Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Tavsiyen için saol canım ama sanırım biraz geç oldu:1no2: şu anda saçımda boya war sonucu merakla bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam yaaasenağlama
İki kutu boya aldım biri küllü koyu kumral diğeri de açık kumral ikisini karıştırdım şu anda kafam yanıo inşallah güzel bişi çıkar ortaya yoksa sarı saçlarımı çok özlerimbenneyaptımki Yeşilimsi durmasın koyu olmasına bile razıyım off allaahımm yaaaaa:delphin:

canım saçlarını yıkayınca bize de haber verir misin çok merak ettim

Tavsiyen için saol canım ama sanırım biraz geç oldu:1no2: şu anda saçımda boya war sonucu merakla bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam yaaasenağlama
İki kutu boya aldım biri küllü koyu kumral diğeri de açık kumral ikisini karıştırdım şu anda kafam yanıo inşallah güzel bişi çıkar ortaya yoksa sarı saçlarımı çok özlerimbenneyaptımki Yeşilimsi durmasın koyu olmasına bile razıyım off allaahımm yaaaaa:delphin:

bide kafam yanıyo demişsin alerji yapmaz umarım:1shok:

küllü mango konu içinde okadar cok yardımcı olabilecek mesajın varki öncelikle tebrik diyorum ve cok tesekkür ediyorum.. :utangac:benim sorunumada yardımcı olabilirmisin bir önceki sayfada yazmıstım.. a.s.a.s.

canım ben heme her msjı okuyorum.bılgım dahılınde olanları yada anladıklarımı mumkun oldugunca cvplıyorum.msjını şimdi yıne okudum pek anlamadım o yuzden cvplamadım yanlış anlama canım

benim saçımda açık kumral tonlarında ama kızıllıklar kaldı daha önce yaptığım boyadan dolayı bunların gitmesini istiyorum bana hangi rengi önerirsiniz acabaşutarafagitti[/QUOTE]

canım hep dıyorum lorealın kullulerı en ıyısı. sende bence loreal 7.1 kullanabılırsın.içine de destekyelici ındolonanın mavısınden çok az ekleyebılırsın. daha once seletive önerıyordum mavı dstekleyıcı için ancak ındola çok daha başarılı bu konuda.

merhaba ben aranıza yeni katıldım.zaten misafir olarak uzun zamandır siteyi takip ediyordum.neyse umarım banada yardımı olursunuz.benim sorunum sac rengimi degistirmek istemem .\ şuanda palette nin bronz kahvesini kullanıyorum ama hemen akıyor.vede saçım yıprandı.rengi akınca daha da yıpranmıs görünüyor.sanki koyu renkler daha parlak ve daha sağlıklı görünüyor gibi.ben bi resmimi koyayım sizce hangi renk bana gider yardımcı olursanız çok sevinirim.üniversiteye başlamadan önce boyatmam lazım.\

canım saçlarının rengi çok güzel , tam olarak ne renk bu, çok da yakısmıs sana

arkadaşlar bu naturel colours sanırım böle yazılıyor bitkisel boya deneyen var mı aranızda .bu boyamda denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.ayda 1 saç boyuyoruz.en azından zarar asgariye iner diye düşünüyorum.küllü mango arkadaşım sen ne düşünüyorsun bu markayla ilgili.şimdiden tşk.

canım bende kullanmıştım natural colors kokusunda ve paketleme durumundan sanki daha zararsızmış gibi görunuyor. ama bıtkısel boyalara ben ınanmıyorum. tabı kı bi kolestondan daha az zararlıdır .çünkü kolestondakı amonyak çok fazla. ama yınede oyle bıtkıselle boyuyorum saçıma zarar gelmez dıye duşunmeyın.

slm arkadaşlar.bugün anneme boya alcaktık da palettenin altın ışıltılı serisini gördük size danışmak istedim nasıl acaba kullanan veya deneyen varmı?saçları çok kurutuyomu?altın parlaklığı diyoda nasıl oluyo sarımsı mı?annemin saçları karamelde acaba uyaar mı?(en koyusunu beğendi annem kahve olanı)bide bişiy sorcam loreal prefenrence ile exellence vardı 2 sinin arasındaki fark ne acaba?hangisini aliyim?

slm arkadaşlar.bugün anneme boya alcaktık da palettenin altın ışıltılı serisini gördük size danışmak istedim nasıl acaba kullanan veya deneyen varmı?saçları çok kurutuyomu?altın parlaklığı diyoda nasıl oluyo sarımsı mı?annemin saçları karamelde acaba uyaar mı?(en koyusunu beğendi annem kahve olanı)bide bişiy sorcam loreal prefenrence ile exellence vardı 2 sinin arasındaki fark ne acaba?hangisini aliyim?

ben palettenin kahve köpügü koyu sarı ve siyah rengini kullanmıs biri olarak sunu söyleyebilirim.. renk eger zemin uygun renkse tutuyo ve sac mat olmuyo parlak bi görüntüsü oluyo.. her boya sacı kurutuyo palettede en az onlar kadar kurutuyo tabi...

ben palettenin kahve köpügü koyu sarı ve siyah rengini kullanmıs biri olarak sunu söyleyebilirim.. renk eger zemin uygun renkse tutuyo ve sac mat olmuyo parlak bi görüntüsü oluyo.. her boya sacı kurutuyo palettede en az onlar kadar kurutuyo tabi...

