Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm ben bilen deneyimmi olan bir arkadaşıma sormak istiyorum saçlarımı kendim açtım en sonda palette nin sarısıyla boyadım şu anda açık karebel soğan kabuğu gibi bir renk bu günde marketten loriael açık sarı aldım 10 numara yarın boyamayı düşünüyorum sizce boayayınca ne renk elde ederim
saçım açıksın istiyorum

cnm bend e ıkı yıl bakır kahve kullandım.kızıl cok cabun akar.sen de gorıceksın ıkı hafta sora kahve olcak sadece.kahvede acacak tabıkı bıraz acılıp solcak rengı.o yuzden beklemenı tavsıye ederımççşakkıdı

bu karışımı şampuanın içine mi dökeceğiz?

ne tip bir sarı istediğine bağlı. koyu sarı tutabilir ama platin gibi bir sarı tutmaz. bence saçını açık kumrala boya.

3 ay önce sarı röfleli saçımı katledip çikolata kahveye boyatmıştım :mymeka: tabi sadece 3 ay dayanabildim. bugün zemine çikolata kahve boyatıp üstüne platin sık röfle attırdım. nasıl olmuş kızlar :icecream:

bencee de çok güzel olmuş ama resimden mi bilmıyorum altlar çok az gibi geldi bana üstler daha sarı gibi? istersen altlara biraz daha attır daha hoş durur böylede güzel tabi... güle güle kullan

Arkadaşlar esmer yada buğday tenli (ama her ikisinde de saçınn doğal rengi siyah) birine bakır tonları veya karamel tonları gider mi sizce..:S ..

Yardımcı olan olursa çok sevinirm=)

arkadaşlarrr ben açık buğday tenliyim... bakır istiyorum ama yakışır mı bilmiyorum... çok kararsızım yardım edin lütfen a.s. fotoğrafımı da koyabilirim isterseniz... şuan saçım kestane

bişey sorabilirmiyim saçının altında da röfle varmış ya bende röflenın ustune kahve boyattım ama kuaförler tekrar röfle atarsak ust uste gelırse yanar dıyolar. peki senınkını nasıl yaptılar röflenın nerelerde olduğu bellimıydı? 3 ay fazla bi zaman değil bende galiba nisanda yaptırmıştım. bu ayda kahveye boyattım ne dersın yanar mı sçaım bende röfle attrsam? senınki hoş olmuş ıstediğim bi renk..Şeniz

canım bak ben 10 senedir röfle yaptırıyorum :icecream: evet zaman zaman uçları koptu saçlarımın ama öle dehşet bir yanma olmadı. 3 ay önce bende kahveye boyattım ama boya akana kadar bekledim. resmen alttaki sarılar gözüküyordu. baya barizdi anlayacağın. bu yüzden tekrar kahveye boyadı kuaförüm aynı gün röflemi yaptı. hatta baya uzun sürdü ama yanmadı saçlarım. fakat ben ilk kahve yaptırdığımda uçlarını baa kestirdim yerimseniben

KIZLAR ben bişey daha sorcam arkadaşım saçını uzun zamandır kızılıa boyatıyordu ama son gittiği kuaför kızılı boyamış ama diplerden hemen kendi saçı çıktı boya anında aktı yani , eski kızıllığı var ama akmış durumda garip bi renk olmuş şimdi biz kızılı değiştirelim dıyoruz kahve tonlarından bi boya alalım dıyoruz önereceğiniz bi renk var mı?? hangi boya tuıtar yada guzel olur?

geçen gün evde otur otur çok sıkıldım bende kalktım gittim boya aldım benim saçım koyu kahveydi siyaha yakın sadece uçlarını açtım üç kere boyadım açıcı kullanmadım şimdi iki renk gibi duruyo üstlerdende biraz aralarını boyadım valla herkes çok beyendi biraz böle kullancam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…