bu arada canım kuaför buldum bir tane akşamüstü ona uğradım kapatıyordu tam sordum deniz uğurun saçını gösterdim bu kesin kesin 8.1 dedi hatta kuaför bende o renge boyuyorum dedi ve saçlarını salladı ve gerçektende aynı deniz uğurundu inanmadım biraz çünkü 8/7 de dendi o renk için sonra anlattı Bana şey dedi istediğin saç rengini zeynep farah abdullah da kullanıyormuş bir zamanlar onu göstermiş bir müşteri 8.1 boyamış o renginde 8.1 olduğunu internetten görmüş murat kolukırığın sitesinde işte 8.1 6 oksidan diye müşteriye yapınca kendine de yapmış inandım ,sonra benim saçlarıma tuttu seninkiler 7.3 mü dedi bende evet dedim"çok hoş durmuş 7.3 ü müşterilere boyarım ama böyle durmaz sende daha bir havalı durmuş doğal saçına mı boyadın ? balyajların da çok hoşmuş" dedi yine evet dedim

sonra çok mu istiyorsun 8.1 i dedi bende" çok ama şu sıra şöyle bir kızıl istiyorum(cep telefonumdan o kutudaki rengi gösterdim" dedim bana şey dedi " aa o renk sana hiç gitmez ben biliyorum sipsiyah olur saçların ve mor tutma ihtimali de var onu da göze almalısın ama 8.1 güzel yakışır sana önce saçların dinlensin daha boyatalı 1 hafta olmuş şimdi sana 2 hafta sonraya randevu veriyim önce açıcaz onları uçlarındaki renkle aynı olsun sonra üzerine rahat rahat 8.1 boyarız ve renk değişimine 200 versen yeter"(sanırım profesyonel bir kuaför oldukça büyük ve bir koridor saç bakım malzemesi var) "nano keratin saç bakım da hediyem olur bu kıyağım aynı saç rengimden hatta rengimizden" dedi ve deftere "23 Temmuz saat 9:00, Deniz Hanım saç açma+boya+keratin bakım 200 TL" yazdı
8.1 e kavuşacağım için gün sayıyorum artık bu arada eylülde kızıl boyatmaya karar verdim . Birde bu nano keratin bakım (brezilya fönüyle karıştırma dedi) nasıldır merak ediyorum . Şimdi kızıl saç da bulmalıyım . Haydi hayırlısı bakalım bu sayfa bana çok yardımcı oldu artık 1998 yılında boyattığım kızıla hayatta boyatmayacağımı çok iyi biliyorum .bana yakıştırmışlardı ama yıkandıkça hiç beğenmedim. Sanırsam 6.66 dı ve hayatta bidaha boyatmayacağım bir renk .