- 29 Ağustos 2007
- 885
- 8
- 296
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
selam saçım kumral ve küllü kumrala boyalı (loreal krem) şimdi açık küllü kumral yapmak istiyorum acaba 7 ve 1 diye açıklamışsın ya kafam karıştı hangisini kullansam daha doğal durur ?
yani saçımı küllü kumralın üstüne açık küllü kumral boyarsam açılmaz mı rengi :O
neyse deniyim ben bi :) nasıl olduğunu yazarım buraya :)aslında çok da uzak bi renk istemiyorsun arada 1 ton var ama bilemiycem :sm_confused:
güneş gerçekten çok güzel bilgiler veriyorsun a.s. eksiğimizi tamamlıyorsunArkadaşlar size saçınızda hangi renk tonlarının yakışabileceği hakkında da biraz fikrimi söyleyim..
şimdi renkler sıcak renkler ve soğuk renkler olarak 2 ye ayrılıyor ya hani..
zaten sıcak renklerin neler olduğunu hepimiz biliyoruz...doreler kızıllar bakırlar ve akajular sıcak renkler..
soğuk renkler ise morlu renkler, küllü renklerler, mavi siyahlar gibi renkler..
teninize tam olarak neyin yakışacağına karar veremiyorsanız beyaz tenlere küllüler...daha esmer ve bronz tenlere sıcak tonlar daha iyi gider diyebilirim...
bazı beyaz tenlileri direkt çok açık ve küllü tonlar soldurabiliyor bunun yerine tek renk boya değil de hem küllü hem de doreli tonlarda olan renkler kurtarabilir mesela 7.31 olan saç boyası rengi veya 8.74 renk... veya tek renk boya olmayacaksa doreli tonda bir boyanın üzerine küllü ton balyajlar gibi...saçlar hem sıcak hem soğuk tonu barındırdığı için sizi fazla da soldurmadan ve sıcak renklerden tamamen vazgeçmeden dengeli güzel ve yakışan bi renginiz olur..
saçın ana renginin açıklık koyuluk değerini ise göz renginizin açıklığına ve koyuluğuna göre seçmeniz daha doğru olur...
yardım istiyorum..
saçlarım karamelin üzerine sarı röfleydi ve bayaaaa bi dibi geldi..
şimdi ben şöle açık tonlardan bi kahveye dönmek istiyorum evde boyasam becerebilir miyim sizce??
erkek arkadaşımın annesiyle buluşcam yakında kızlar lütfen acele yardım:)
boya olarak çözümü nedir bilemiyorum canım ama ben mesela diplerim çok çıktığında saçımı yıkadıktan sonra bukle belirginleştirici köpük sıkıp kuruttuğumda saçımın geneli de olduğundan bi parça koyu görünüyo ve dalgalı olmasından dolayı dipler de çok göze batmıyo çünkü saçın boyalı olan kısımları dalgayla beraber yukarı kalkıp dipleri kamufle ediyo jeyyarjeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?