Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar tekrar rica ederek soru soruyorum;ela gözlü buğday tenli fakat yüzümde hafif beyazlık var hangi renk gider.Ayrıca Koleston perfect serilerini nerelerde bulurum pek bulunmuyor.Şimdiden hepinize teşekkür ederim:)

kızlarrrr a.s. sizlere bi sorum var saçımda gölge var bal rengi ben esmerim bu renk bana hiçgitmedi boyamak istiyorum fakat nasıl kapatmalıyım yada o rengin üzerine kızıl balyaj yaptırsam olurmuki :uhm: nolur bana fikir verin gerekirse resimde eklerimfisfisfis

Arkadaşlar ben saçımı karamele boyayacaktım fakat saçlarımda bakır kızılı var(fakat bu rengim güneşte belli oluyor) ve bazı arkadaşlar tutmayacağını söylediler.açık küllü kumral ile boyarsam kızıllığı alırmı?saçlarım hangi renk olur?

arkadaşlar tekrar rica ederek soru soruyorum;ela gözlü buğday tenli fakat yüzümde hafif beyazlık var hangi renk gider.Ayrıca Koleston perfect serilerini nerelerde bulurum pek bulunmuyor.Şimdiden hepinize teşekkür ederim:)

canım bence sana kızıl güzel olur..genelde bugday tenliler kızılın kendilerine yakışmadıgını söylerler ama öyle değil bence..böyle çok kırmızı bir kızıl değil ama koyu bir kızıl yapabilirsin ..koleston perfecte gelecek olursak sanırım ankara'dasın..ben koleston perfectleri kızılay meşrutiyette pino parfümeri var ordan alıyordum... :kahve:

canım koleston perfect buldgun yerde mutlaka loreal majırelde bulursun bence loreal majıreli kullan. ya ınternetten sıparış verceksin yada bulundugun ılde buyuk kuaforlerin alışverış yaptıgı magazalar var onlardan bulursun

ya arkadaşlar bugün saçımı loreal recital 7.1 ile boyadım ama dipleri hiç açılmadı saçımı en son 3 ay önce boyamıştım yani saçımdaki boya yok denecek kadar az altlardan kendi diplerim çıkmıştı onları hiç açmadı boya burda yazılanları okuyarak yaptım ısı verdim fln.. ama hiç etkisi olmadı ben mi bi yanlışlık yaptım..bu arada diplerim koyu kahve ama bi ton bile açılmadı..neden olabilir anlayamadım :(

Saçlarım 6 ay uğraşıp sarı rengi buldu derken, dün herzaman kullandığım gibi 8.1 loreal excellence creme ile boyadım saçlarım kahverengi oldu :(( o kadar uğraşım boşa gitti. Sanırım boya yanlış çıktı. Tüketici hattını aradım ama geri dönen olmadı. Gerçi hemen beyaz sabunla yıkayıp birazını akıttım ama şimdi nasıl tekrar açarım rengini fikir verebilir misiniz arkadaşlar? :(( Gitti canım renk...

yaa arkadaşlar ben napıcam bilemiyorum...palettenin çıkolata kahvesine boyadım 1ay önce.şimdide sıkıldım kafam baya bi koyu oldu fındıkkabuğuna annemin saçlarını boyadım bugün birazınıda kendi saçıma sürdüm ama pek rengi değişmedi :'( ben şimdi napıcam???moralim çok bozuk şimdide çok kafama taktım inat ettim rengini aççam diye.koyukaramel yada koyu kumrala nasıl değiştirebilirim???yardım ederseniz çok sevinirim...lütfen sesimi duyun...teşekkürler :)

slm kızlar,benim saçlarım röfleliydi üzerine palette bronz kahve boyadım bıraz kızılımsı oldu hosuma gitmedi.üstüne karamel boyasam kızıllıgı alırmı?nası olur sızce cokta koyu ıstemıyorum .yardım ltfn..:(

kızlar yardım saclarım dore kahveydi bugün Excellence Creme 7 - Kumral ile boyadım ama diplerime boya gecmedi sadece içlerinde kumrallık oldu.diplerim boyayı tutmadı napıcam yardım edin.hangi renge boyamalyım,çikolata kahve ve karmel arasında kaldım yardım edin lüfen cok acil dısarı çıkcak halim kalmadı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

slm kızlar,benim saçlarım röfleliydi üzerine palette bronz kahve boyadım bıraz kızılımsı oldu hosuma gitmedi.üstüne karamel boyasam kızıllıgı alırmı?nası olur sızce cokta koyu ıstemıyorum .yardım ltfn..:(

bende röfle yaptırdım hiç memnun kalmadım senin gibi boyamayı düşünüyorum kendi saç rengime yakın bi renge saçım koyu kahve benimde.boya tutuyor mu peki canım?

