Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım benım şahsi fikrimi sorarsan ben aşk alevini ve sarap kızılını hiç sevmiyorum. memleketimdeki kadınların yuzde 90 ı boyamıştır heralde bu renge:) turkler olarakta koyu tenliyız kara kaşlıyız yakışan yakışmayan herkes bır doneminde bu renkleri yapmıştır yanı.
oklda başlıyor dıyorsun ben hiç önermiyorum beyaz tenli açık ela yeşil vey mavı gözluysen yap derim ama değilsen hiç tavsıye etmem. hele koyu renk saç uzerınde yapacagın uygulamadan sonra boya aktıgında dahada kötu bozarık kahverengimsi kızılımsı tuhaf bır renk çıkacak ortaya ve sende surekli boyanı tazelemek zorunda kalıcaksın buda hem saçına hemde maddı durumuna rahatsızlık verecek oğrenciyim dıyorsun dıye dıyorum. en kötusu bu durumdan sıkılıpta saçının rengini değiştirmeye kalktıgında hep bu kızıllık başına dert olucaktır.
yınede sen bılırsın canım:)
saol cnm bn 2 senedir kızıla çok meraklıyım heveslendim annemleri zor ikna edip aldım.bugünde alerji testini yaptım beyaz tenliyim kaşlarımda seyrak boyasam kötü durmaz hemde heveslendim ama 3 sonra sonra fln koyusuna boyarsam renk oturur die düşünüyorumfisfisfis

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım.bişey sorucam ben saçımı kzıla boyamak istiyorum ancak tam olarak ne renk olduğunu bilmiyorum.yapra dökümündeki ferhundenin rengi gibi aslında.sizce o ne renk.

bana kuaför o rengin viyole kızıl tonlarında olduğunu söyledi şu an salarım açık kahve evde kendim boyamak istiyorum hangi markayı ve rengi önerirsiniz.

kızlar bu saç rengi kullu kumral mı oluyor ?

007.jpg

selam kızlar , yeni üyeyim , siteniz gerçekten çok güzel, boyayla ilgili yazılanların hepsini okuyamadım , aynı seyi sorarsam kusura bakmayın. yardıma ihtiyacım var. saçlarımı uzun süre koleston ask aleviyle boyadım , beyaz tenli ela gözlüyüm, çok da yakıstıgını söylüyorlardı ama sıkıldım , kapatmak için koleston açık kahveyle boyadım, resmen siyah oldu:roflol: siyah asla istemediğim bi renk kendime yakıstıramıyorum:1no2: ben rengini kumral yapmayı düşünüyodum dogrusu, iki hafta oldu akar diyolar akmıyo benneyaptımki
simdi kumrala falan boyayıp rengini acamaz mıyım acaba , daha önce böyle bişey yasayan oldu mu yada bu konuda bilgisi olan biri var mı , yardımlarınızı bekliyorum

selam kızlar , yeni üyeyim , siteniz gerçekten çok güzel, boyayla ilgili yazılanların hepsini okuyamadım , aynı seyi sorarsam kusura bakmayın. yardıma ihtiyacım var. saçlarımı uzun süre koleston ask aleviyle boyadım , beyaz tenli ela gözlüyüm, çok da yakıstıgını söylüyorlardı ama sıkıldım , kapatmak için koleston açık kahveyle boyadım, resmen siyah oldu:roflol: siyah asla istemediğim bi renk kendime yakıstıramıyorum:1no2: ben rengini kumral yapmayı düşünüyodum dogrusu, iki hafta oldu akar diyolar akmıyo benneyaptımki
simdi kumrala falan boyayıp rengini acamaz mıyım acaba , daha önce böyle bişey yasayan oldu mu yada bu konuda bilgisi olan biri var mı , yardımlarınızı bekliyorum
cnm benımde başıma geldi kolestonun kahvesine boyadım ve siyah oldu bnde siyah renginden hiç hoşlanmıorum daha sora kolestonun çikolata kahvesine boyadım cok glz bi kahve oldu ılk günler biraz daha koyuydu ama siyah degıldı en azından

canım bu konu ile ilgili olarak kızıl saçlıların paylaşım alanı diye bir başlık yapışkan kısmında ,oraya bakabilirsin.
ayrıntılı bilgi ve tecrübeler var :))

alexcim kızıl saçlıların baslıgı gördüm ama artık saçlarım siyah oldugu için oraya sormadım,şimi hemen orayı da okuyayım o zaman çok tesekkür ederim. bende siyah ve kahverengi saçlar için baslık açtım. emsuezno canım ben kumral olsun istiyorum, bu ayın sonunda sevgilim geliyor, cok panik oldum ya

kızlar bana yardım edecek yok mu?saçım kolestonun gizemli kahve rengi.ama koyusu biraz.üstüne lorealin viyole tonlarından boyasam ya da karıştırsam nasıl olur.kahve ve viyoleyi birlikte kullananlar lütfen yardımmmm.

http://www.mary-kate-olsen.info/gallery1/mary-kate-olsen-(olsen-twins)031.jpg

Arkadaşlar benim bir sorum olcak. Ben bu linkte ki saç rengini istiyorum. 1 sene önce saçıma röfle yaptırdım. 2 ay önce de koyu kahve yaptım fakat siyah oldu. Evde açıp kumral yaptım. Şimdi bu renk istiyorum ama acaba tutar mı? Çok hasar görür mü saçlarım? Yaptıranlar varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim çünkü risk alıp saçlarımı mahfetmek istemiyorum. Birde bu rengin ismini bilen var mı??

