Sende kendimi gordum sekerim , ben 7 sene sacima boya surmedim . Market boyalarini deneyecektim , kitapcigi okudum Dogal saca tutmaz yaziyor sebebi ise icinde kuaforlerin kullandigi oksidan krem yok , onun yerine oksidasyon kremi var yani saci acmaz . Market boyalari daha cok dipten beyazi gelenler icin . Bende dogal saclarimi gittim 7.3 kumral dore diye bir renge boyattim ki kuafor 7.3 boyamamis , bu arada kullu kumral sari degil canim pakete aldanmayacaksin paketteki resimler genellikle bembeyaz saca uygulaninca cikiyor (annemin sacinda gordum) neyse iste bu arada sana ramazan sonu demelerinin sebebi saci dinlendirmek , simdi git guzel guzel bakim yap eskisi gibi olsun bi 20 gun gecsin boyalar aksin , sonra git kuaforde guzel guzel boyat , ha ben evde de sarisin olurum dersen o biraz zor cunku sacin artik boyali sac grubuna giriyor , ve acmadan tutmama riski var . Mesela ben 7.3 boyatmasydim direk 8.1 boyatip sarisin olabilirdim , ama simdi sarisin olabilmem icin yogun renk aciciyla 1 ton acip tekrar boyamak , evde actirirsan turuncu olur iyicene , kuaforde yaptirmalisin , ayrintilari thiala biliyor benden sana yardim bu kadar :))
Canım Çok teşekkür ederim haklısın iyice turunculasıyor. Kuaförde beembeyaz saça bu kutudakiler tutar dedi ..
Saçıma bakımda yapmıyorum evdeyim yatıyorum hep . Ramazan sonu boyatsam saç elimde kalmaz dimi ya ben bunu cok merak ediyorummm