tututo ama biraz kızılımsı oldu benımkı,oyuzden pek hosuma gıtmedı.ama koyu bi renk boyarsan daha ii olur acık boyayıbca kızıllık oluyo.

slm zzübeyde daha önce de bahsetmistim senın boyadıgın boyanın numarası 6.68 olması lazım yanlıs hatırlamıyrsam 6nın yanındakı 68 kızıllıga yakınlıgını gösterır bronz, karamel, dore renkler kızılımsı renklerdır ve sarının uzerıne boyandıgında kızılımsı bır renk bırakır bunların yerıne küllü boyaları tercıh etmek gerekır. yada 6.0 , 5.0 gıbı kumral notr renklerı...
bence karamel boyama sonuc yıne ıstemedıgın gıbı olabılır. koyu renk senı tedırgın etmeyecekse ıstedıgın rengın bır ton koyusu kullu veya dırek kumral kullan nasıl olsa alttakı rofleden dolayı ıkı üç yıkamadan sonra saçının rengı akacaktır..
umarım ıstedıgın rengı bulursun :)

tesekkür ederim.sanırım once karamel boyasaydım daha ii olurdu.bronz kahve boyamakla hata yaptım:(cok koyuda ıstemıorum.ama kumral boyasam cok koyu olmaz sanırım?

kızlar ben saçımı 4 5 ay önce siyaha boyadım.Şu an diplerimden 3 4 cm kendi açık kahve saçım geldi ama uçları hala simsiyah.Rengini açmak istiyorum.Acaba kumral boyasam bunun üstüne tutarmı yoksa dipleri açılır uçlar aynımı kalır açmak için ne yapmalıyım?

kızlar ben saçımı 4 5 ay önce siyaha boyadım.Şu an diplerimden 3 4 cm kendi açık kahve saçım geldi ama uçları hala simsiyah.Rengini açmak istiyorum.Acaba kumral boyasam bunun üstüne tutarmı yoksa dipleri açılır uçlar aynımı kalır açmak için ne yapmalıyım?

bence tutmaz canım..kendi saçların olan yerler kumral olur siyah yerler yine siyah kalır :1no2: açıkcası siyah saçı açmanın yolunu pek bilmiyorum..benim saçlarım kızıl ama 1 defa yanlışlıkla çok koyu olmuştu ben de begenmeyip gidip herhangi bi boyanın açık sarı rengini alıp(koleston olabilir) tekrar onunla boyamıştım ve rengi baya açılmıştı turuncuya yakın olmuştu..ama dediğim gibi benim saçlarım kızıldı siyahı tam bilemiyorum canım üzgünüm mirmirmirmir

kızlar selam.ben şu doktorlar dizisindeki elanın saç rengini çok merak ediyorum.bu konuda fikri olan var mı hangi renk sizce.kestanemsi kızıl gibi bişi tam olarak rengini bilen varsa yazsın lütfen.

kullumango buralarda mi acaba, fikir verse bana :)
sacim belime kadar dumduz ve suna benziyo rengi:
mischabarton0301cq7.jpg

daha once hic boyamadim ve boyatmadim, simdi bi degisiklik istiyorum ama ne istedigimi de bilmiyorum :) kendim boyayabilir miyim onu da bilmiyorum, boyamama yardim edecek kimse de yok burda.
sunun gibi bisi istesem kendim yapabilir miyim?
hilary_duff_300x400.jpg

yani sacimin bikac ton acigini alsam boyle sadece alt taraflarini guzel boyayabilir miyim? hem riskli olmaz begenmezsem uzulmem, uzar gider, hem de surekli dip boya falan ugrasmak istemem gecici bi heves benimki.
ama su renk de cok hosuma gidiyo:
http://images.teamsugar.com/files/users/2/20652/29_2007/JessicaBi_Jamie_14533031_600.jpg
ne renk bu?acaba boyle bi renge tum sacimi mi boyasam?
yardim edin degisiklik istiyoruuuum a.s.

mrb arkadaşlar benim kendi saçım açık kahveydi sarıya yakın dün koyu kestaneye boyattım ama siyah oldu yıkandıkça akar dedi kuaför ama hiç akıcakmış gibi görünmüo bir iki kez yıkadım ama hala aynı sizce renk kendine gelir mi ya da başka bi kuaförde rengi açtırabilir miyim cvp verirseniz çok sevinirim çünkü kimse yakıştırmadı bana bu rengi sokağa çıkmak bile istemiorum=/senağlama

Back
X