S
sedadem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.861
arkadaşlar tekrar rica ederek soru soruyorum;ela gözlü buğday tenli fakat yüzümde hafif beyazlık var hangi renk gider.Ayrıca Koleston perfect serilerini nerelerde bulurum pek bulunmuyor.Şimdiden hepinize teşekkür ederim:)
arkadaşlar tekrar rica ederek soru soruyorum;ela gözlü buğday tenli fakat yüzümde hafif beyazlık var hangi renk gider.Ayrıca Koleston perfect serilerini nerelerde bulurum pek bulunmuyor.Şimdiden hepinize teşekkür ederim:)
slm kızlar,benim saçlarım röfleliydi üzerine palette bronz kahve boyadım bıraz kızılımsı oldu hosuma gitmedi.üstüne karamel boyasam kızıllıgı alırmı?nası olur sızce cokta koyu ıstemıyorum .yardım ltfn..
slm kızlar,benim saçlarım röfleliydi üzerine palette bronz kahve boyadım bıraz kızılımsı oldu hosuma gitmedi.üstüne karamel boyasam kızıllıgı alırmı?nası olur sızce cokta koyu ıstemıyorum .yardım ltfn..
kızlar ben saçımı 4 5 ay önce siyaha boyadım.Şu an diplerimden 3 4 cm kendi açık kahve saçım geldi ama uçları hala simsiyah.Rengini açmak istiyorum.Acaba kumral boyasam bunun üstüne tutarmı yoksa dipleri açılır uçlar aynımı kalır açmak için ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?