- 29 Ağustos 2007
- 885
- 8
- 296
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.761
canımm dore kahveın markası ne ve tam numarası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakıncası yoksa görmek isteriz birde markası neydi acaba2gün önce ultra açıcı dore kahveyi aldm saçlarım kahve kızıldı koyu bi renkti belki biraz açar diye düşündüm. lutunun üzerinde bal rengi falan yazıyordu boyadım ve inanamadm çok iyi sonuç verdi koyu kızıl kahveden şu an saçlarm çok tatlı bir bal rengi tavsiye ederm..
ya kızlaR ben esmeRm koyulaştırmak istiyorm saçımı sizce nasl oluR ve hangi rengi deniym
siyahmı koyu kahveMi
bnde esmerm ve denemediim saç rengi kalmadı siyah çok itici geldi bana siyah esmerde tek bir modeli kaldırıyor uzun düz ve kahküllü onun haricinde ben esmere her zman kahveyi yaşırtırmşmdır bence koyu kahveyi dene ..
tşkler cnm ama bişy riCa edecm tam olark nasl bi kahve olsn resm olaRk göSterirmisn a.s.
http://i58.photobucket.com/albums/g277/bihter2006/cadi2008/Resim.jpg
Kızlar bu hangi renk bir türlü bulamıyorum 50 çeşit boya baktım tutmadı kimi daha kızıl kimi daha sarı boyaların. Karıştırmam mı lazım 2 ayrı rengi acaba(
Yok bu benim saçlarım zaten kuaför boyadı açma yaptıktan sonra bu renk boyadı ama 15 günde dipler çıkıyor ve ben çok sık seyahat ediyorum kendim boyamak zorundayım gıcık rengini de söylemiyor( altları da zaten koyu bir saç değildi bu rengin biraz daha koyusuydu. Piyasadaki boyalarda bu rengin aynını bulamadım ne yapabilrim??
KÜLLÜMANGO birde sana sorayım tecrübelisin galiba.herkes sana soruyor bana da yardımcı olurmusun daha kimseye sormayacagım:)benim ilk saç boyatmam 1.5 ay önce saçımı röfle yaptırdıım begenmedim yeşilimsi sarı gibi duruyor..şimdi platin röfle istiyorum aralara .kuaförüm 5 ay geçmesi gerekir bunun üstüne boya yapılmaz yıpranır saçın dedi.YANAR MI.başka yere sordum bişey olmaz boyanır dedi.sizce hangisi dogru söylüyor.hiç bilgim yok bu konuda.eger boyanabiliyorsa boyatacagım en kısa zamanda 5 ay bekleyemem.teşekkür ediyorum.en kısa zamanda yanıtlarsan sevinirim.