- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.481
Çook haklısın alex,benimde saçımı yakmışlardı kuaförde,ama palette açıcı ile kendim açtım hiç bişi olmadı.
Kolestona gelince bir dahamı tövbeeeeeeeee
Şikayet sitesine de yazdım,ama baktımki diğer firmalar şikayetleri çözüyor,ama kolestonla çözülmüş bir şikayet bile yok.Daha önce loreal beyazlarımı kapamadı yazmıştım,hemen aradılar lorealden,ve boyamıda bakımınıda yolladılar.Koleston tam bir rezalettt....
Arkadaşımda palette ile boyuyor çok memnun.
Peki ben şimdi ne yapacağım yaNasıl açılacak bu saç?
Tamam canım ya ne güzel açılmıştı bak şu renk olmuştu
ne sinir dimi,o kadar aç,sonra açık kumral(güya) boya,renge bak...Açık sarı dediğin kaç numara canım? En az bir 10 gün beklemem lazım zaten,saçın canına okundu,bir hafta içinde açıldı ve iki kere boyandı...Sağol canım,bu arada beyaz sabun akıtıyor ama benim saçlarımı çok kuruttu ve sertleştirdi
Sabırtaşına döndüm zaten sabrede sabrede:) Teşekkürler canım
canım bi bak bakalım doğrumu anlamışım.
şimdi 2 hafta sonra loreal recital 7.1 alıyorum.Selektive marka mavi boya alıyorum (boya aldığım markette bulabilirmiyim bunu ? ) ve %9 oksidasyon alıyorum.
Lorealin tüp boyasının içerisine 3 fındık büyüklüğü kadar mavi boya koyuyorum ve bu boyayı karşılıyacak kadar 9lük oksidasyon koyuyorum (yani şişenin 3/1 anca gelir herhalde)Bu arada alıntı yaptığım yazıda boya saçda fazlaca mı olmalı yoksa fazla olmamalı mı ?
Buraya kadar doğru anladıysam gerisini yaparım canım
Tekrar teşekkür ederim a.s.
kendi dogal sacım koyu kumral ama suan ustunde bakır kızılı var kızıllar aktı kendi sacıma döndü gibi palette 9 1 mi alayım. tsk ederim cvpladıgın için.
Boyar boyamaz koyarım resim,sağol canım
küllüm mangom sağol zaten bi ay bekleyip kuaföre gideceğim artık,olmuyo böyle,bir kere renk otursun,sonra kendim dip boya devam ederim.Bugün sordum bitkisel silici varmış,on dakikada siliyormuş boyayı doğrumu acep? üstünede boyayacak,hepsine 100 ytl istedi çokmudur bilen varmidur:)))
canım o çok bılmış kozmetıkçı kız sana neden çok açık kullu yerıne çok açık sarı vermış. kesin yoktur sende bılmıyorsun dıye kakalamıştır boyayı sana.
saçını ıyıce dınlendir canım. yanı 2 3 hafta kadar. sonrada eğer saçın saglamsa pek yıpranmamışşa yanı sana tavsıyem koleston 12.1 renginden 2 kutu al saçının koyu kısımlarını boya dıplerinide en son boya. saçında o kahverengimsilik gider sende saçını 1 hafta dınlendir ardından loreal 7.1 ile boya . zamanla bıkaç boyamadan sonra turunculuk ıyıce azalcaktır
Koleston yerine pallette açıcıyı tavsiye edermisin,üzerinede loreal 7.1. Canım saçımdaki 2 renk sorunu biter değilmi?Boyalı saç boya ile açılmaz deniyor,dipler tutuyor,altlar başka oluyor...a.s.
birileri bana yardım etsin saçım koyu kestane geçen gün palette 4.88 boyadım iğrenç bi şey oldu bu kızıllığı hangi boya ile kapatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?