Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ben açıcıları bilmiyorum canım çok açık küllü sarı da alsan en fazla koyu sarı elde edebilirsin ama başka bir formülü varsa da ben bilmiyorum

saçlarım karamel şuan ama herkes bana kendi rengin daha güzeldi diyolar bende sıkıldım zaten sürekli dip boyası geliyo ve saçlarımda çok yıprandı ...koyukahve saçlarım vardı...hangi rengi boyarsam kendi rengim gibi olur??kolestonun açık kahvesi veya kadife kahvesi olabilir mi?o renkleri hiç denediniz mi?? saçlarımda çok yıprandı kurudular sertleştiler matlaştı grilisin kremini kullanıyorum bakım için daha neler yapmalıyım???tşkler.... :)

canım bence karemel bu senın modası degıştırme bende yapıcam.bakım da halıs zeytınyag ve badem yag gerçekten çok iyi gelıyo dene bence....

ben 1.5 yıldır karamel kullandım cnm yaa artık değişiklik olsun diyodum...o renkleri hiç denediniz mi?

a.sa.scanım bak bende karamel yapmayı duşunuyorum.benım saçlarımda çok yıprandı açtırmaktan boyamaktan karamel yapıcam yaza kadar zaten anca toparlar.sonra aralarda baylaj atırıcam.sende dene bence aralarda golgelıkler daha hoş duruyo karamelde

arkadaslar bir sorum olacak ,simdi benim kendi sac rengim koyu sari ya da acik kumral gibi bir renk .simdiye kadar sacima 5 ya da 6 kez sari golge yaptirdim ..

acik tenli ve renkli gozlu oldugum icin hem dogal duruyo hemde diplerden ciksa bile kotu durmuyo ve uzun sure kullaniyorum golgeyi..

kisa dogru kahve tonlarini dusunuyorum daha once hic duz boya yaptirmadim ,sacim ince telli oldugu icin boya ile daha bakimli ve parlak duracagini soylediler..

gercekten boya saci besler mi ,ya da sac daha kolay sekil alirmi ,kac ayda bir tekrar boyatmak gerekir???

saçının doğal rengi açıksa hiç koyu yapma derim diplerini uzat çünkü o zaman her ay dip boyası yapman gerekecek dipler açık gerisi koyu epey değişik olabilir sonra o koyu saçı tekrar açtıracakasın kendi rengine dönmek istersen her anlamda riskli bence kışın diplerini uzat uçlarda kalır gölge çok abes durmaz dipler de açık olduğu için farklı tonlama gibi durur yaza doğru da gölge attırırsın boya saçı beslemez aksine saçı yıpratır canım

hadi ya her ay mi boyamam gerekicek off hic bana gore degil,saridan da SIKILKDIM ama ..

neyse biraz daha dusuneyim en iyisi

canım boya saçı beslemez. hele sen bırde sarısınmışşın. saçını koyulaştırdığında sıkılman çok daha cabuk olcak ve sıkıldığında rengini acayım derken saçın dahada incelecek.eğer çok ıstıyorsan organıc system doğal boya var. onunla yıne kendi rengine yanı sarıya boyayabılrsın.ama kesinlikle daha koyu bır rengi tavsıye etmıyorum.
boya saçı beslemez. saçı kuruttuğu ve yıprattıığı içindede daha kolay şekil alır bu doğru.

arkadaşlar palette 9.3 ün renk tablosunu arıyorum hanı renklere gore nasıl tuttugu yazıyor ya yardımcı olabılırmısınız acaba?

bir paylaşım da benden

Örnek vermem gerekirse, 5, tonlarında bir saçı karamele çevireceksem,İVOLA'nın 8,8 numarasını uygulayıp % 20ve -30 volumünü eşit miktarlarda karıştırırım.

6.ve 7.tonlarında bir saçı karamele çevireceksemde yine İVOLA'nın 7,8 numatasını,%20 volümle çalışarak elde ederim.

arkadaslar 8 numara igoraya biraz acici koyup %20volumle 4 numara saca uyguladim cok hoskaramel tonu oldu

bunları kuaförlükle ilgili bir siteden buldum
saçlarını karamel yapacak olan arkadaşlara belki faydası dokunur

bu yazdıklarınız gerçekten çok hoş bilgiler benim de bir sorum olacaka size 7.8 derken 8 in anlamı ne
bir çok yere baktım ama bulamadım

canımcım ne yazıkki sondaki 8 i bilemiycem..ben 1 den 7 ye kadar olanı biliyorum.. 8 tonu sanırım çok yaygın kullanılan bir ton değil...galiba voila marka boyayı soruyorsun canımcım o markayı tavsiye etmem zaten...
sana cevap verebilmek için yerli ve yabancı tüm sitelerde arama yaptım ingilizce adını bulsam onu çevirip yazıcaktım ama sanırım 8 ton yansımalı olan renk..çok da yaygın bir renk değil....
voila zaten çok olmadık isimlere olmadık tonlar veriyor..ve çabuk akan bir boyadır...başka markanın karamellerine bakmanı tavsiye ederim :) tonun yaygın bir ton olmaması senin de bu rengin sürekliliğini sağlaman açısından seni zorlayacaktır...

Son düzenleme:
baktığım sitede ivola die ayrı bir markadan bahsediyorlardı onun bu 7.8 no
onun için sordum yoksa voila gerçekten hoş deil önceden kullanmıştım onu
koyu karamele boyamıştım renk üstündekine benziyordu hoştu ama şaçıma hiç yaramadı
parlak deil birde renkleri
hangi markayı önerirsin karamel olarak

Arkadaşlar size saçınızda hangi renk tonlarının yakışabileceği hakkında da biraz fikrimi söyleyim..
şimdi renkler sıcak renkler ve soğuk renkler olarak 2 ye ayrılıyor ya hani..

zaten sıcak renklerin neler olduğunu hepimiz biliyoruz...doreler kızıllar bakırlar ve akajular sıcak renkler..
soğuk renkler ise morlu renkler, küllü renklerler, mavi siyahlar gibi renkler..

teninize tam olarak neyin yakışacağına karar veremiyorsanız beyaz tenlere küllüler...daha esmer ve bronz tenlere sıcak tonlar daha iyi gider diyebilirim...

bazı beyaz tenlileri direkt çok açık ve küllü tonlar soldurabiliyor bunun yerine tek renk boya değil de hem küllü hem de doreli tonlarda olan renkler kurtarabilir mesela 7.31 olan saç boyası rengi veya 8.74 renk... veya tek renk boya olmayacaksa doreli tonda bir boyanın üzerine küllü ton balyajlar gibi...saçlar hem sıcak hem soğuk tonu barındırdığı için sizi fazla da soldurmadan ve sıcak renklerden tamamen vazgeçmeden dengeli güzel ve yakışan bi renginiz olur..
saçın ana renginin açıklık koyuluk değerini ise göz renginizin açıklığına ve koyuluğuna göre seçmeniz daha doğru olur...

Son düzenleme:

canım,
ivola marka boyayı da voilayı çıkaran kopaş üretiyor.
ikisi de barbat.hiç tavsiye etmem.

canımcım ben sana şu renk iyidir bu renk kötüdür diyemem herkesin yakışanı farklı..ama karamel dendiğine göre tonu ne olursa olsun sıcak renk hakimiyeti olacağı kesin bi kere..senin tenin sıcak rengi mi kaldırır soğuk rengi mi kaldırır o çok önemli...
soğuk renk kaldıracak tenin varsa karamel senin için doğru renk olmayabilir ne kadar senin gözüne hoş da gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…