Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

biraz zor tabi siyah kadar olmasa da,özellikle kolestonda zor renk bir türlü kırılmıor ama başka markalarda bilmiorum 3 yıl önce röflemi neva color die bir boyanın koyu kahve si ile boyadık yavaş yavaş aktı ama geçen yıl tekrar röflenin üzerine koleston koyu kahve yaptım hiç akmadı ve renk kolay kolay kırılmadı

biraz zor tabi siyah kadar olmasa da,özellikle kolestonda zor renk bir türlü kırılmıor ama başka markalarda bilmiorum 3 yıl önce röflemi neva color die bir boyanın koyu kahve si ile boyadık yavaş yavaş aktı ama geçen yıl tekrar röflenin üzerine koleston koyu kahve yaptım hiç akmadı ve renk kolay kolay kırılmadı

koleston ne kadar sürede akar mesela gözdeycimfisfisfis
a.s.

cnm akmıor dersem yeridir!ben üzerine ışıltılı kahve fln yapmıştım ama etki etmior çok koyu olsun istemiorsan ve kısa zamanda renk deiştirmek istiorsun kolestonu tercih etme koyu kahvede:)

kızlar saçımı boyattım. alta kapiçino, üste röfle . çok yakıştı. bayıldım. herkezte çok beğendi. çok mutluyum. öyle çok bi yıpramada olmadı saçımda .:dance:

selamlar benim tenim beyaz ama hafiftende pembelik var saçımın doğal rengi kül rengi gibi birenkti kahve karamel karışımı boyattım fakat istediğim gibi olmadı ben saçlarımı karamel yapmak istiyorum acaba tenime uyarmı aranızda beyaz tenli ama hafif kırmızılık olan mavi gözlü biri varsa bana yardım edebilrmi acaba karamel bana uyarmı yardım edin lütfen

kolestonun kahve rengisi siyah gibimi oluyo yoksa kahvemsi bi renkmi?benm saçlarım karamelimsi bi renk ve çok sıkıldım. kendi saç rengim koyu kahveydi ama kahvemsi bi renkti.kahvesi siyah gibimi duruyo?????

mn 54 slm cnm:)
kolestonda kahveler siyah gibi şöyle söyleyeyim koyu kahve resmen siyah kahve veya açık kahvenin de çok koyu olduğunu duydum bence daha farklı markalara bak:)kızıl kahve hayalin senin de bitti sanırım benim de öyle sayılır:)))

slm gözdeycim. ewet malesef kızıl kahveden umudum kalmadı. bende kendi saç rengime döneyim dedim .artık dip boyasındanda sıkıldım 2 haftada hemen 1 cmye yakın çıkıyolar.2 kezde terrakota yaptım karamelimsi oldu saçlarım sewmedim. palette , voila ,koleston hangisi daha iyi bi fikriniz var mı?

palette e iyi diolar daha koyu fln çıkmıor galiba voila yı hiç bilemiorm ya o sanki çok güvenilir değil gibi senin kendi saçın sanırım açık kahve ya da kestane açık kestane tonları palette e igora royal e vital e fln bakabilirsin koleston da daha siyah gibi durur büyük ihtimal loreal i hiç bilmiorum bazıları tutmuor fln diorlar alix die boya da iyiymiş ona da bakın:) hiç boyamasan dip farkı kötü mü durur diosun

palette e iyi diolar daha koyu fln çıkmıor galiba voila yı hiç bilemiorm ya o sanki çok güvenilir değil gibi senin kendi saçın sanırım açık kahve ya da kestane açık kestane tonları palette e igora royal e vital e fln bakabilirsin koleston da daha siyah gibi durur büyük ihtimal loreal i hiç bilmiorum bazıları tutmuor fln diorlar alix die boya da iyiymiş ona da bakın:) hiç boyamasan dip farkı kötü mü durur diosun

Gözdecim bana yardım et vital'in çikolata kahvesi ile dore kahvesini yarı yarıya karıştırıp boyamayı düşünüyorum ne dersin nasıl bişey olur sence?

ayy cnm hiç bilmiorum ki çikolata kahvede biraz kızıllık var dorede de haifif bakır lık altınlık var sonuç kötü olmaz gibime gelior ?gene canlı bir ton olur ama senin saçın şu an röfleli iyice renk cümbüşü olmasın?

ayy cnm hiç bilmiorum ki çikolata kahvede biraz kızıllık var dorede de haifif bakır lık altınlık var sonuç kötü olmaz gibime gelior ?gene canlı bir ton olur ama senin saçın şu an röfleli iyice renk cümbüşü olmasın?

bilmiyorum ki hani geçenlerde resmini koyduğum bi saç rengi var ya onu elde etmem için kuaför bunları karıştırmamı önerdi ama bende markette baktım kutulardaki renklere karar veremedim naapsam acaba kestane ile dore kestanemi karıştırsam napıcam bnen yaa şu saçlarımda bir türlü güzel bir renk tutturamadım

Back
X