thalia490
diyabul kullanıcısından alıntı
Eklenti 706765Eklenti 706766
kendi saç rengim bu yukardaki iki renk. istediğim saç rengi taylor swift - Google'da Ara
bu tarz küllü bir sarı boyalarımı aldım garnier 110 sarı ve 913 küllü sarı bi de doğal açıcı aldım kendime şimdi sorunum şu saçımın kulak hizasından itibaren olan tarafını açıcam ve açtıktan sonra da yıkayıp hemen bu renklere boyarsam saçlarım yanar mı ?
resimdeki rengi elde etmem zor ama en azından doğal bir görünüm yakalama istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim .
açma işleminden sonra boyarsam yanma yaşar mıyım diye korkuyorum.
Yüklediğiniz resmi hangi kuaföre giderseniz gidin evde hangi boya ile açarsanız açın elde edemezsiniz. Farkındaysanız çoğu Avrupa kökenli kadınların saçındaki küllü ile Türk kökenli kadınların küllü saçları hiçbir zaman aynı değildir. Çünkü Avrupa kökenli insanların ana renkleri bizimkine nazaran daha açıktır. Bu yüzden onların saçına direkt küllü boyamakla bizim boyamamız aynı değildir.
Gelelim aldıklarınıza, birbirinde farklı 3 tane boya almışsınız. HİÇBİRİ buna yakın bir etki yapmaz. Saçınızı daha önce de görmüştüm yazmıştınız bana. Ama yüklediğiniz resimlerin ilkinde koyu saçın uçlarına doğru hafif kızıllık varken, ikincisinde bakırlık yani turunculuk vardır. BUNLARDAN HANGİSİ ŞU ANKİ SAÇINIZ ??????
Ayrıca açarken MUTLAKA PROFESYONEL BİR AÇICI kullanmak zorundasınız. Hele ki turunculuk varsa. Size önerim elinizdeki tüm boyalardan vazgeçmeniz. Üstelik Garnier 9.13 almışsınız ama üstündeki renk gibi tutmuyor. LÜTFEN ATIK MARKET BOYASININ ÜSTÜNDEKİ RESME ALDANMAYIN. Bu hatayı herkes yapıyor.... 9.13 ün tutacağı renk üstündeki değil bu renktir;
Eklenti 706792
Şimdi almanız gerekenler şunlardır:
LOREAL MAJİBLOND 901 SAÇ BOYASI ve %12(40volume) lık oksidandır.
Bunu uyguladıktan sonra kullanmanız gereken;
KOLESTON PERFECT 12/11 ve %9(30volume) luk oksidandır.
Her iki boyayı da kullanırken HER ZAMAN oksidan miktarınız boya miktarınızdan 10 ml az olmalıdır. Bu şekilde uygulamazsanız turunculuk kalacaktır.
Örneğin; Önerdiğim boyaların bir tüpü 60 ml dir. Sizin bir tüp boya için katmanız gereken oksidan miktarı 50 m
kızıl gibi duran flaştan ve resim kalitesinden kaynaklı koyu olan renk şuan sahip olduğum renk.
aslında biraz daha açık kendi rengim. bu arada haklısınız ama ben de öğrenciyim aldım artık verdim paramı tekrar boya alamam.
saçlarımı elimdeki boyaları kullanarak nasıl bir renk oluşturabilirim sizce
ben doğal duran bir sarı istiyorum.
boyama işlemini arkadaşım yapıcak ve dediğim gibi kızıllık olan yerler açıçı ile açılacak ardından duruladıktan sonra boyasam yanma olur mu sizce