- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.661
canım ben lorealın kulu renklerini daha çok kullandım karameli kullanmadım o yuzden kesin bırşey dıyemem ama kolestonla kıyaslandıgında renkleri daha doygun ve daha dogal. kolestonla boyanmış saç çok belli oluyor ben sevmıyorum. loreal castıng amonyaksız boyası geldi turkıyeye orda da sıcak renkler var bı bak istersen belki karamelde mevcuttur.kullanan bıkaç arkadaşım çok memnun:)
canım ben lorealın kulu renklerini daha çok kullandım karameli kullanmadım o yuzden kesin bırşey dıyemem ama kolestonla kıyaslandıgında renkleri daha doygun ve daha dogal. kolestonla boyanmış saç çok belli oluyor ben sevmıyorum. loreal castıng amonyaksız boyası geldi turkıyeye orda da sıcak renkler var bı bak istersen belki karamelde mevcuttur.kullanan bıkaç arkadaşım çok memnun
benim saçımda açık kumral tonlarında ama kızıllıklar kaldı daha önce yaptığım boyadan dolayı bunların gitmesini istiyorum bana hangi rengi önerirsiniz acabaşutarafagitti
arkadaşlar bu naturel colours sanırım böle yazılıyor bitkisel boya deneyen var mı aranızda .bu boyamda denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.ayda 1 saç boyuyoruz.en azından zarar asgariye iner diye düşünüyorum.küllü mango arkadaşım sen ne düşünüyorsun bu markayla ilgili.şimdiden tşk.
bayanlar benim dogal saç rengim bu.. ama sarı sac istedigimden dolayı saclarımı oryalle acmıslardı:çok üzgünüm:.. üstüne sonraları siyah boyadım hangi akla hizmetsesenağlama... simdi benim gercek sac rengim ne oluyor:uhm:.. birde diplerim geliyor yavas yavas artı sarı olup boyanan yerler akıyo ve sarı siyah karısımı bişey oluyo.. akan yerleri kendi sac rengimde boyasam zamanla diplerde gelince kendi sac rengime dönsem nasıl olur.. anlatabildim mi bilemiyorum.. bide kendi sac rengim tam anlamıyla ne renk oluyo kızlar lütfenn yardım edin
ben denemiştim röfleli saçımı bile kapatmıştı.çok doğal durmuştu saçımda zarar da vermedi.hattta şimdi de paletteyle mi boyayayım naturelle mi kararsızım.galiba natural colorsun bal köpüğüne boyayacağım.bence gerçekten güzel bir boya.
merhaba.saçlarımı 1 ay önce röfle yaptırdım ama begenmedim.siteye koyulan cameron diaz ın 2. resmindeki saç rengini begendim o rengi yaptırmak istiyorum.kuaföre sordum biri 5 ay sonra boyatabilirsin yıpranır dedi.diger kuaförde beklemene gerek yok boyanır dedi sizce ne yapmalıyım.yardım ederseniz sevinirim
ilk boyamada yıkadıkca akar 1 2 hafta sonra tekrar boya istediğin renk oturur
bu natural colorsun bal köpüğü rengini bende merak ediyorum açıkçası boyadığında bizi bilgilendirirsen sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?