Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

boyadım beklediğimden güzel oldu ama dipler kızılımsı uçlar siyah kaldı..tamamını aynı renk nasıl tutturabilirim.. :uhm:

canım büyük ihtimal diplerin boyasız ondan öyle olmuştur bir daha ki sefere eşitlenir büyük ihtimal ama diplerde daha uzun tutarsan daha koyu sonuç alabilirsin

hamileyken uzun süre saç boyatamıyacağından bence yapacağın en akıllıca şey ya kendi doğal rengine yakın boyamak ya da sadece saçların uçlarına kızıl ya da sarı tonlu balyaj yaptırmak olabilir böylece dibi geldiğinde göze batmaz

jessica-alba-l.jpg

bu tam olarak hangi renk acaba bilen varmı karamel gibi ama

arkdşlar lütfen yardım edin 2 gündr üzüntüden hasta oldum:(
benm saçlarım siyahtı doal rengi kumral ama siyaha boyatmıştım 2 yıl fln kullandm ve öyle sıkıldımki saçlarmn çok sağlıklı ve belimde olmasına bile aldrmadan gidip oryalle açtrdm başta kumraldı sora altında oryal olduğu için aktı sarı oldu 3 ay fln da onu kullandm bu arada yaptığım bakımlarla oryaln tüm etkileri gtmşti yine sağlıklydı saçlarım yine kumral olmasnı istedm ve gdp kolestonun koyu kumralını aldım saçlrm sapsarı olduğu için açık çıkar die düşündm ama KOYU KUMRAL olan boya simsiyah çktı!!! yine başa döndüm ya:( ve ben hayatım boyunca bida siyah yaptrmıcama yemn etmştm şmdi napıcam ben öyle kötü olduki bida da asla açtramam kopar gider saçım .tek umudm altı oryalli olduğu için yıkandıkça açlması :(

canım koleston boyaları hep koyu renk çıkar Allah tan kumral almışsın ben açık kahve almıştım çok uzun süre siyah durdu saçım seninde bi süre siyahımsı olucak sonra akıcaktır zeminin açıksa özellikle daha çabuk iner üzülme bende saçımı yeni oryal ile açtırdım sen ne tür bakımlarla düzelttin saçını peki

arkdşlar lütfen yardım edin 2 gündr üzüntüden hasta oldum:(
benm saçlarım siyahtı doal rengi kumral ama siyaha boyatmıştım 2 yıl fln kullandm ve öyle sıkıldımki saçlarmn çok sağlıklı ve belimde olmasına bile aldrmadan gidip oryalle açtrdm başta kumraldı sora altında oryal olduğu için aktı sarı oldu 3 ay fln da onu kullandm bu arada yaptığım bakımlarla oryaln tüm etkileri gtmşti yine sağlıklydı saçlarım yine kumral olmasnı istedm ve gdp kolestonun koyu kumralını aldım saçlrm sapsarı olduğu için açık çıkar die düşündm ama KOYU KUMRAL olan boya simsiyah çktı!!! yine başa döndüm ya:( ve ben hayatım boyunca bida siyah yaptrmıcama yemn etmştm şmdi napıcam ben öyle kötü olduki bida da asla açtramam kopar gider saçım .tek umudm altı oryalli olduğu için yıkandıkça açlması :(

en doğrusunu yaparsınız..ve bu arada sıkca saç bakımı uygulayın saclarınıza yaza kadar kendine gelecektir.üzmeyin kendinizi bu kadar ..nasılsa kökü sizde uzar ve eski güzel halini alır :)

lasoledad ben oryalden sonra her şeye çok dikkat ettm ztn kuaförm çok iiydi sçlarmı mavi siyahtan tnrcuya döndrdü ve çok az bir kırlma oldu.uçlarnı azck kestrdm sora hiç fön fln çektrmedm bakım kremleri kullandm tararken bile dikkat ettm kurutmadm bile sıcak yıpratr die.. bide badem yağı kullandm yumuşasın die badme yağı ve muz karışıma da ii geliyor. böle işte 3 ayda fln düzeldi sçlarm:) şmdi hala çok kötüym üzülüyorm ama bida da açtıramıcaım için kabullendm:d

Back
X