Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

önceki cvp verdigin kısma yazmıştım bitanem valla bidaha yazmaya yüregim dayanmıyor. sacımın asıl rengi siyah hemde baya koyu. diplerde 2 cm cıktı. ben kestane yada acık kahve istiyorum karamel burda yok bulsam daha sevinecegim. bugday tenlıyım ela gözlü .ayrıca 1 tüp boya yetermi acaba sacım belimden bıraz yukarda ama seyrek. yine yarım yamalak olmasında:)9

yanı saçın sıyaha boyalıysa ve kahve vs... istiyorsan bayagı açık renklerle boyaman gerekir ki anca saçındakı sıyahlık kırılsın. yanı saçın seyrekse ve koyu renk boyamayı duşunuyorsan yeterlı gelir sanırım.çünkü bu profesyonel boyalarda normal peroksitler gibi 60 ml değil 90 ml konuluyor yanı boyanın kıvamı daha koyu ve sen peroksitle tamamlıyorsun bunu. bence en ıyı yardımı saçını gören bırısı yapabılır. bence sen bı kuafore sor.çünkü kozmetıkçilerde çalışan bayanların çoğu bılgısız oluyor.gerçi bulunduğun yerde de oyle mı bılmıyorum.ama turkıyede buyuk kısmı ne yazık kı oyle.
kısacası her zaman için profesyonel boyaları tercıh et .market boyaları ıyı değil. ama kullanımı bıraz daha zordur bunuda belirteyım yıne. başarılar dılerım saçın için:)

Benim bi sorum olacak kızlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama fisfisfis Şimdi ben kendi boyamı kendim alsam sonra kuaföre gitsem boyar mı o şekilde saçımı.. bir de nekadar ücret alır tahminen ortalama bir kuaför, cevaplarsanız sevinirim a.s.

Benim bi sorum olacak kızlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama fisfisfis Şimdi ben kendi boyamı kendim alsam sonra kuaföre gitsem boyar mı o şekilde saçımı.. bir de nekadar ücret alır tahminen ortalama bir kuaför, cevaplarsanız sevinirim a.s.

boyuyorlar canım.
bizim buradaki kuaförler,ankara ayrancı civarı,5-10 ytl arası boyuyor boyanı götürünce.
sanırım fiyatlar bu civardadır.

bu resim röfleyi yaptırdıgım gece hic belli olmadı ilk gun sonra acıldıkca acıldııı canım. 2 kere boyadım kapanmadı aslında renk turuncu gibiydi ama resimde belli olmamış

bu resim röfleyi yaptırdıgım gece hic belli olmadı ilk gun sonra acıldıkca acıldııı canım. 2 kere boyadım kapanmadı aslında renk turuncu gibiydi ama resimde belli olmamış

ya canım kendimi çok kötu hissettim. sanki seni meşgul edıyormuş gibi .çünkü 2 kere resmini koymuşşun ve ben ıkısınde de görmedim. sen mecbur yıne kaldırmışşın. demek kısmet değilmiş:) benden başka herkes gördu :) neyse teşekkür ederim yinede

ya canım kendimi çok kötu hissettim. sanki seni meşgul edıyormuş gibi .çünkü 2 kere resmini koymuşşun ve ben ıkısınde de görmedim. sen mecbur yıne kaldırmışşın. demek kısmet değilmiş:) benden başka herkes gördu :) neyse teşekkür ederim yinede

bu kez burdaysan yine koyacam canım senden kıymetlimi aaa:)

ya kizlar benim bi sorunum var
sacima röfle yaptirdim caramel ve sari cok yiprandilar yikayip kurutdukdan sonra sanki elektirik caprmis gibi gözünküyor hani saca hep ütü yapinca öle oluyorlar ya ne yapdiysam normal haline getiremedim cok matt ve sert gözünküyorlar . benle ayni sorunu yasiyan varsa bilir, lütfen acilen yardim lazim senağlama

ya kizlar benim bi sorunum var
sacima röfle yaptirdim caramel ve sari cok yiprandilar yikayip kurutdukdan sonra sanki elektirik caprmis gibi gözünküyor hani saca hep ütü yapinca öle oluyorlar ya ne yapdiysam normal haline getiremedim cok matt ve sert gözünküyorlar . benle ayni sorunu yasiyan varsa bilir, lütfen acilen yardim lazim senağlama

saçına yumurta maskesi ve bakım yaglarıla bolca bakım yap. forumda bulabılrsın nasıl yapıldığını. saçın bıraz yatışır

prd canım net de sorun cıktı baglantım gitti .anlayamadım bi türlü resmim seninle buluşamadı:)ama şimdi bulusur inş. ekliyorum

Back
X