Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım sende bır koleston kurbanısın demek:) 9 ay once boyanan saçın hala sıyah mı peki? sonuçta saçını sıyaha boyamamışşın sıyaha boyasaydın mecburen açıcılarla açmak zorunda kalırdın. ama sana tavsıyem eğer saçın siyah değilse tabı şuanda da KOLESTON 12.1 ÇOK AÇIK KULLU SARISI ndan 2 kutu alıp o koyu yerlerını boyaman canım. ıyıce boayayı yedır.saçlı kısmını poşete geçir ve 20 dk kadar ısı ver. boya saçında toplam 50 dk kadar kalsın. tabı arada kalın dışlı bır tarakla tara kı eşit mıktarda açılsın.
bu işlemle saçın tahmınımce açılır gözle görulur derecede. ardından çıkan sonuç seni tatmın etmezse 3 hafta sonra aynı ışlemi yıne yap. ama bu 3 hafta ııçınde saçına bakım yağlarıyla destekle. o zamanda bıkaç ton açılır saç rengin. ve ardından doğal bır kumral istiyorsan piyasadakı tum kumralları denemiş bırı olarak LOREAL EXELENCE 7.1 KULLU KUMRALINI tavsıye edıyorum. bıkaç boyamayla oldukça ıyı bır sonuç çıkar.
kısacası saçın suanda sıyah değilde kahverengimsiyse dediğim işlemle açabılrsın saçını. sakın oreale yada palettenın açıcılarıyla ılgılenme
ya küllümango lütfennn benimde durumum hemen hemen böyle benim saçım bakır gibi bişi lütfen hangi tonu boyarsam saçım açık kumral olurbenneyaptımki

Kızlar benimde bir sorum olacak saçlarım kestane rengi ama boya var.Normalde siyah saçlıyım.Loreal in havana açık ambre rengini çok beğenerek aldım ama boyamadım henüz.Sizce nasıl olur saçlarım bu rengi daha önce deneyen varmı?

Rengin fotoğrafını eklersen daha iyi yardımcı olabiliriz canım :))

KÜLLÜMANGO ÇOK TŞK ÖNERİN İÇİN ya ama ben onu kullanırsam rengin tutmayacağından korkuyorum ya ben şöle düşündüm koyu küllü kumral yani 6.1 alsam da turunculuktan ebediyen kurtulsam diye düşündüm biliyorum bayaa koyu olacak ama sonradan akıp açılır dimi yardım edersen çook sevinirim bütün herşey için teşekkürler hepimize yardım ediosun çok iyisinkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

KÜLLÜMANGO ÇOK TŞK ÖNERİN İÇİN ya ama ben onu kullanırsam rengin tutmayacağından korkuyorum ya ben şöle düşündüm koyu küllü kumral yani 6.1 alsam da turunculuktan ebediyen kurtulsam diye düşündüm biliyorum bayaa koyu olacak ama sonradan akıp açılır dimi yardım edersen çook sevinirim bütün herşey için teşekkürler hepimize yardım ediosun çok iyisinkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

canım 6.1 saçında dorelık bırakır aksada yıne bırakır. yanı oyle ebediyen kurtulayım durumu olmaz:)

harika bir renk süperr
benim saçım koyu kahve boyalı olurmu acaba bu renk yoksa bi hayalmi benim için

bu rengin tam adı ne fikrin var mı ya bu Avril Lavigne'in saç rengi süper benim de kızıl artık kahveye çevircem ondan sonra da bu renge geçicem.. muhteşemm bi renkk kaydirigubbakcemile3

scarlet_89 ; bence saçlarını kahveden çevirmek daha zor olur sen saçını hep küllü kumrala boya yavaş yavaş dön sonra sarılara boyarsın işte

off off kendi saçım küllü açık kumraldı nerden bulaştıysam bu kızıla . beyaz tenli yeşil gözlüyüm diye heves ettim ama sıkıldım işte :utangac: tavsiyen için de teşekkür ederm

şey diye duydum saçınız eğer kızıl , dore veya bakır rengiyse küllü renk istenilen tonda tutmaz farklı olur diyor boya kutularında. daha mı koyu tutuyo acaba?

ya ben sacımı boyattım dun bebek sarısına daa dorusu actırdım acıcıyla ama dipleri cok acık oldu gibi gelio ve alnımdaki kucuk saclar beyaz oldu.1 hafta sonra bi sarı tonu boya alıp azcık boyasam diplerini dokulur mıu saclarım zararı olur mu?nolur yardm edin!=((((((

ya ben sacımı boyattım dun bebek sarısına daa dorusu actırdım acıcıyla ama dipleri cok acık oldu gibi gelio ve alnımdaki kucuk saclar beyaz oldu.1 hafta sonra bi sarı tonu boya alıp azcık boyasam diplerini dokulur mıu saclarım zararı olur mu?nolur yardm edin!=((((((

bıkaç zaman sonra ılk gun kı çiğliği ve açıklığı gider uzulme.

slmm kizlar benimde size bi sorum olucak:utangac:benim saç rengim isikta
resim002xm2.jpg

][/URL]
bscap0014ta9qi8.th.jpg
balksz1dr9.th.png

nasil yapabilirim kizlar simdiden tesekkürlera.s.:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
cok saol..ya alısamadım daha 2 gun oldu gerci ama diplerini boyasam mı bilemiorm

sadece dıpleri mi çok açık yoksa heryerı eşit açıklıkta ama dıpleri mi rahatsız edıyor? bence bekle bıraz dıpten kendi rengin gelmeye başladığında eskisi kadar rahatsız etmez. boşuna saçını hem koyulaştırma hemde yıpratma sonra daha çok uzulursun.

Arkadaşlar ben geçenlerde kumral dore (7.3) olan saçlarımı
lady in color marka 7.77 sütlü çikolata saç boyasıyla boyadım çok güzel oldu..

bu rengi kullanan var mı ? (marka aynı olmasa da numara olarak 7.77 veya 6.77 kullanan var mı )

ben de koleston 7 /77 ışıltılı kahve ye boyamıştım koleston koyu çıkıyor renk olarak ama katalogunda 7/77 için yoğun kahve renk diye ayrılmış içinde dorelik baskın değil sanırım sütlü çikolata rengi de kahve ağırlıklı bir renk kızıl kahve ya da bronz kahve değil ama senin zemin rengin dore kumral olduğu için gene dorelik vardır saçında güle güle kullanmanı dilerim güzel bir renk

Back
X