Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

keep it simple arkadaşım
saçın genel olarak kumral dore bir ton istediğin ton ise daha açık bal sarısı istiyorsan
saçında boya olduğu için kuaför açmaya kalkacaktır pek önereceğimi söyleyemem saçını böyle açacak bir boya var mı onu da bilemiyorum yani boyanın üzerine boya daha açamaz diye biliyorum

sadece dıpleri mi çok açık yoksa heryerı eşit açıklıkta ama dıpleri mi rahatsız edıyor? bence bekle bıraz dıpten kendi rengin gelmeye başladığında eskisi kadar rahatsız etmez. boşuna saçını hem koyulaştırma hemde yıpratma sonra daha çok uzulursun.
heryeri cok acık oldu da sadece dipleri cok rahatsız edio sole biton koyu olsa duzgn durcak sanki

keep it simple arkadaşım
saçın genel olarak kumral dore bir ton istediğin ton ise daha açık bal sarısı istiyorsan
saçında boya olduğu için kuaför açmaya kalkacaktır pek önereceğimi söyleyemem saçını böyle açacak bir boya var mı onu da bilemiyorum yani boyanın üzerine boya daha açamaz diye biliyorum

tesekkür ederim cevap için:teselli:bende kararsizim zaten bu renkte ii ama bal sarisi aklimda kalan renk:1no2:direk boyada yoq illa karistirmak gerekio kuaföre gitmek istemioum zaten bu saçimda kuaförde boyandi altindada açici var puff bilmioum ne yapsam:çok üzgünüm:

ben de koleston 7 /77 ışıltılı kahve ye boyamıştım koleston koyu çıkıyor renk olarak ama katalogunda 7/77 için yoğun kahve renk diye ayrılmış içinde dorelik baskın değil sanırım sütlü çikolata rengi de kahve ağırlıklı bir renk kızıl kahve ya da bronz kahve değil ama senin zemin rengin dore kumral olduğu için gene dorelik vardır saçında güle güle kullanmanı dilerim güzel bir renk

sağol canım :) evet saçımda dorelik kaldı ama rahatsızlık vermiyor...ne yazıkki kumral dore saçım ilk başlarda çok iyiydi ama açılıp da boyandığı için rengi çok fena açıldı 3 ay sonra rezil oldum..karakaşlı karagözlü biri olarak :)

evet canım sonunda 2 tane 7 olması kahveliğin yoğunluğunu yani 2 defa üstüste vurgulandığını gösteriyor...7.7 yada 6.7 olanlar daha açık renk oluyor..yoğun renkler daha koyu görünüyor..

bu 7.77 numara ama koyuymuş baya yani....öndeki numaradan çok arkadaki numaralar etkiliyor rengin açıklığını koyuluğunu.... bu 7 numara ama inan 6 numara ile eşit koyulukta...hatta 6 nın bazı tonları bile onun yanında daha açık renk ve daha renkli kalıyor...ama sevdim yıkanınca akmadı en azından :) yoğun renkler koyu oluyor gören kumral demez yani 7 numara kumral tonu olmasına rağmen :)

heryeri cok acık oldu da sadece dipleri cok rahatsız edio sole biton koyu olsa duzgn durcak sanki

canım ozaman loreal recital preference ın 9 numarasını al hollywood sarını. onun içindeki peroksitin yarısını boşalt. boşalttığın kadarına da ılık su ekle. saçının diplerini bu şekilde boya. yıkamaya 10 dk kala tarakla dığer yerlerıne yedır. zaten nemli saça uygulanıyor bu işlme. kısaca saçına cıla atıcaksın.saçın sanırım şimdikşne bıraz daha koyu olur ama açılır yıne bıkaç yıkmayaa ve sende o zamana kadar gözünü alıştırırsın. yoksa bu kadar acılmış saçını koyulaştırmana degmez.

güneş ciğim renk sanırım 5 _6 tonları arası gibi durdu benim de öyle olmuştu açık kahve koyu kumral arası bir renk gibiydi ama senin zemin rengin açılmış dore kumral olduğu için kullandıkça belki daha açılma olur ama çok açılmayadabilir çünkü saçını koyultmuş gibi oldun:)market boyalarında renk bir ton daha koyudur gösterilen renkten ama kaşın ve gözünle daha uyumlu bir renk olmuştur diye düşünüyorum sana önerim ilerde isterden gene eski rengin gibi komple boyatma o tonda biraz daha da açık olabilir gölge attır o zaman renk aktıkça da aralarda olduğu için uyumsuz durmaz hem de renklilik katar :)

