Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

beyaz tenliyim koyu yeşil gözlerim kumral saçım var 21 yaşındayım sizce bana röfle gider mi? saçlarımı değiştirmek istiyorum

Eğer sarı tonlarını seviyorsan tabi ki yaptırabilirsin yakışır hatta sarışınlığın hakkını verecek bir tipin var sanırım çünkü normalde sarışınlık kumral ve beyaz tenlilere hele de renkli gözlülere daha özgü gibi ve onlar tam sarışın gibi oluyor ama kumral da çok iyi bir tercih tamamen sana kalmış sen kendini nasıl görmek istiyorsan öyle yap en iyi tavsiye bu sanırım ama röfle saçını yıpratacaktır hele ki çok açık tonlar istiyorsan lastik gibi bile olabilir saçların bu kuaföre açıcıya saçına bağlı bence sanki güneşten açılmış ya da doğal bir koyu sarışınmışsın gibi bir imaj olabilir saçların güneşten açılan bir ton ise paptya suyu ıhlamur suyu öneririm saçın koyu değil orta kumral ise boyayla da açık kumral yani koyu sarı rengini yakalayabileceğini düşünüyorum ama tam bir bilgim yok maalesef

eylül 123 saçın zaten koyu kestaneymiş bence 4 ya da 5 no doğal kahve yad a doğal açık kahve rengi ile kızıllar kapanır hem de ana saçına yakın olur daha açık tonlar ile kızıllığı kapatamazsın sanırım 5 no açık kahve ama koyu bir renktir gene ve boyalar 1 ton daha koyu çıkabildiği için 5.0 ı da deneyebilirsin ama daha emin olarak 4.0 diyorum

birileri bana yardım etsin saçım koyu kestane geçen gün palette 4.88 boyadım iğrenç bi şey oldu bu kızıllığı hangi boya ile kapatabilirim

canım suanda ne yaparsan yap saçındakı kızıllıgı gideremezsin . mecbur bekliceksin ve beyaz sabunla olabıldıgınce akıt saçındakı boyayı. suanda yuklu bı kızıllık var dedigine göre bunu akıt ardındanda mhrmclk(yanlış yazdım:)) arkadaşımızın dedigi gibi 5 veya 4 numarayla boya. alex arkadaşımızın dedigi gibi aslında kullulerle en ıyı sonucu elde edersin ama malesef saçın koyu renkmiş o yuzden kullu kumral yeterlı olmaz kapatmaya. market boyalarında da ne yazık kı 4.1 veya 5.1 yok diye bılıyorum ben

Kizlar bilenler bana yardim etsin noooluurrrrgamyoncuiremsu
Yaprak dökümündeki Ferhundenin ten rengi ve sac rengi acaba nedirr.
Ben acik bugday ten ve siyah kizil diye biliyorum.Dogrumu??

Selamlar bayanlar...

Bugün saçlarımı boyarken saçma sapan bir hata yaptım yazmak istedim hemen burayı... Ben yaptım siz yapmayın

Efendim ben saçlarımı boyayalı 2 ayı geçiyordur. Ferhunde kızılını yakalamışım, çok yakışmış falan... (E zaten küllümango'mun tavsiyesi yakışmaz mı)
Rengin canını okuyuncaya dek kullandım Son haftalarda renk değişimi oldu, diplerde artık çok çıktı diye... Aldım bugün boyayım dedim tekrar. Sabah aniden esti böyle

Sonra boyarken aman Tanrım... Nasıl yanıyor saç diplerim... Resmen ateş fışkırıyor... Bir de karıncalanmaya başladı kafam... Açtım hemen kullanım talimatına... Böyle bir reaksiyon görülürse hiç bekletmeden yıkayın diyordu... İçim kan ağlaya ağlaya yıkadım bende...

Alerji testini yapmamıştım. Çünkü daha önceki boyamamda hiç bir reaksiyon olmamıştı... Ama sonra düşündüm, düşündüm! Akşam öyle bir kaşıntı tutmuştu ki beni, alerjilerim azmıştı adeta... Anca ilaç alarak uyuyabildim ! Demekki vücudumun alerjik bir anına geldi... Siz siz olun alerjiniz azdığında saçınızı boyamayın !

Hee sonra mı ne oldu? Normalde 30 dakika kafanda tutulması gereken boyayı 3 dakika da yıkarsan ne olur Tutmaz tabii! Amaa benimki tuttu... Şaşırdım kaldım... E tabii 30 dakika bekletseydim daha güzel olacaktı ama şimdi de iyi... Kızılı, moru canlandı ve dipler kapandı... Biraz da böyle idare edicem. Sonra "alerjimin olmadığı bir vakitte ve testi uygulayarak" boyayacağım!..

