- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.181
önceki cvp verdigin kısma yazmıştım bitanem valla bidaha yazmaya yüregim dayanmıyor. sacımın asıl rengi siyah hemde baya koyu. diplerde 2 cm cıktı. ben kestane yada acık kahve istiyorum karamel burda yok bulsam daha sevinecegim. bugday tenlıyım ela gözlü .ayrıca 1 tüp boya yetermi acaba sacım belimden bıraz yukarda ama seyrek. yine yarım yamalak olmasında:)9
yanı saçın sıyaha boyalıysa ve kahve vs... istiyorsan bayagı açık renklerle boyaman gerekir ki anca saçındakı sıyahlık kırılsın. yanı saçın seyrekse ve koyu renk boyamayı duşunuyorsan yeterlı gelir sanırım.çünkü bu profesyonel boyalarda normal peroksitler gibi 60 ml değil 90 ml konuluyor yanı boyanın kıvamı daha koyu ve sen peroksitle tamamlıyorsun bunu. bence en ıyı yardımı saçını gören bırısı yapabılır. bence sen bı kuafore sor.çünkü kozmetıkçilerde çalışan bayanların çoğu bılgısız oluyor.gerçi bulunduğun yerde de oyle mı bılmıyorum.ama turkıyede buyuk kısmı ne yazık kı oyle.
kısacası her zaman için profesyonel boyaları tercıh et .market boyaları ıyı değil. ama kullanımı bıraz daha zordur bunuda belirteyım yıne. başarılar dılerım saçın için:)