güneş ciğim renk sanırım 5 _6 tonları arası gibi durdu benim de öyle olmuştu açık kahve koyu kumral arası bir renk gibiydi ama senin zemin rengin açılmış dore kumral olduğu için kullandıkça belki daha açılma olur ama çok açılmayadabilir çünkü saçını koyultmuş gibi oldun:)market boyalarında renk bir ton daha koyudur gösterilen renkten ama kaşın ve gözünle daha uyumlu bir renk olmuştur diye düşünüyorum sana önerim ilerde isterden gene eski rengin gibi komple boyatma o tonda biraz daha da açık olabilir gölge attır o zaman renk aktıkça da aralarda olduğu için uyumsuz durmaz hem de renklilik katar :)

evet canım aynen dediğin gibi oldu :) ama zaten bana da daha açığı gitmez diye düşünüyorum.. ki dore kumral bile benim tipimde bir insan için açık renkti zaten..
babam açık renk saç hayranı olduğu için yapabileceğim en açık rengi yapmaya zorlandım biraz..yani tek başına seçtiğim bir renk değildi :) kendisi 6 numaralı saçlara koyu demişti kumral dore istemişti...
yani yapabileceğim en açık renk idi tam sınır renk diyebilirim...hele daha da açılınca yakışmamaya başlamıştı..önerini dikkate alacağım canım :) benim gibi karakaşlı kara gözlü ve beyaz tenli insanlar için renk seçenekleri diğer tip insanlara göre daha az ve sınırlı...sanırım bizim çözümümüz senin dediğin gibi tek renk boyadan ziyade gölge gibi 2 renkli uygulamalar sanırım :) bi dahakine 7.77 olan saçlarımın arasına 7.0 tutamlar boyayarak deneyebilirim :)

saol canım. bende sarımtırak bı ten rengine sahıbım. esmer değil ama. o yuzden çok ıyı anladım seni. ve bana da seftalı allık gidiyor pembe allığı çok sevmeme ragmen. eğer kaşların çok koyu değilse sana kullu kumral 7.1 rengini önerıyorum. çok guzel taşıyacağından eminim. ama kuaforde boyatmanı onerırım. ve kesin karar verirsende mutlaka içine kullu yoğunlaştırıcı koysunlar ve kesinlikle dore çıkarmasınlar saçı. çünkü bende sarımtırakım dediğin gibi:) ve çok bır dorelık felaket görunuyor. sırf bu yuzden evden çıkmadıgım zamanlar olmuştur:)
bırde suandaki saç rengin nedir boyalı boyasız mı göz rengin nedir bunlarda önemli tabı

şekerim tekrar saol. Önerini kuaförümle konuşacağım. Bu arada saçlarım ve gözlerim kahve kaşlarım da koyu sayılmaz yine de sesu denerim tabi uyarsa. kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ancak epeydir yazılarınızı,okuyorum.Acilen bugün üye oldum,ve hemen cvplarsanız cok sevınırım.Benim saclarım orta kumral,ancak uclarında onceden kalma,boya var sadece o yüzden acık kumral sarımsı bı renk gıbı en uclar.onun dısında sac rengım dogal,kendı rengınde.saclarımın bırkac ton acıgını ıstıorum,bugn annemle koleston 8.1 acık küllü kumral aldım,ancak alırken cok tereddüt ettim acaba 8.0 ı mı alsam dıe,ama uclar hafif acık olduu ıcın satan kadın,turunculuk yapmaması ıcın bence küllüyü al dedi.simdi de size danısmak istiyorum.sanırım onceden kumralın tonlarını epey denemıs arkadaslar var.Lütfen bana yardımcı olun,8.1 iyi mi yoksa 8.0 ile yarın değiştireyim mi?

şimdiden cok tesekkürler...

8.1 daha iyi eğer doreli bir açıklık istemiyorsan ama sana önerim saçının görünmeyen bir yerinde dene çünkü kolestonda renkler daha koyu çıkıyor kolestonun market boyaları pek iyi değil sanırım saçların orta kumral ise ıhlamur suyu nu da deneyebilirsin kendiliğinden bir iki ton açılır ve daha doğal görünür ve küllümango arkadaşımızın saç rengini bir iki ton açma yöntemi var ona sor derim hazır kendi rengindeyken saç en iyisi olsun :)

cok tesekkür ederm,cvp yazdığın icin..bugn aldıım için icime dert olmustu acaba yarın acık kumralla mı değiştirsem die...ama dediğin gibi doreli bi açıklık pek doğal durmaz dıe düşündüm.umarım bu da cok soluk durmaz.Bır de yazın gecmesını beklemem sanırım daha ıı olck cunku denız gunes bu aralar boyayı kotu yapabilir.tekrar tskr;))

bayanlar benimde bi sorum olcak sizlere.. benim kendi sac rengim siyah gibi koyu kahve... şimdi ben boyatıcamda koyu renge tekrar siyah boya gibi sırıtmicak güneste kahverengi yansıma yapmicak ne renk var...yada koyu kahve direk kendi rengim gibi olurmu...siyah gibi duruyomu

