Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bnde contrast renkler arıyorum yeşil mavi kırmızı gibi ama kuaförlerin kullandığı.kuaförler nerden alıyosa artk bulamıyorum.renkli çıtçıt takmaktan bıktım..böyle renklerin bulunduğu boya markası bilen varmı?

katalog var cnm hatta bende de katalog var :) yani fotosu dur bakiim koyabilecek miyim renkler daha farklı çıkmış da olabilir bir de benm bir yerde gördüğüm katalog bundan farklıydı

renkler soluk geldi bana ?
kontrast renkler loreal maji color mudur nedir öyle loreal in farklı bir boyasında da var cnm netten bir araştırma yap ama belki Türkiye'de bulmak zor olabilir

cnm ben de tam bilmiyorum ama sandre sanırım kum tonları oluyor böyle kum rengi gibi soğuk tonlar diye aklımda kalmış ama hiç emin değilim

inşallah canım burda genelde silky yı satıyolar dıye panıkledım ben bu zamana kadar da ıgora hıc aklımda yoktu gozume carpmamıs da olabılır o yuzden

igora da normal dier boyalar gibi işte ama renk seçeneği fazla sanırım cnm sen gene de araştır bu katalogdan göremedim ben igora satan yerlerde daha farklı bir katalog var ama renkler aynı mı deil mi anlamadım kuaför malzemelri satan yerlere de baksen nasıl bir renk istiorsun?

kumral ve açık kumral arasında gıdıp gelıorum ne yapsam karar veremedım bı kızıl dıorum bı kullu sarı ama sandre tonlarını merak ettım ıgorada bıde forumda begendıgınız sac renklerı bolumunde 2 sacı begendım gormussundur belkı canım..

sen de kararsızsın:) az önce video izledim kuaför de sık saç boyamak saçın pigmentlerini bozabilir dior her boya kimyasal içerir ,bu da kansere yol açabilir diyor en iyisi çok sık renk değiştirmemek kendi saçından en fazla 2 ton açığına boyamak mantıklı ki dip rengi çıktığında daha tezat olmasın bir de saçınız açık renkse ve koyuya boyuyorsanız o daha tezat oluor bence onda sürekli dip boya yapmak gerekior bitkisel boyalara da çok güvenmeyelim onlar amonyaksız oluor ama gene de temel kimyasalları içeriorlarmış bitki özü ilavesi oluor dielim:)

bn saçlaırmın arasındaki sarıları kapamak için kumral saçımı açık kumrala boyadım sarımsı bi ton oldu hay benim kafam neyse sonra geçti geçti şu an çok yağ mağ sürüyorum ondanda heralde postiş gibi gözüküyo aşırı parlıyo :S loreal dore bakırın kapaındaki bi renk yapmak istedim gittim ona boyadım saçımın rengi hala aynı değişmedi bide uçlarla üstler arasında aşırı ton farkı var evt durum rezalet neyle boyamam nasıl boyamam lazım fzlada boya sürmek istemiyorum aslnda saçlarım 1 tutam bişey off ((

cnm ancak koyu bir boya hepsini kapatır ama o zaman da saçın epey koyu olur kahve ya da koyu kahveye boyarsan şu an saçın çok kötü deilse bir şey yapma bence yani renk çok kötü deilse ya da çok koyu olsun istemiorsan açık kahve ya da düz koyu kumrala boyuyabilirsin ama bilemiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…