun ısteğıne göre.
loreal krem boyanın en açık kullu sarısını alın. numarası 03

bununla saçı duzgunce boyayın ama ıkı kutu alın bence. sanda dediğim gibi açık renge boyanan saç her zaman daha çok boya ıster. saçı 40 50 dk bekletın. ve ilk bıkaç gun renk çok açık ve turuncumsu gelebılrı. ama 4 5 gune kadar renk oturur ve guzel hoş bır kumral ton elde eder. hoşlanmaz yada çok açık veya turuncumsu gelirse de loreal recital jel boyanın 7.1 kullu kumralıyla cila atarsınız ve oldukça guzel olur saç

sırf arada görunen sıyahlar için saç rengini açma sakın.kumral sarımsıysa isteidin kızıla boya. aralarda da koyu kızılımsı olur sıyah dediğin yerler. sonra pişman olursun orealle açtığına

tamam canım çok teşekkürler a.s.

teşekkür ederim =))
ben de orealle açtırmak istemiyorum çünkü çok yıpranır diye duydum.. kuaföre bi soriym artık, kızıl tutarsa böyle yaptırırm =) açtırmam ama, baya korktum çünkü

tamam canım çok teşekkürler a.s.

canım loreal recital jel bazlı olduğu için saçın rengini açmak için bıraz daha fazla ısı vermen gerek. o yuzden saçı en az yıpratan eğer açık ton ıstenıyorsa dediğim boyayı alın. ve bı hafta sonrada eğer renk oturduğunda bıle hala ıstenılenden farklıysa cıla atın. gerçekten çok memnun kalırsınız
buda daha once çoğu kez yaptığım bır işlem çünkü koyu kahverengi saça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…