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ancak epeydir yazılarınızı,okuyorum.Acilen bugün üye oldum,ve hemen cvplarsanız cok sevınırım.Benim saclarım orta kumral,ancak uclarında onceden kalma,boya var sadece o yüzden acık kumral sarımsı bı renk gıbı en uclar.onun dısında sac rengım dogal,kendı rengınde.saclarımın bırkac ton acıgını ıstıorum,bugn annemle koleston 8.1 acık küllü kumral aldım,ancak alırken cok tereddüt ettim acaba 8.0 ı mı alsam dıe,ama uclar hafif acık olduu ıcın satan kadın,turunculuk yapmaması ıcın bence küllüyü al dedi.simdi de size danısmak istiyorum.sanırım onceden kumralın tonlarını epey denemıs arkadaslar var.Lütfen bana yardımcı olun,8.1 iyi mi yoksa 8.0 ile yarın değiştireyim mi?

şimdiden cok tesekkürler...

değiştirme sansın varsa loreal 8.1 ını kullan. koleston oldukça yapay bır sonuç bırakıyor ve saçı yıpratıyor.

bayanlar benimde bi sorum olcak sizlere.. benim kendi sac rengim siyah gibi koyu kahve... şimdi ben boyatıcamda koyu renge tekrar siyah boya gibi sırıtmicak güneste kahverengi yansıma yapmicak ne renk var...yada koyu kahve direk kendi rengim gibi olurmu...siyah gibi duruyomu

canım senin saçını bılıyorum oldukça açık b ır sarı ve o sarının ustune sıyah veya koyu kahve yaparsna çok uzulursun ardından. çünkü kendi doğal saçların gibi olmaz hiçbirzaman ve yapay durucak. yanı soyluyorum sarıdan sıyaha donmek çok zor bır karar ve sen dahada kötu olucaksın. ama yınede soruna cvp verırsem sıyah kahve boyalar var hangı markada bılmıyorum ama arkadaşım boyatmıştı ilk sıyahtı sonra aktıkça kahve oldu. ama tavsıyem duz sıyah kullanma

saol canım.. zaten düz siyah yapmıcam artık nalet bi renk yine olurda bi mutsuzluk anı sacımla oynamak istersem işlemi kolaylastırcak bişey olsun istiyorum ama en koyuu kızılımsı olmadan.. tesekkür ederim.. ben bi bakıcam boyalara sonra size gösterip tavsiyelerinizi almak isterim tekrar

saol canım.. zaten düz siyah yapmıcam artık nalet bi renk yine olurda bi mutsuzluk anı sacımla oynamak istersem işlemi kolaylastırcak bişey olsun istiyorum ama en koyuu kızılımsı olmadan.. tesekkür ederim.. ben bi bakıcam boyalara sonra size gösterip tavsiyelerinizi almak isterim tekrar

canım loreal 3 numara alıp içinede yarım tup mavı boya koy. o şekilde boya. hem koyulaşır hemde daha sonra donmesi kolaylaşır hemde kızılımsı daha az olur.

mavi boya ne:sm_confused: daha bu sene basında boyamaya basladım saclarımı bilmiyorum cok fazlafisfisfis

kahverengi boya neyse sıyah boya veya sarı boya neyse mavı boyada o. yanı bıldıgın boya. mıx tonlardır. duzeltici olarak kullanılır genelde. sende sarı saçtan koyu kahveye döneceğin için saçında halıyle kızıllık olucak. bende onu en aza ındırmen için mavı boya koy yarım tup dedim.çünkü kızılla mavı zıt renklerdir ve bırıbırınızı öldürür. selektive markasında çok rahat bulabılırsın mavı boyayı. ama yınede tereddut edıyorsan kullanma derim.çünkü sonuç istedigin olmazsa kendimi suçlu hıssetmek istemem:) ama bu dediklerim hep onceden uygulanmış seyler.

Back
X