Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

cnm dore sarı güzel bence idare et aman diyorum yani seni engellemek istemem ama üst üste yapılınca en başta oryal var bir de sonra saçlarından olma illa bir deişiklik yapmak istiyorsun sanırım:)

cnm benm saçlarım karamelin 1 ton koyusu oldu.diplerimde koyukahve çıkıyo. yani bariz belli oluyo. yardımın için tşkler. palette alıcam....

Ben saçımı geçen hafta kızıl kahveye boyattım.Ama boya saçımın üst tarafında var şuan yani tepede.Altta hiç boya yok gibi.Saçımı ikkez boyattım saçımda boya yoktu yani.Neden böyle oldu acaba.Kuaförüm saçlar boyayı emmiş olabilir dedi. Böyle birşey yaşayan varmı? Kuaförün söylediği doğrumudur?

canım saç dipleri sıcak olduğu için boya oraya daha çok etki ediyo.senin önceki saç rengin de önemli.eğer alttaki saçların koyu boyalı üsttede diplerin çıktıysa dipler doğal olduğu için oralar daha güzel boyanmıştır. sen ne yap biliyomusun. kahve rengi bir tüp boya al.bi e oksidasyon sıvısı al.azıcık karıştır onları seni rahatsız eden kısımlara sür 15-20 dakika bekle yıka.kurtulursun o diplerdeki açık renklerden bi kere benimde olmuştu.kötü duruyo gerçekten.

Sevgili hanımsultan saçımda boya yoktu.İlk kez boyattım hemde çok zor karar vermiştim boyatmaya sonuca çok üzüldüm. Kuaförüm cila atalım üstüne dedi. Cila ne işe yarar acaba bilen varmı?

canım kuaförününe oralara rötüş yapmasını biraz koyultmasını istyebilirsin.olmazsa kendinde yapabilirsin.üzülme yani düzeltilmeyecek bişey değil.ama tabi insan hayal kırıklığına uğruyor.

Arkadaşlar kadife kahve çok dogal duruyor koleston un.tavsiye olunur.
buyuleyicikahve.jpg

kızlar ben bugday tenliyim..sarı beyaz bi ten.. yani düsünün...ben saclarım sarı olsun istiyorum.. daha önce sacım röfle boya oreal gibi işlemlerden gecti. suan sacımda siyah var.. ama baya bi aktı alttan sarı sarı belli oluyor.. sarının ne tonu gider bana.. yani bugday tenliler için sıcak sarı tonlarımı yoksa daha küllü donuk renkler mi...tesekkür ettim simdidena.s.

bende buğday tenliyim bana küllü tonlar hiç yakışmamıştı bide çok açık platin beyaza yakın sarılarda yüzüme gitmemişti yüzümü baygın soluk göstermiştim ama canlı sarılar yakışıyo ne çok açık platin nede kumral rengi çiğ sarı dicem ama çiğ sarı kızılımsı benim daha önce boyattığım canlı bi rekti sarısı hoş durmuştu civciv sarısımıydı bilmiyrum ya ama beyazımsı sarı değildi nese o ben o rengi kuaföre anlatmak için çok zorlanmıştım ama istediğim rengi yakalamıştı sağolsun .
şimdi bi sorunum var saçım koyu kahve ve bu rengin akmasını hiç istemiyorum boya aktıkça alttan sarılar çıkıcak biliyorum çok iğrenç duruyo ozamn ıyy saçımıda tekrar boyamak istemiyom inş boya akmaz off bu günde ne varsa hep uzun yazıyorum :1shok:

merhaba kızlar bende saçlarıma röfle yaptırmıştım 6 ay önce ama saçlarım çok cansız görünüyor başka bir kuaför saçların boyanın içinde çok kalmış yanmış dedi ama aslında öyle keçe gibi durmuyor fazla ama çok katı saçlarım ne yapmam gerekiyor bir daha boyatmak istiyorum saçlarımın rengi koyu kahveye yakın bir renk kendi rengine boyatsam nasıl olur

merhaba kızlar bende saçlarıma röfle yaptırmıştım 6 ay önce ama saçlarım çok cansız görünüyor başka bir kuaför saçların boyanın içinde çok kalmış yanmış dedi ama aslında öyle keçe gibi durmuyor fazla ama çok katı saçlarım ne yapmam gerekiyor bir daha boyatmak istiyorum saçlarımın rengi koyu kahveye yakın bir renk kendi rengine boyatsam nasıl olur

tatlım bende sacıma röfle yaptırmıstım feci soluk ve cansızdı sanki saclarım yani görüntü itibariyle... ben o zamanlar elidorun 3lü serisini kullandım röfleli saclar için sampuan sac kremi ve banyo sonrası krem.. baya canlı gözüküyodu dene istersen.. ben hala siyah boya var sacımda kullanıyorum ii geldi..

illa koleston diyorsun galiba mn54 cüm kadiffe kahve 4 77 yani senin saçın daha açık olduğu için belki siyah gibi durmaz ama ben 3 numarasıyla boyamıştım simsiyah oldu bilemiorum

tşkler arkadaşlar. gözdeycm paletteyle boyayan arkadaşlarım pek memnun kalmadı.lorealde annem kullanıyo pek beğenmiyorum. yine koleston kalıyo... o yüzden. .:D

evde kendiniz saçınızı boyarken açıcı ile boyayı karıştırıp direk mi boyuyorsunuz.eğer saç siyah boyanın rengide açıksa saçın rengini açmak gerekiyormu?nasıl açılıyo bide boyanın içinden çıkan açıcı ilemi?görümcem kahve rengi boya almış saçı siyah.sen boya diyo arkaları o yapamıyomuş.kutudan çıkan boyayla açıcıyı bir kapta karıştırıp fırçayla heryere yedircem dimi? üf iş çıktı bana yaaaww

evt umarım boyamadıysan aynen içinden çıkan açısıyla boyayı karıştırıp saçı boyuyacan hadi kolay gele

Back
X