- Konu Sahibi xsxehrazat35
çok şanslısın küllümango:))) salon boyalarına hemen ulaşabiliyorsun:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E peki salon boyası ve market boyasını nasıl ayırt ediyoruz?? Ben loreal almak istiyorum diyelim. Sonuçta salon boyası da bir markette satılıyor... Daha büyük kozmetik mağazalarında satılanlar mı salon boyasıdır?
küllümango jel boya ile krem boya arasında ne gibi farklar var hangisini tercih etmek daha ii olur![]()
kullumango pekı son bısey rıca etsem senın onerdıgın ıyı bı kuafor varmı bende tatıl bıtmeye yakın agutos gıbı gıder duzeltırım rengınıbana en onerdıgın kuaforlerı ozel msj olarak atarmısın yalnız bakırkoy cıvarlarında oturuyorum oralarda bıldıgın varsa daha ıyı olur bıde az bucuk fıyatlarınıda soylermısın msjını beklıcem okiş:)
canım krem boyalar daha doğal bır gorunum elde etmek isteyen ve daha çok beyazları olanlar için tercih ediyorum ben. ama jel boyaların kullanımı daha kolay çünkü nemli saça uygulanıyor. saçın çoksa boyamak zorsa jel boyalar daha çok ışe yarıyor. ayrıca jel boyalar saçı oldukça parlatıyor. yansımalaı bır renk çıkıyor ortaya.beyaz saçları olanlar içinde oldukça uygun ancak yansıması daha fazla olacağı için pekte tavsıye etmem. ama kullananlar memnunsa bırşey dıyemem. pek koyu renklerini kullanmadım şimde kadar jel boyaların.
yanı kısacası gençsen ve oldukça parlak saçların olsun ıstıyorsan loreal jel, olgunsan beyazların çoksa ve daha doğal daha az parlak saçların olsun ıstıyorsan da krem lorealı tercih ederim.( loreal jellerinde mukkemel beyazları kapatma özelliği var.yanlış anlaşılmasın) loreal reklamlarında bıle loreal jellerde hep genç yıldızları oynatıyorlar loreal kremlerde ıse orta yaş uzerı yıldızları oynatıyoarlar
canım ne yazık kı keşke bende bılsem guvenebilceğim bir kuafor. bır suru en pahalısından en ucuzuna kuaforlere gittim şimdiye dek hiçbiri beklentimi karşılamadı. canım saçında pekte bırsey yok aslında. yanı yaz sonuna doğru zaten ıyıce akmış olucak.alırsın boyanı herhangı bır kuafore göturursun bununla boya dersin. zaten ıyıce akmış saçına bıkaç kere aynı boyayla boyadığında istediğin sonucu alırsın.
pekı bu boyanı al gotur ne oluyo anlamadım market boyalarındanmı onu zaten bende boyarım dedıgınız boyalar dahamı farklı acıkcası anlamadım yaaama yaz sonuna kadar beklıcegım kesınleştı
![]()
canım cevabın için teşekkürler demek istediğini anladım peki bu ikisini nasıl ayırt etcem ikiside satılıyomu marketlerde yani şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim ben bunaşu hep bilip aldıklarımız krem boya mı ki ?fisfisfis
bide öğlen bi konu açmıştım sanırım kilitlenmiş ordaki renkleri özellikle birincisini çok merak ediyorum çok güzel bi renk,saçlarım küllü kumral şu anda kendim boyamak istiyorum da
şimdiden çok teşekkürler canım saolasına.s.a.s.
kızlar acil cevaba ihtiyacım var yarın nete giremicem ve sacımı palette ile acıcam.. sormak istedigim şu..saçım turuncu olursa ki büyük ihtimal olacak .. kısaca TURUNCU sacı nasıl acık sarıya cevirebilirim... ne renk boyamam gerek..
Arkadaşlarr boyanın rengini koruyan şampuan saç kremi falan biliyor musunuz? Özellikle kızıl tonlarının daha yavaş akmasını sağlayan ürünler? Çünkü normal şampuan, saç kremi falan kullanınca çok çabuk akıyor...:sm_confused:
Çok sağol canım yaa:)) Fiyatları hakkında bir bilgin var mı peki canım??
Evettt arkadaşlar sonunda bugün gittim boyamı aldım:)) Küllümango'nun loreali önermesiyle İstanbul viyoleyi aldım. (Küllümango bir arkadaşında bu rengi denediğini söylemiştin) Çok merak ediyorum nasıl olacak, ama anca haftasonu deneyebilirim. Çünkü tek başıma boyayamıyorum, annemin yardımı gerekli:)
Aslında patlıcan moru alacaktım ama lorealde yoktu, baktım istanbulla benziyor renkleri ben de istanbulu aldım... Saçım kahve olduğu için güzel tutacağını umuyorum:))