Y
yakamoz_16
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.581
saol cnm bn 2 senedir kızıla çok meraklıyım heveslendim annemleri zor ikna edip aldım.bugünde alerji testini yaptım beyaz tenliyim kaşlarımda seyrak boyasam kötü durmaz hemde heveslendim ama 3 sonra sonra fln koyusuna boyarsam renk oturur die düşünüyorumfisfisfiscanım benım şahsi fikrimi sorarsan ben aşk alevini ve sarap kızılını hiç sevmiyorum. memleketimdeki kadınların yuzde 90 ı boyamıştır heralde bu renge:) turkler olarakta koyu tenliyız kara kaşlıyız yakışan yakışmayan herkes bır doneminde bu renkleri yapmıştır yanı.
oklda başlıyor dıyorsun ben hiç önermiyorum beyaz tenli açık ela yeşil vey mavı gözluysen yap derim ama değilsen hiç tavsıye etmem. hele koyu renk saç uzerınde yapacagın uygulamadan sonra boya aktıgında dahada kötu bozarık kahverengimsi kızılımsı tuhaf bır renk çıkacak ortaya ve sende surekli boyanı tazelemek zorunda kalıcaksın buda hem saçına hemde maddı durumuna rahatsızlık verecek oğrenciyim dıyorsun dıye dıyorum. en kötusu bu durumdan sıkılıpta saçının rengini değiştirmeye kalktıgında hep bu kızıllık başına dert olucaktır.
yınede sen bılırsın canım:)