Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllü mango konu içinde okadar cok yardımcı olabilecek mesajın varki öncelikle tebrik diyorum ve cok tesekkür ediyorum.. benim sorunumada yardımcı olabilirmisin bir önceki sayfada yazmıstım.. a.s.a.s.

canım tavsiyen için teşekkürler loreale bakıcam umarım istediğim rengi bulurum.

arkadaşlar loreal sitesinden bir renk begendim fakat ingilizce yazıyor loreal feria74 copper shimmer siz ce ne renk diyor bu ve birde türkiyede bu boya markasından satış yok sanırım sizce bu renge uygun hangi markını rengi aynıdır bilen yardımcı olsun ltf canlarım

arkadaşlar bu naturel colours sanırım böle yazılıyor bitkisel boya deneyen var mı aranızda .bu boyamda denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.ayda 1 saç boyuyoruz.en azından zarar asgariye iner diye düşünüyorum.küllü mango arkadaşım sen ne düşünüyorsun bu markayla ilgili.şimdiden tşk.

ben denemiştim röfleli saçımı bile kapatmıştı.çok doğal durmuştu saçımda zarar da vermedi.hattta şimdi de paletteyle mi boyayayım naturelle mi kararsızım.galiba natural colorsun bal köpüğüne boyayacağım.bence gerçekten güzel bir boya.

Avrupa Birliği de saç boyalarının tehlikelerinden ürkmüş olacak ki, 1 Aralık 2007’de saç boyalarında kullanılan 22 kimyasal maddenin kullanılmasını yasakladı. Avrupa Birliği’nin yasakladığı zararlı kimyasal maddeler şunlar:

6-Methoxy-2,3-Pyridinediamine
2,3-Naphthalenediol
2,4-Diaminodiphenylamine
2,6-Bis(2-Hydroxyethoxy)-3,5-Pyridinediamine
2-Methoxymethyl-p-Aminophenol
4,5-Diamino-1-Methylpyrazole
4,5-Diamino-1-((4-Chlorophenyl)Methyl)-1H-Pyrazole Sulfate
4-Chloro-2-Aminophenol
4-Hydroxyindole
4-Methoxytoluene-2,5-Diamine
5-Amino-4-Fluoro-2-Methylphenol Sulfate
N,N-Diethyl-m-Aminophenol
N,N-Dimethyl-2,6-Pyridinediamine
N-Cyclopentyl-m-Aminophenol
N-(2-Methoxyethyl)-p-phenylenediamine
2,4-Diamino-5-methylphenetol
1,7-Naphthalenediol
3,4-Diaminobenzoic acid
2-Aminomethyl-p-aminophenol
Solvent Red 1 (CI 12150)
Acid Orange 24 (CI 20170)
Acid Red 73 (CI 27290)

kimse bana cevap vermicekmi??

bu natural colorsun bal köpüğü rengini bende merak ediyorum açıkçası boyadığında bizi bilgilendirirsen sevinirim canım

seksi sinek kendi saç rengin eğer tam diplerdeki renk ise sanırım koyu kahve ama tam belli olmuyor sen koyu kahveye değil de tam siyaha boyadıysan zamanla kendi saçının uzamasını bekleyeceksin ve uclarda kalacak olan siyah kısımları kestireceksin eğer sarı kısımlar akıyorsa ve bu görüntü seni rahatsız ediyorsa sanırım koyu kahveye boyaman yeterli ama renk farkı olabilir siyah kısım ile açılan kısımlar eğer kahve gibi açılıyorsa bırak öyle kalsın bir zaman idare edebilirsin ama önerim 3.0 a boyaman direk siyaha değil de koyu kahveye boya açılan kısımları zaten saçın uçlara doğru bir ton daha açık olması doğal olandır ama açılan renkler dipten beri mi sadece uçlarda mı bunu bilmiorum:)

merhaba.saçlarımı 1 ay önce röfle yaptırdım ama begenmedim.siteye koyulan cameron diaz ın 2. resmindeki saç rengini begendim o rengi yaptırmak istiyorum.kuaföre sordum biri 5 ay sonra boyatabilirsin yıpranır dedi.diger kuaförde beklemene gerek yok boyanır dedi sizce ne yapmalıyım.yardım ederseniz sevinirim

valla bende kuaförüme bundan 1 ay önce saçımın renginde boyaması için gittim bidaha aksa bile dipleri kendi saçımın renginde olsun diye.o bana 1 hafta içinde gel tekrara boyayalm kendi rengn olur bidaha açılmaz şimdi akar dedi ama ben güvenemedim doğrusu . yanmaz dedi ama saçlarımı uzatana kadar canım çıkmış benim varsın birazdaha beklerim. ayrıca saçımın rengi akmasına rağmen güzel idare ediyorum

Bana'da yardımcı olabilirmisiniz.
Ben daha yeni üye oldum yani 2 gün oldu.Bende saçımı boyamak istiyorum bana'da yardımcı olurmusun.
Bende dr.dizisindeki Yasemin Ergene'nin saç rengini istiyorum sayfa 41 de var buraya resmi nasıl koyucam bilemedim.
Benim yıllar önce kuaförüm o renge yakın saçımı boyamıştı.
Şimdi evde boyamak istiyorum ltf. yardımcı olurmusun.

Saçlarım kütten biraz daha uzun ve 1,5 aydır boyamıyorum bakım yapıyorum.
Rengide kahverengi.
Benim istediğim renk için hangi boyayı kullanmam gerekiyor ?

İyi ramazanlar.

Arkadaşlar bir yardım edin fikir verin lütfen..Saçlarım sarı ama küllü kumrala yada normal kumrala boyamak istiyorum evde kendim boyucam kuaföre boşuna 50ytl vermek istemiyorum..Kuaför dedi biz bile zor kapatıyoruz yeşilimsi yaparsın sonra uğraş dur filan dedi bu işi bilen war mı nası boyim ne renge boyim acilen bu akşam boyamam lazım..Help meee:1closedeyes:

normal kumrala boyadığın takdirde yeşilimsi olmaz canım küllü yaparsan anca yeşilimsi olur kolestonun kumralını alabilirsin diğer boyalara göre iyi kapatıyor

ilk boyamada yıkadıkca akar 1 2 hafta sonra tekrar boya istediğin renk oturur

Tavsiyen için saol canım ama sanırım biraz geç oldu:1no2: şu anda saçımda boya war sonucu merakla bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam yaaasenağlama
İki kutu boya aldım biri küllü koyu kumral diğeri de açık kumral ikisini karıştırdım şu anda kafam yanıo inşallah güzel bişi çıkar ortaya yoksa sarı saçlarımı çok özlerimbenneyaptımki Yeşilimsi durmasın koyu olmasına bile razıyım off allaahımm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…