merhaba arkadaşım, bana da yardımcı olursan çook sevinirim

malesef saçlarım benim kabusum şuan

şimdi baştan anlatmaya başlıyorum
3 sene koleston özel kızıllar serisinden aşk alevi'ni kullandım. sonunda bıktım ve 5 aya yakın saçımı boyamadan bekledim, boya iyice aksın istedim. tabi bu sırada saçım uzadı ve 5 cm kendi saçım, yani koyu kumral saçım çıktı. ben saçımın komple açık kumral olmasını istiyordum. gittim loreal sublime mousse 70 ile saçımı boyadım, çok yanlış bir tercihmiş bu ama marketteki kız önermişti, salak kafam. saçımın dipleri tuttu sadece, kızıllarım kapanmadı

daha sonra 1 ay bekleyip, loreal preference 7.1 ile saçımı boyadım. bu daha iyi kapattı kızıllarımı. fakat şuan saçımın kendi saç rengi olan kısmım kumral, 5-6 cm kadarı yani, ama geri kalan eskiden kızıl renkte boyalı olan kısım kızıl kahve
saçım çok ince telli ve seyrek sayılır, o yüzden açıcı ile açmak istemiyorum

bu şekilde saçım abuk zubuk halde de gezmek istemiyorum
yeşil gözlü ve beyaz tenliyim, sizce bana hangi renk gider :26: sarı bana yakışır mı, yakışırsa hangi tonlarını önerirsiniz, yakışmazsa ben açık küllü kumral düşünüyorum, bu renk olur mu sizce bana :26: ve saçımı şuanki halinden nasıl kurtarabilirim :18:
saç siliciden bahsetmişsiniz, silici kullansam saçımın üst kısmıyla alt kısmı aynı tona ulaşır mı? ne yapacağımı şaşırdım artık
lütfen bana yarcımcı olun, çok teşekkür ederim