Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

evet cnm çok güzel ama nasıl tutturacağız?:)
bronz kahve olur mu acaba,voila nın çikolata kahvesi var o da çok kızıl gibi lady in colorda da kızıl ağırlıklı sankio boyalara da güvenemiorm

selam arkadaslar dün sacımı boyadım loreal in acık kestanesine ama hic tutmadı .sacımda hic renk acılması olmadı:( Bosuna sacıma zarar vermiş oldum renk tutsa cok güzeldi. üzerinbe bidaha aynı rengi boyasam tutarmı acaba

kendi saçın ne renkti cnm? o yuzden tutmamıştır,büyük ihtimal koyu kestane ya da koyu kahverengidir hele boya ise hiç tutmaz ilk seferde

kızıl kahve bu mu oluyor,
peki kızıl siyah nasıl olur? (:)
koyu kızıl gibi mi olur,çirkin mi olur.
Allah ım hiç bişi bilmiyorum ''''''''

cnm loreal recital preference kızıllar a bak orda var evet koyu kızıl şöyle düşün siyah ama kızıl yansımalı:)

Arkadaşlar saçımı boyamak istiyorum ama ne renk yapsam bilmıyorum..ilk kez buyuyacağım ve sacımın rengi koyu kumral ve buğday tenliyim hangi rengınde bana yakışacağı konusunda kararsızım..Sizce hangi renkler olabılır?(sarı renk hariç):1rolleyes:

yaa napcaz bende bilmiyorum.arkadaşım saçında hiç boya yoktu rengide küllü kumral gibiydi.önce voilanın çıkolata kahvesini yaptı hatta ben boyadım. 2 ay sonrada bronz kahve ye boyadı saçını saçı karamelin biraz daha kızılmı olanı gibi oldu. ama güzel bi renk bronz kahve...

cnm ya voila ile boyayınca ilk çok kızıl gibi mi oldu?voila iyi bir marka mıdır acaba?bronz kahve biraz daha turuncu gibi geldi bana ama arkadaşının saçı şimdi yasemin ergene nin saçına benzior mu hafif?:)

malesef cnm yaseminin saçıyla uzaktan yakından alakası yok turuncu gibi saçları şuan.voila nın çıkolata kahvesida bronz kahvenin 1 ton koyusu oldu. kızılımsı deildi.

ben saçımı mor siyaha boyatmak istiyorum ama siyah kına var saçlarımda.3 4 ay falan oluyo boyayalı.ama hala simsiyah rengi.gerçi kendi saç rengim de baya koyu siyaha çok yakın.mor kınayla denedim bugün ama tutmadı.mor boya da çok çabuk akıyomuş:(mor boya yada kına hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?hevesim kursağımda kaldı ya ne güsel mor olacaktım:(

cnm sakın deneme derim.saçların yanabilir.sanırsan hint kınası yapmışsın. o hatayı bende yaptım ve hint kınasının üstüne boya tutmuyo ormal kınanında tutmuyo aslında ama normal kına yıkadıkça akıyo ama hint kınası saça yapışıyo. ancak testikçe kurtulursun. ben kızıl yapmıştım.kuaförüm böle dedi ve gerçektende öle. ben 1 yıl falan bekledim.ve saça çok zarar veriyomuş hint kınası.normal kına gibi deil yani...:1no2:

açık sarı ama ben arada kalmıstım arkadaslardan da rıca ettım kullu sarı bı resım gosterın dıe ama cıkmadı malesef..koyu sarı yada kullu demıstım kullude karar kıldım..

Benimde saçlarım şuanda aşadaki resimdeki saç tonu yani kendi saçlarımın resmi ...evde kendm açtım fakat çok çiğ sarı gibi geldi gözüme bende üstüne ne renk boya yapsam karar veremedim küllü mü yapsam diye düşündüm::S

9510adsiz.JPG

anladım canım ama o kadar cıg durmuyor ya ıste bende boyaların ustunde baktım ama bılıyosun kutunun ustundekıyle aynı olmuyo saçlar ama kullude karar kıldım sımdı kullu gercek bı sac arastırması ıcerısındeyım:D:D

ya bırde palette nın kullu acık kumralı (9.3)dıer markalara gore daha acık ve dorelı gıbı ama kullu onuda arastırıyorum ben..

witchofcathedral ,bence küllü yapma çünkü çiğ durmuor normal bir sarıya boya derim ama ışıktan da öyle görünmüş olabilir

haklısın küllü yeşilik verir dimi:D
bak peki bunu yapsam sence nsaıl olur canımcığım
3771adsiz.JPG

aklım bu boyada kaldı acaba yapsammı??

Back
X