- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.081
arkadaşlarrr ben açık buğday tenliyim... bakır istiyorum ama yakışır mı bilmiyorum... çok kararsızım yardım edin lütfen a.s. fotoğrafımı da koyabilirim isterseniz... şuan saçım kestane
slmlar canım ister acık bugday tenlı ol ıster bugday tenlı ol yanı ten renginde sarımtıraklık hakımse kesinlikle sana bakır renkler önermiyorum. dore olan tum saç renkleri senin saatlerce guneşte kavrulmuş gibi görunmene sebep olacaktır. kullu tonlar koyu sarılar denemelisin.bakır renkler beyaz tenlılere gidiyor ama herkeste yaptırıyor.yınede sen bılrsın canım
Arkadaşlar esmer yada buğday tenli (ama her ikisinde de saçınn doğal rengi siyah) birine bakır tonları veya karamel tonları gider mi sizce..:S ..
Yardımcı olan olursa çok sevinirm=)
canım sana bir şey soracam..aslında konunuzla çok alakasız ama dore terimi bakırlık,turunculuk anlamında kullanılıyor demi yani bir boyanın içinde dorelik varsa o boyada bakır yansımalar var demek anlamına geliyor demi..gecen gün boya bakıyordum da çok açık dore diye bir renk gördüm ..mağazadaki kız da bu bakır tonu değil ,dorelik yeşillik anlamına geliyo dedi ben de anlamadım bi sana sorayım dedim yerimseniben a.s
canım sana bir şey soracam..aslında konunuzla çok alakasız ama dore terimi bakırlık,turunculuk anlamında kullanılıyor demi yani bir boyanın içinde dorelik varsa o boyada bakır yansımalar var demek anlamına geliyor demi..gecen gün boya bakıyordum da çok açık dore diye bir renk gördüm ..mağazadaki kız da bu bakır tonu değil ,dorelik yeşillik anlamına geliyo dedi ben de anlamadım bi sana sorayım dedim yerimseniben a.s
ben esmer tenli bal rengi gözlere sahibim saçlarım karamel şu an ama bal rengi istiyorum sizce bal rengimi daha güzel yoksa karamel mi??bide yazın daha esmer oldum şakkıdı
canım dore= altın demek. hanı lame de gümüştür mesela. keşke elimde bı ımkan olsada o senin sorduğun kızı işinden kovdurabılsem.boyle cahılleri bıle işe koyuyorlar ya. madem işe girmişşin dore nedir onu ögren e be evladım.bilmiyor gibi birde yanlış bılgı vermış. kesinlikle yeşille alakası yok tam zıttı. dore renkler sıcak renkler oluyor .küllüler ise soğuk. tenin soğuksa dore renkler ten rengin sıcaksa küllü tonlar kullanman gerekir.lütfen kozmetıkçı kızların hiçbir dediğine guvenmeyın. yanı bılenlerde vardır elbe ama onlara guvenıpte almayın boyayı
slmlar canım ister acık bugday tenlı ol ıster bugday tenlı ol yanı ten renginde sarımtıraklık hakımse kesinlikle sana bakır renkler önermiyorum. dore olan tum saç renkleri senin saatlerce guneşte kavrulmuş gibi görunmene sebep olacaktır. kullu tonlar koyu sarılar denemelisin.bakır renkler beyaz tenlılere gidiyor ama herkeste yaptırıyor.yınede sen bılrsın canım
Kızlar benim saç rengim böyle normalde,bunun gibi yani kumral işte..
Ben bir ara saçımın bir tutamını kızıla boyamıştım denemek içinÇok üzgünüm çoook,sonra vazgeçtim kızıldan,
Saçımın orası öyle kalmıştı..Ama üni.ye gidicem artık,ve saçımın orasının öyle olması saçma bir durum tabii:CüvCüv:
Kızıl olan kısmın üstüne ne renk boyasam kapanır,koyu kahve boya kapatır mı:uhm:
Kızıl dediğim turuncu değil yani,Kırmızı tonda olan kızıllardan..
Yardım lütfensenağlama
canım dore= altın demek. hanı lame de gümüştür mesela. keşke elimde bı ımkan olsada o senin sorduğun kızı işinden kovdurabılsem.boyle cahılleri bıle işe koyuyorlar ya. madem işe girmişşin dore nedir onu ögren e be evladım.bilmiyor gibi birde yanlış bılgı vermış. kesinlikle yeşille alakası yok tam zıttı. dore renkler sıcak renkler oluyor .küllüler ise soğuk. tenin soğuksa dore renkler ten rengin sıcaksa küllü tonlar kullanman gerekir.lütfen kozmetıkçı kızların hiçbir dediğine guvenmeyın. yanı bılenlerde vardır elbe ama onlara guvenıpte almayın boyayı
lunitari..bence o rengin biraz daha koyu rengi sana iyi gider..bakır rengi koyusu sanki
ten rengine daha uyumlu :)
ama şu anki saçın siyah mı kızıl mı tam çözemedim :)
küllümangocuğummmm bana yardım edermisin canım yaaaa benim saçlarım şu anda dore sarı gibi bişiy tam da belli değil rengi beyaz tenliyim biraz soluk beyaz sarıya dönük bir beyaz küllü sarı düşünüyorum ne dersin bana gidermi görüntü resmindeki benim belli oluyormu ten rengim bilmiyorum ama bana bir el at bacımmm ya şu saç rengini bir tutturamadım ben yaaa ne yakışırki bana :uhm:
Bana da bir fikir verin lütfen,nasıl kapatıcam kızılı..? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?