- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.501
beyaz tenliyim koyu yeşil gözlerim kumral saçım var 21 yaşındayım sizce bana röfle gider mi? saçlarımı değiştirmek istiyorum
birileri bana yardım etsin saçım koyu kestane geçen gün palette 4.88 boyadım iğrenç bi şey oldu bu kızıllığı hangi boya ile kapatabilirim
peki canım ben 9.1 palette boyarsam bu sacımın ustune karamele yakın bir renk cıkar mıcanım saçında bakır kızılı olsada ve her ne kadar aksada yınede kızıllık kalmıştır sanırım değil mi? pek emin olmamakla bırlıkte sana loreal 8.1 ı onerırım o zaman. ben pek palette markasını kullanmadım o yuzden 8.1 veya 9.1 rengi nasıldır bılmıyorum
Selamlar bayanlar...
Bugün saçlarımı boyarken saçma sapan bir hata yaptım yazmak istedim hemen burayı... Ben yaptım siz yapmayın
Efendim ben saçlarımı boyayalı 2 ayı geçiyordur. Ferhunde kızılını yakalamışım, çok yakışmış falan... (E zaten küllümango'mun tavsiyesi yakışmaz mı)
Rengin canını okuyuncaya dek kullandımSon haftalarda renk değişimi oldu, diplerde artık çok çıktı diye... Aldım bugün boyayım dedim tekrar. Sabah aniden esti böyle
Sonra boyarken aman Tanrım... Nasıl yanıyor saç diplerim... Resmen ateş fışkırıyor... Bir de karıncalanmaya başladı kafam... Açtım hemen kullanım talimatına... Böyle bir reaksiyon görülürse hiç bekletmeden yıkayın diyordu... İçim kan ağlaya ağlaya yıkadım bende...
Alerji testini yapmamıştım. Çünkü daha önceki boyamamda hiç bir reaksiyon olmamıştı... Ama sonra düşündüm, düşündüm! Akşam öyle bir kaşıntı tutmuştu ki beni, alerjilerim azmıştı adeta... Anca ilaç alarak uyuyabildim ! Demekki vücudumun alerjik bir anına geldi... Siz siz olun alerjiniz azdığında saçınızı boyamayın !
Hee sonra mı ne oldu? Normalde 30 dakika kafanda tutulması gereken boyayı 3 dakika da yıkarsan ne olurTutmaz tabii! Amaa benimki tuttu... Şaşırdım kaldım... E tabii 30 dakika bekletseydim daha güzel olacaktı ama şimdi de iyi... Kızılı, moru canlandı ve dipler kapandı... Biraz da böyle idare edicem. Sonra "alerjimin olmadığı bir vakitte ve testi uygulayarak" boyayacağım!..
peki canım ben 9.1 palette boyarsam bu sacımın ustune karamele yakın bir renk cıkar mı
canım palette renklerinin nasıl oldugunu bılmıyorum ınan. alex arkadaşımızın palette deneyımı daha fazla benden belki o yardımcı olur bılgısı dahılındeyse. ve karamel renginide hiç kullanmadım. o yuzden kesin bısey dıyemem bu konuda. ama seni rahatsız eden saçındakı bakır yansımalarsa kullulerle daha ıyı sonuç alacagını duşunuyorum.
hanı şimdiki saçını ve ıstdıgın saç renginin resmini koysan belki daha ıyı olur.gerçi ibelta arkadaşımız oyle yapmıştı ama:) ibeltacım benı duyuyor musun? ıyı mısın:)
kizlarrr lutfen banada yardimm edinn bugun nerden estiyse rofle seti aldim kendim yaptim igrenc olduuu :çok üzgünüm: sacimi 5 ay once koyu kahveye boyamistim ama 2 aydir filan surekli oksijenli su surdum acilsin diye bugunde rofle setini yaptim turuncu oldumm senağlama neyle kapaticam ben simdi bu turunculuklari normalde sacim koyu kumral gibi sanirim kizilsiz koyu kumral olurmu ay hicde anlamam bu islerden yardim lutfennn
arkadaşlar günaydın, şöyle bir durum var...
ben geçen ay üstüste sarı röfleden ölen hatta kopma noktasına gelen saçlarımı çikolata kahveye boyattım kuaförde...artık bu renkle devam edeceğim ve kuaföre dünyanın parasını vermek istemiyorum her ay.
saçlarım biraz olsun kendine gelmeye başladıi bir sürü bakım yaptım 1 ay boyunca; artık yumuşak ve taranabilir bi hale geldilerama renk bi acayipkafamçokkarıştı aktı haliyle yeşil yansımalı kahverengi oldu diplerim de çıktı..
şimdiiii sorularıma gelince:
market boyalarında lorealin çikolata kahvesi yok mu? hiç bir yerde bulamadım da..
bi de palette çikolata kahve deneyen oldu mu?, palette kullanmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürleeer
canım teşekkür ederim:) sen saçına cıla işlemi yapmış sayılırsın. yanı saçın canlanır ama en geç bır haftaya eski halıne döner yıne. o zaman tekrarlarsın belki saglıgın elverdikçe:)
arkadaşlar günaydın, şöyle bir durum var...
ben geçen ay üstüste sarı röfleden ölen hatta kopma noktasına gelen saçlarımı çikolata kahveye boyattım kuaförde...artık bu renkle devam edeceğim ve kuaföre dünyanın parasını vermek istemiyorum her ay.
saçlarım biraz olsun kendine gelmeye başladıi bir sürü bakım yaptım 1 ay boyunca; artık yumuşak ve taranabilir bi hale geldilerama renk bi acayipkafamçokkarıştı aktı haliyle yeşil yansımalı kahverengi oldu diplerim de çıktı..
şimdiiii sorularıma gelince:
market boyalarında lorealin çikolata kahvesi yok mu? hiç bir yerde bulamadım da..
bi de palette çikolata kahve deneyen oldu mu?, palette kullanmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürleeer
küllümango slm lar.dediğin gibi 1 ay denizde akmasını bekledim boyanın.7-1 loreal exelance a boyadım sonrasında.çok tatlı bir kumral oldu.yani ne kızıllık var ne de yeşillik.süper...............teşekkürler tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?