Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar dun saçıma bakım yaptım herkese tavsiye ediyorum özelliklede boya yapmadan önce yapın saçınız çok zarar görmez, 1 kaşık kantron yağıyla 2 kaşık zeytin yağını ısttım saçıma yedirdim 3saat bekledım gerçekten çok iyi geldi. kantron yağı ne diceksınız aktarlara sorun isterseniz her aktarda olmuyo çünkü bu bir ot ve zeytin yağında bekletilierek yağı elde ediliyor. belki bulabilrsiniz ayrıca bu yağ kellerde resmen saç çıkartıyo ayrıca bütün yanık , alerji vs şeylere çok iyi geliyor hatta mucize giibi bişe annem kimin biyerine bişe olsa bu yağı çıkarıp sürer. bence evınızde bulundurun....

Kislar saclarim suan acik kestane koyu kumral boya aldim dün onu boyucam zanmanla acmayi düsünüyorum devamli koyu renkten sikildim ten rengim koyu degil acik bugday sayilirim nasi olur sizce

selam saçım kumral ve küllü kumrala boyalı (loreal krem) şimdi açık küllü kumral yapmak istiyorum acaba 7 ve 1 diye açıklamışsın ya kafam karıştı hangisini kullansam daha doğal durur ?

selam saçım kumral ve küllü kumrala boyalı (loreal krem) şimdi açık küllü kumral yapmak istiyorum acaba 7 ve 1 diye açıklamışsın ya kafam karıştı hangisini kullansam daha doğal durur ?

canım sorunu tam olarak anlayamadım ama saçının daha önce boyalı olduğunu ve şimdiki boyadan daha açık renk istediğini anlayabildim..ne yazıkki boya boyayı açmıyor...

güneş gerçekten çok güzel bilgiler veriyorsun a.s. eksiğimizi tamamlıyorsun
bir not da benden l'oreal in renk uzmanı sıcak ve soğuk renklerle ilgili şunu demiş:eğer size altın aksesuarlar yakışıyorsa sıcak renkler yakışır gümüş aksesuarlar yakışıyorsa soğuk renkler yakışır.
bir de dediğin sonu 34 le biten tonları slektive katoloğunda görüp çok beğenmiştim ama orda tütün tonlar olarak geçiyor ama gerçekten karamele daha yakın o katoloğu da bulabilsem eklerim ama selektive iyi bir boya değil o yüzden vazgeçmiştim

bu arada caurffour dan geldim az önce orada loreal yeni bir saç boyası çıkarmış colorfix ya da öyle birşeydi aadı sadece koyu renkler var 7 no ya kadar ve 28 yıkamaya kadar dayanır diyor saçınıza bakım yapar ve parlatır diyor ben geçici saç boyası olarak algıladım ama siz rastladınız mı görüşünüz nedir

yardım istiyorum..
saçlarım karamelin üzerine sarı röfleydi ve bayaaaa bi dibi geldi..
şimdi ben şöle açık tonlardan bi kahveye dönmek istiyorum evde boyasam becerebilir miyim sizce??
erkek arkadaşımın annesiyle buluşcam yakında kızlar lütfen acele yardım:)

çok küçük oldu kusura bakmayın istediğim gibi olmadı acemilik işte
ama internette satış yapan bir site var orda resim daha büyük ve daha anlaşlılr görünüyor ama burda sitenin adını veremiyoruz galiba

site adı verilmiyo canım..neyse ben bulmaya çalışayım..yada sen bana özel mesaj olarak atarmısın..ordan resimleri alıp buraya koyucam tekrar :)

boya olarak çözümü nedir bilemiyorum canım ama ben mesela diplerim çok çıktığında saçımı yıkadıktan sonra bukle belirginleştirici köpük sıkıp kuruttuğumda saçımın geneli de olduğundan bi parça koyu görünüyo ve dalgalı olmasından dolayı dipler de çok göze batmıyo çünkü saçın boyalı olan kısımları dalgayla beraber yukarı kalkıp dipleri kamufle ediyo jeyyarjeyyar

saol canım evet ben de zor durumlarda maşa yapıp durumu kurtarmaya çalışıyorum:dance:a.s

sayfanın en yukarısında kontrol paneliniz kısmına gir.. sonra kenardaki menuden ayarlarınız a gir
özel mesajlaşma ile ilgili kutuyu işaretle ve sayfanın aşağısına inip değişiklikleri kaydet de hepsi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…