Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ya küllü kumral garip durmaz mı sacımda ya=( ben palette kumral ve birazda acık kumralı karıstırmayı düşünüyordum.ama ortaya ne ckacak bilemiyorum.

sen bilirsin tatlım.saçının rengini görmediğim için tam olarak bir şey diyemeyeceğim.
çok kızıllık varsa ancak küllü alır bu kızıllığı.ama fazala yoksa karıştırıp bir boya istersen .)))

Arkadaşlar ikği boya arasında en az ne kadar zaman geçmesi gerekir? Ben dün Loreal Casting (amonyaksız) le boyadım ama beğenmedim rengini değiştirmek istiyorum ne kadar beklemeliyim sizce?

Evet çikolata kahve cnm....

kızlar benimde bi sorum olcak...
saçıma haziranda sarı balyaj attırmıştım... ama çok sıkıldım ve herkes eskiden daha iyiydi dio.. Eski rengide kumraldı... şimdi üstüne kumral yada kestane tonu boyasam olur mu :S
yada bu boyayı akıtmanın bi yolu var mı lütfen yardım edin psikolojimi bozdular :(

merhaba kızlar,ben burayı saçımı ne renk boyasam diye gezinirken buldum ve yeni üye oldum. bana da yardımcı olur musunuz? saçlarımı ilk defa boyatıcam ve çok kararsızım... kendi saç rengim koyu kumral,ayrıca yeşil gözlü ve beyaz tenliyim. değişiklik istiyorum ne yapim sizce?

çikolata kahve boyadım çok koyu oldu:((

cnm ben de o renk olsun istiyordum çikolata kahve aldım bende de çok koyu oldu. sonuç almak istediğin rengin bir-iki ton açığına boyamak gerekiyormuş... yeni boyadım aksın diye beklicem ben de şimdi :(

yani açık ton dediğin ne ki
bisürü saç rengi buldum karar veremiyorum
elegan kahve,sıcak çikolata,bronz kahve gibi

ben de daha denemedim ama açık ton derken mesela olmasını istediğin renk 7 ise senin 8e boyaman gerekiyor gibi.. tabi şaunki saç rengin de önemli

kızlaaarrr bana aciill yardımcı olunn. yarın saçımı boyatıcaam şuanki rengii karamell açıcı war saçımda ve her yıkamada açılıo. okuldan kızdıkları için boyatmam gerekio. çikolata kahve,cappucino, kestane arasında kaldım. koyu bi renk istiorumm acaba çikolata kahve yapsamm her yıkamada yin açılır mı :s capuucino yapsam karamelin üzerine nasıl olurr ??

arkadaşım ben çikolata kahveye yeni boyadım ve koyu bir kahve rengi oldu boyamadan önce saçım kahverengiydi koyu olduğundan biraz üzüldüm ama yinede güzele ne yakışmaz olayııışakkıdı boya her yıkamayla en nihayetinde akacak ve açılacaktır benim sorum ben saçımı açık kahve yapmak istiyorum koyu istemiyorum ne renk yapayım kolleston alıyorum ve memnumum önerilerinizi beklioruuuuuuuuuuuum:uhm:

arkadaşlar ne hikmetse kahve tonlarına boyayınca saçlar hep siyah oluyor bende bu boyaların kurbanıyım bu arada palette radıance kullanacak arkadaşlar aman dikkat güzelim saçlarım bu boya yüzünden çok kötü oldu boya saçı resmen inceltiyor

öncelikle herkese selamlar..benim saç rengim bakır gibi ama ben avrupa yakasındaki yaprak(hale caneroğlu)nun saç rengi ilk başta aylin aslımınki gibi bakır kızılı yaptırmıştım akıncada kızıllık yerine bakır tonu kaldı şimdi koyu tonda bir bakır..benim hale caneroğlu gibi yaptırmam için kuaföre hangi renk boya demem gerekiyor tonu ne ve zor tutan bir ton mu?yardımcı olursanız çookk sevinirim yazıları okudum fakat pek birşey anlamadım:utangac: yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

subat_01cim derdini anlayabiliyorum. bende bi ara o renge çok merak sarmıştım ama kuaförümün dediğine göre çok çabuk akarmış 2 yada 3 haftada boyamak gerekirmiş ve zor kapanırmış ama eğer çok istiyorsan hale caneroğlunun resmini kuaförüne gösterebilirsin en iyi öyle anlar çünkü...

kızlar beniç saçımda maşşallah sarıdan kızıla her renk vardı palette 7-5 fındık kabuğuna boyadım ve bence çok iyi tuttu ewt tam resımdekı renk olmadı ama benım annem bır melek dızıısındekı gelin var ya aynı o renk oldu paylaşım dedım :)) kuaför daha beter yapmıştı o kadarda para aldı ben 2 kutu boya aldım 10 ytl ye :( boyadım mis gibi de oldu :)))

subat_01cim derdini anlayabiliyorum. bende bi ara o renge çok merak sarmıştım ama kuaförümün dediğine göre çok çabuk akarmış 2 yada 3 haftada boyamak gerekirmiş ve zor kapanırmış ama eğer çok istiyorsan hale caneroğlunun resmini kuaförüne gösterebilirsin en iyi öyle anlar çünkü...

gösterdim az önce şey dedi bakırın içinde sarılık varmış yani direk öyle bi ton yokmuş..bende eğer tutturamazsan para ödemem dedim..kaydirigubbakcemile3 yani denicem inş olur..teşekkür ederim önerin için..:1hug:

kızlar peki ben bu saç rengine nasil ulaşabilirim nolur yardım edin yaw... çok istiorum bu rengi:uhm: ha bu arada saçlarımda kızıl kestane tonlarında boya var:sm_confused:

kızlar loreal recital le boyarken sac nemli mi olacak bilen varmı acaba. birazdan arkadasımın sacını onla boyayacaz. küllü mangodan öyle duymustum aklıma taklıldı şimdi .yanlış mı hatırlıyorum . hic daha önce boyayan varmı bilenn

Back
X