peki canım ben 9.1 palette boyarsam bu sacımın ustune karamele yakın bir renk cıkar mı

canım teşekkür ederim:) sen saçına cıla işlemi yapmış sayılırsın. yanı saçın canlanır ama en geç bır haftaya eski halıne döner yıne. o zaman tekrarlarsın belki saglıgın elverdikçe:)

peki canım ben 9.1 palette boyarsam bu sacımın ustune karamele yakın bir renk cıkar mı

canım palette renklerinin nasıl oldugunu bılmıyorum ınan. alex arkadaşımızın palette deneyımı daha fazla benden belki o yardımcı olur bılgısı dahılındeyse. ve karamel renginide hiç kullanmadım. o yuzden kesin bısey dıyemem bu konuda. ama seni rahatsız eden saçındakı bakır yansımalarsa kullulerle daha ıyı sonuç alacagını duşunuyorum.
hanı şimdiki saçını ve ıstdıgın saç renginin resmini koysan belki daha ıyı olur.gerçi ibelta arkadaşımız oyle yapmıştı ama:) ibeltacım benı duyuyor musun? ıyı mısın:)

kizlarrr lutfen banada yardimm edinn bugun nerden estiyse rofle seti aldim kendim yaptim igrenc olduuu :çok üzgünüm: sacimi 5 ay once koyu kahveye boyamistim ama 2 aydir filan surekli oksijenli su surdum acilsin diye bugunde rofle setini yaptim turuncu oldumm senağlama neyle kapaticam ben simdi bu turunculuklari normalde sacim koyu kumral gibi sanirim kizilsiz koyu kumral olurmu ay hicde anlamam bu islerden yardim lutfennn

canım palette de 9-3 var,küllü açık sarı diye.bununla boyarsan biraz kızılını alır ve hafifi küllü olur.ama karamel gibi olacağını sanmıyorum.
bence saçını karamel tonu yapmak istiyorsan palette 7-55 karamel al ve direkt onunla boya.ben bir kaç yıl önce kullanmıştım,güzel bir renk ve 2 boymadan sonra da renk oturmuştu.
küllü boyarsan küllümango arkadaşımın dediği gibi kızılların bakır tonların daha rahat kapanır ama karamel tonu olmaz canım.
sormak istediğin bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

canım,
en iyi yapabileceğin şey küllü kumral ile boyamak bence.o da hemen değil ancak bir kaç boyamada kapatır sanırım.

arkadaşlar günaydın, şöyle bir durum var...
ben geçen ay üstüste sarı röfleden ölen hatta kopma noktasına gelen saçlarımı çikolata kahveye boyattım kuaförde...artık bu renkle devam edeceğim ve kuaföre dünyanın parasını vermek istemiyorum her ay.
saçlarım biraz olsun kendine gelmeye başladıi bir sürü bakım yaptım 1 ay boyunca; artık yumuşak ve taranabilir bi hale geldiler ama renk bi acayipkafamçokkarıştı aktı haliyle yeşil yansımalı kahverengi oldu diplerim de çıktı..
şimdiiii sorularıma gelince:

market boyalarında lorealin çikolata kahvesi yok mu? hiç bir yerde bulamadım da..
bi de palette çikolata kahve deneyen oldu mu?, palette kullanmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürleeer

canım,
ben palette çikolata kahveyi denedim.güzel bir renk ve de iyi tutuyor.
ben yıpranmış saçlarıma uygulamıştım,iyi tutumuştu ve de saçımı yıpratmamıştı.tavsiye edebilirim.
kolestonunki çok kötü ve de çok koyu çıkıyor.kullanmanı tavsiye etmem.loreali bir kere kullanmdım ve çok koyu çıktı.o nedenle ben palette derim.

Tekrarlamayı düşünüyorum ben de Ama en az iki üç hafta geçsin diyorum... Birden yüklenmeyelim dimi Bir de dünkü acıdan sonra cesaretim de kırıldı desem yeridir...

Ben daha geçenlerde bir arkadaşımın saçını çikolata kahveye boyadım... Çok koyu geldi bana rengi... Bir kere kutunun üstünde görünen renkten daha koyu... Kestane gibi oldu.
Ama şöyle de birşey var arkadaşımın saçları önceden de koyu bir renge boyalıydı, o yüzden o kadar koyu oldu bence. Senin saçında öyle koyu olacağını düşünmüyorum Yalnız koyu olmasına rağmen hoş olmuştu...

Palette zarar verir mi saça dersen... Her boya kadar derim, öyle aşırı zarar verir bir durumu yok Madem çikolata kahve istiyorsun palette deneyebilirsin bence...

küllümango slm lar.dediğin gibi 1 ay denizde akmasını bekledim boyanın.7-1 loreal exelance a boyadım sonrasında.çok tatlı bir kumral oldu.yani ne kızıllık var ne de yeşillik.süper...............teşekkürler tekrar.

canım market boyalarındakı en ıyı 7.1 loreal exelencesin. saçını bıkaç kere daha boyadıktan sonra daha ıyı olur saçın. sevındım senin adına. boyadıktan sonra en az 3 4 gun bekle ama fon çektirme ıslatma boyayıi yesın saçın

Burdayım Küllüm Mangom:) Bugün eşimin tek izin günüydü,denize gittikte:))) Yardımlarına devam ediyorsun herkese gene,sen ve Alex... Yardım melekleri:) Saçım birazcık açıldı fena diil şu an rengi,istediğim küllü renk vardı ya resmini koyduğum,onun bir ton koyusu gibi şu an,sanırım bir sonraki boyada 8.1 vuracağım,ya da 8,tam olacak gibi bakalım:) Bitkisel açıcı kötü demişsin,vazcaydım bende:))))

Kızlar aman diyim,ben palette çikolata kahveyle boyamıştım saçımı,daha önce açık bir kahveydi renk,resmen siyah gibi oldu,açana kadar canım çıktı,çok koyu renk istiyorsanız ama parlak bir renk oluyor,saç yıpranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…