arkadaşım palettenin kahve köpüğü kutunun üzerindekine yakın bir renk mi oluyor.benim saçımda kolestonun giemli kahve var ama biraz koyusu nasıl olur karar veremiyorum.senin saçın boyalımıy dı ve ne renkti.

annemin saçıda kolestn gizemli kahve ama biraz daha srımsı beyazlardan dolayı.altın ışıltılı seriyi bi size sormak istedim...loreal hakkında yazdıklarımı bilen var mı*

arkadaşım palettenin kahve köpüğü kutunun üzerindekine yakın bir renk mi oluyor.benim saçımda kolestonun giemli kahve var ama biraz koyusu nasıl olur karar veremiyorum.senin saçın boyalımıy dı ve ne renkti.

canım benim sacım koyu sarıydı yaptıgımda.. benim sacımda aynı o rengi elde ettik.. ama ben yaparken kuaför tanıdıgımız var ona sorarak yaptım... o tutar dedi boyadım... ve oldu.. ama bahsettigin boya tonunu bilmiyorum yalan bişey söylemim... be direk sordum olur cevabı aldım yaptım.. bi bilgim olsa tavsiyede bulunurumda...:sm_confused: dedigim gibi işte koyu sarı saca yaptım tuttu..a.s.

canım benim sacım koyu sarıydı yaptıgımda.. benim sacımda aynı o rengi elde ettik.. ama ben yaparken kuaför tanıdıgımız var ona sorarak yaptım... o tutar dedi boyadım... ve oldu.. ama bahsettigin boya tonunu bilmiyorum yalan bişey söylemim... be direk sordum olur cevabı aldım yaptım.. bi bilgim olsa tavsiyede bulunurumda...:sm_confused: dedigim gibi işte koyu sarı saca yaptım tuttu..a.s.

sağol canım benim senden daha koyu muhtemelen bu renk bende karamel gibi olacak ve anca bir iki boyamada tutacak.ama açtırmak yerine ben yine de bu renge bir kaç kez boyayayım.

merhabalar.ben ilk defa saçımı boyattım.kahverengi saçlarım.1 ay önce röfle yaptırdım.begenmedim.sitedeki resimler bölümünde 3. sayfadaki cameron diaz ın 2. saç rengini begendim.bir bakarsanız sevinirim.aralarda platin röfle var.öyle istiyorum.kuaförüme sordum 5 ay geçemesi gerekir yıpranır dedi.bir başka yere sordum boyanır bişey olmaz dedi.sizce hangisi dogru söylüyor.saçlarımdan memnun degilim.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

merhabalar yakında saçlarımı boyatacağım.beyaz tenliyim.gözlerim kahverengi.sarı saç sanki yaşınızı biraz daha fazla gösteriyor gibi geliyor bana.kızıl istiyorum oda çok akıyor.eşimde siyah yap diyor siz ne renk önerirsiniz

gözlerin koyu olmayan bariz bir kahverengiyse ve kaşların da çok koyu değilse siyahı öneremem pek yapay durabilir ama kahverengi ağırlıktaysan kızıl ya da karamel fındık kabuğu koyu sarı sarı tonları olabilir canım kızıl da çok zor bir renk onun yerine kızıl kahve çikolata kahve de deneyebilirsin sarının tonuna bağlı büyük gösterip göstermemesi zemin karamel ya da açık kahve üzerine ışıltılı balyaj da deneyebilirsin ince röfle gibi

Kızlar selective diye bir boya markası varmış profesyonellerin kullandığı.
Kaliteli bir boyamıdır acaba? Bir de kullanan var mı yorumları neler? Her yerde bulunan bir boyamıdır bir de.
Saçlarımı boyama vaktim geldi de merak ettim eğer bilen biri varsa bu konuda yazarsa sevinirim

Bana'da yardımcı olabilirmisiniz.
Ben daha yeni üye oldum yani 2 gün oldu.Bende saçımı boyamak istiyorum bana'da yardımcı olurmusun.
Bende dr.dizisindeki Yasemin Ergene'nin saç rengini istiyorum sayfa 41 de var buraya resmi nasıl koyucam bilemedim.
Benim yıllar önce kuaförüm o renge yakın saçımı boyamıştı.
Şimdi evde boyamak istiyorum ltf. yardımcı olurmusun.

Saçlarım kütten biraz daha uzun ve 1,5 aydır boyamıyorum bakım yapıyorum.
Rengide kahverengi.
Benim istediğim renk için hangi boyayı kullanmam gerekiyor ?

Küllümango benim mesajımı görmedinmi lürfen bana yardımcı olurmusun ?

Kızlar selective diye bir boya markası varmış profesyonellerin kullandığı.
Kaliteli bir boyamıdır acaba? Bir de kullanan var mı yorumları neler? Her yerde bulunan bir boyamıdır bir de.
Saçlarımı boyama vaktim geldi de merak ettim eğer bilen biri varsa bu konuda yazarsa sevinirim

çok berbat bir boya canım.bu konuda açılmış bir başlık da var.
ben saçlarımı zor kurtardım yalnızca 1 kez kullanmış olmama rağmen.arkadaşımın saçları yandı hatta.
hiç tavsiye etmem yani:oklava:

Back
X