- 9 Şubat 2008
- 27
- 0
- 611
- 39
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.641
bu gün loreal in amonyak içermeyen boyasını aldım ama boyamaya çekiniyorum daha öncedende preference serisinden açık kor kızıl, bakır kor kızıl ve yoğun bakır kızıla boyamıştım ( nerdeyse içinde kızıl geçen tüm renkleri kullandım) ve her defasındada açık saç rengi üstüne uygulamama rağmen renk tutmadı ancak dedikleri gibi hiç bir şekilde matlık ya da akma yapmadı. kızıldan kurtulmak için iki kere çıkolata kahveye boyattım saçımı ve aktı güneşte hala turuncu gibi ara ara parlama yapıyor umarım bu boya çözümüm olur ve rengi akmaz. üstünde 28 yıkamaya kadar yazıyor. bir kaç güne allerji testini yapıp boyarım sanırım fisfisfis
loreali her kullanışımda bir daha asla almam diyorum ama çekiyor işte kafamçokkarıştı
bu gün loreal in amonyak içermeyen boyasını aldım ama boyamaya çekiniyorum daha öncedende preference serisinden açık kor kızıl, bakır kor kızıl ve yoğun bakır kızıla boyamıştım ( nerdeyse içinde kızıl geçen tüm renkleri kullandım) ve her defasındada açık saç rengi üstüne uygulamama rağmen renk tutmadı ancak dedikleri gibi hiç bir şekilde matlık ya da akma yapmadı. kızıldan kurtulmak için iki kere çıkolata kahveye boyattım saçımı ve aktı güneşte hala turuncu gibi ara ara parlama yapıyor umarım bu boya çözümüm olur ve rengi akmaz. üstünde 28 yıkamaya kadar yazıyor. bir kaç güne allerji testini yapıp boyarım sanırım fisfisfis
loreali her kullanışımda bir daha asla almam diyorum ama çekiyor işte kafamçokkarıştı
canım ben kullandım bu boyayı ve çok memnun kaldım.
şiddetle tavsiye edirim.ben 600 koyu kumral rengini kullandım.1 hafta oldu boyayalı ve çok hafif renk değişimi olmaya başladı,yavaş yavaş akıyor sanırım :)))
cnm loreal preference serisi nasıl?bn kolestonla boyadım ama bi daha onla boyamayı düşünüyorum alerji riski daha yüksek diye biliodum ama snce nasıl?:1no2:
ya intten bn lorealın katologunu arııorum bulamıorm:s
lorealın kendi sıtesı var canım ordan tum urunlerini görebılırsın saç boyası hakkında lorealparis li bişeydi ordan ulkeyi seç ve hair colour a gel.
küllümango slm.en son hafif kızıllıklar olan saçımı 7.1 küllü kumral loreal exelance ye boyamıştım tavsiyenle .saçın boya zamanı geldi.şimdi açık küllü kumrala boyasam exelancenin kaç numarası.
canım sen baya tecrübelisin direk sana danışayım bu dediğin loreal kataloğuna bende baktım hep kolestonla boyamama rağmen lorealin renkleri daha hoş geldi.ben bu sefer karamel yapmayı düşünüyorum şu an gizemli kahve var biraz koyusu tabi sence hangi tonu kullanmalıyım lorealin.ya da önerebileceğin başka marka var mı.
küllümango slm.en son hafif kızıllıklar olan saçımı 7.1 küllü kumral loreal exelance ye boyamıştım tavsiyenle .saçın boya zamanı geldi.şimdi açık küllü kumrala boyasam exelancenin kaç numarası.
Küllü mangocum,ben 3 hafta önce kahve olan saçımı kumrala döndürmek için,Koleston çok açık sarı kullandım,sadece 2 cm uzayan dipler turuncu oldu,ertesi gün üzerine 2 kutu Koleston 7.1 küllü kumral kullandım,dipler sarı,gerisi küllü açık kahveye döndü.Kumral olmak için 2 kutu Palette yoğun açıcı ile açıp, üzerine 2 kutu küllü kumral kullansam olurmu?Ayrıca saçımın eşit renkte olması için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?