evacım bende kahve yaptım siyah oldu ya, sen nasıl kumral yaptın evde, bilgi verebilir misin , bende kumral olsun istiyodum çünkü :(

Canım ben oriel kullandım ama saçımı yakcak kadar bekletmedim. Benim saçımı oriel hemen açtığı için problem olmadı. 10 dakika beklettim turuncu oldu. Ertesi günde kumrala boyadım. Çokta güzel olduyerimseniben

Arkadaşlar ben kumral dore küllü olan saçlarımı koyulaştırmak istiyorum...
5.0 yada 6.0 düşünüyorum...
akmayan dayanıklı olan ama büsbütün siyah etmeyen 5 yada 6 numara tavsiyeleriniz neler ?

koleston 5.0 büsbütün siyah yapıyor...

yazın tekrar saçımı kumrala boyatıcam kuaförde..yani açılırken de zorluk çıkarmasın....

ben saçlarımı yazın kumral...kışın da 5.0 şeklinde döndürerek kullanmak istiyorum

Son düzenleme:
daa öncede yazmıştım saçımı boyamayı düşünüorm die bugün loreal recital 6.23 aldm saç rengim yukardaki gibi aldıktan sonra acaba daa açığını mı alsaydım die düşündüm kutunun üzerindekinin aynısı olmaz biliorm ama kutudaki renk hoşuma gitti sizce bu renk nasıl olur saçımın rengi koyu çıkan renk nasl olur küllümango sen bu işlerden anlıosun cvp yazarsan sevinirim

canım baktım şimdi dedigin loreal 6.23 rengine.mevcut saçınıda küllü kumralla boyadıgında yıne elde edecegin renkte dore kullu arası olucaktır. birde aldıgın boyada ayrıca dorelık oldugu için kapaktakıden daha kızılımsı ve daha koyu bır sonuç elde edeceksin. senin saçında fotoda gördugum kadarıyla zaten 5.1 gibi .
kısacası eğer boyayı değiştirme sansın varsa git bır ton açıgını ve dore rengi içermeyenini al. yenı sunumda 7.23 var mı bılmıyorum ama olsa dahı sen 7.00 numara al derim.yada 7.1 al .7.1 ile boyadıgında anca 6.23 kutusundaki renge benzer bır renk yakalayabılırsın.

canım baktım şimdi dedigin loreal 6.23 rengine.mevcut saçınıda küllü kumralla boyadıgında yıne elde edecegin renkte dore kullu arası olucaktır. birde aldıgın boyada ayrıca dorelık oldugu için kapaktakıden daha kızılımsı ve daha koyu bır sonuç elde edeceksin. senin saçında fotoda gördugum kadarıyla zaten 5.1 gibi .
kısacası eğer boyayı değiştirme sansın varsa git bır ton açıgını ve dore rengi içermeyenini al. yenı sunumda 7.23 var mı bılmıyorum ama olsa dahı sen 7.00 numara al derim.yada 7.1 al .7.1 ile boyadıgında anca 6.23 kutusundaki renge benzer bır renk yakalayabılırsın.

tşkkür ederim ilgilendiğin için değiştirme şansım yok fişi kaybettimişim keşke baştan daa açık bi renk alsaydım bununla boyadığımda kızılımsı ve daha koyu bir renk elde edersin demiştn ya karamelimsi bi renk mi ortaya çıkar ?

lorealin çıkolata kahvesinin (veya benzer tatlı bi kahve)numarası kaç oluyo?ve dogal siyah olmayan koyu kahve varmı?kolestonda kahveler siyah çıkıyomuş.allahtan şuana kadar başıma gelmedi ama bi arkadaşımın saçlarını kolestonun siyahına boyadım yurttta. gerçekten akmadı gibibişey saçlarını orealle açtırdı oda saçlarını çok yıprattı.şimdi kendi saç rengine dönmek istiyo onun için sordum.cvplarsanız sevirim.küllümango loreali çok ii biliyosun sende yardımcı olursan sevinirim.

tşkkür ederim ilgilendiğin için değiştirme şansım yok fişi kaybettimişim keşke baştan daa açık bi renk alsaydım bununla boyadığımda kızılımsı ve daha koyu bir renk elde edersin demiştn ya karamelimsi bi renk mi ortaya çıkar ?

canım karamel tonlarında değil kahverengimsi tonlarında bır sonuc alırsın. karamel bıldıgım kadarıyla 7 numaraın tonlarındaydı senin ise saçın elindeki boyayla boyadıgında 5 ile 6 arasında bır ton olucak. uzatmadan dıyeceğim kapaktakınen daha koyu ve daha kızıl bır sonuc alıcaksın. ve istemedigin bır sonula karşılaştıgında değiştirmende iyce zorlaşacak şimdi hazır elinde boyasız dogal saçların varken ıyıce duşun derim. boya zıyan olmasın deyıpte boyamak mı yoksa saçım zıyan olmasın deyıp gidip bır kutu daha alırım mı dersin?

Back
X