ya bende palette kahve köpügü neva colar altın sarı karışımı boyuyacamda tam olar nasıl bi renk ortaya cıkıyor tam bi resim koyabılırmısınız cok ıstıyorum bu rengi artı 2sınıde 2tüp olarak kulanıyormusun cvbını beklıyorum gırafikcı arkadaşım tşk
röfleyi kapamak için çok koyu olmayan bi renge boyamak istiyrm.ne renk olur.
dipler çıktığında ayrı ayrı durmicak bi renk arıyorum.
siyah. hemde ıyy yesilimsi bi siyah ya. cok berbatŞuan saçların hangi renk???
Canım ilgilendiğin icin çok teşekkür ederim. Duzelttim bugun cok sukur. Akıttımve boyadm. Duzeldi tatlm :* tabi yıprandı sertlestı cok. Bi de bu cktı tabi smdı.C vitamini ile akıt, akıtabildiğin yere kadar. Sonra bak saçındaki en koyu renk ne ise o renge boyat hepsini. Bakımlar yap saçın toparlansın bi süre, sonra yine yaz bize bence. Bi de bilmen gerekenler sarı saçı küllü renkler yeşertir , yeşilliği kızıllık alır, kızıllığı küllüler kapatır vs
oyyy sen boyle daha bi guzelsinn. ama bence bi kuaföre gitmen sart. bu kritik renkler. yani bakır kızıl ve altın karameli bir arada kullanırsan buna yakın bisey cıkar kanımca. aynı sekilde kaşlarını da bu karısımı surup 5 10 dk bekleterek kırabilirsin. kendi sacımı kendim boyuyorum. hepte tutturuyorm rengi. ama bence bu boyaları surmeden once saçını bi acıcıyla kusturabilirsin.Kızlar merhabaa, benim saçlarımın dibi kendi rengi 2-3 parmak kadar ortaları açıcıyla açıldı karamel gibi bi renk uçları daha açık sarı ombre diyebiliriz. Ben şu resimdeki kızılı istiyorum nasıl elde edebilirim acaba
Üsttrki daha canlı açık bi renk galiba emin olamadım ikisini de nasıl elde edebilirim. Bi de kaş meselesi var zarar vermeden nasıl kırabilirim bi de kaşlarım doğal yani şekillendirmiyorum ince yakışmıyor tenim de beyaza yakın sıcak alt tonlu gözlerim açık-orta kahve. Kaşlarım da şu şekilde :
Yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?