Merhaba kizlar , tatildeydim yardimci olamadim , simdi eve geldim ama evdeki internetimde agriza var , yazamadim . İnternet bulunca yazayim dedim .
Eve geldigim gunden sonraki gun kuafore manikure gittim kuaforum bana "saclarini kasap mi kesti ? Ressam mi boyadi İnanmiyorum ne yapmissin sacllarina dedi , ben farketmedim de baya akti bu 8.1 sonra bende ordan ciktim ve istanbulun yine pahali kuaforlerinden olan Bebekte bir kuafore gittim , yeterki saclarim guzel gorunsun diye .Artik parasi neyse vericektim 1000 tl bile tutsa taksitle oderim napiyim dedim. Randevu aldim , en usta olani istedim sonra ertesi gune biri kaydini sildirmis bende onunn yerine girdim. Saclarim kizil istiyorum dedim. Ama koyu renk olsun oyle kipkirmizi olmasin dedim bana : paristeki unlulerin , amerikadaki yildizlarin kullandigi boyadan boyayacagim sana ve saclarin eski haline geri gelecek dedi ve saclarina kaynak yapmamiz lazim saclarin zayiflamis . Dedi
Once sacimi sivi bir boyayla boyadi (ki yabanci bir marka yine) yikarken akti baya sanki hic boyanmamis gibi tek fark sacimdaki ton farkliklari ve o isiltiyi aldi gitti saclarim 9.1 e getirmek icin urastigim o anlar geldi . Saclarim artik bana takacagi kaynak saclarla ayni renge yaklasmisti sonra sacima kaynak yapti yaklasik 2 saaat surdu ve yikado
Sonra
Saclarimi 6RB diye bi rengin icine 5RB koydu sonra Loreal HiColour 'un kip kirmizi bir boyasindan findik tanesi kadar koydugu kreme 2 olcek oksidan koyup , en son bir goz damlasi boyutunda bir seyden 8 damla kipkirmizi bisey damlatti karisimin ustune sonra baya koyu visne rengini aldi . Karistirdi sonra basladi saclarima boyamaya .
Durdurdum , hazir degilim yapmayin dedim . Adam : bi resim cekin telefonunuzdan aynaya karsi , emin olun ozlemeyeceksin eski saclarini dedi. Sonra kuaforde hayatimda ilk defa bir resim cektim. Sonra saclarimi kizila boyadi , cok degisik boyuyordu tutam tutam boyadi. Ve cok yavasti . Neden yavassiniz diye sordugumda bana "ressamlar bir resmi hizlica boyasa resim berbat olur bende burda bir kuaforum ve sanat yapiyorum" dedi . Sonra sacimin boyasi yaklasik 40 dk surdu , sonra bekletme felan derken baya zaman gecti artik heyecanimi yitirmistim umutsuzdum , yilmistim. Artik bitsede ciksam neticesine gelmistim ki adam : suratin niye boyle asik , saclarini yikadiktan sonra gor simdi. Ve sonra saclarimi yikadi . Saclarim hayal ettigim o kizil tonundaydi Ay inanmiyorum diye bagirdim , saclarimm islakken boyle guzelse fonden sonra ne olacak acaba dedim. Sonra adam dur simdi sana 2013 model bir kesim yapalim dedim ve ben : hayir ! Oyle kisa sacli olmak istemiyorum ben ister masa yapip ister duz yapacagim bi sac istiyorum gosterisli olsun yeter dedim adam da : ben burda sanat yapiyorum elbette musterimin istegi onemli , zaaten ben size kisa sac yapmayacaktim kapatin gozlerinizi bana birakin saclariniz dedi sonra saclarimi kesti , yine yavasca kesiyordu ve bir sey farkettim simetrik olmasi ici surekli elinde kucuk bir ayna vardi . İlgiinc geldi . Sonra sacimi kat kat kesti kiriklarini aldi ve saclarimi bi tutamini burnumdan asagi birini yanaklarimin ustune koydu (sok olmus yuz ifadem :))) sonra o aynasiyla kesti saclarimi en sonunda bitti dedi , ve aynaya baktim. Yuzume ilk defa bir sac boyle yakismisti sonra sacima fon cekti ve simdi tekrar resim cek dedi. Cektim ve iki resmi yanyana koydum. Resmen 10 yas genclesmis ve gur havali saclara sahip olmustum . Bana bu saci ister kivircik dogal olan halinle ister dalgali ister duz yap her modeli yakisacak dedi. Ve cok memnun kaldim acayip memnun kaldim. Bana bir cantada bakim seti verdi icinde kitapcigi var rahat sa kullanrsin dedi. Ve
Kasaya gittigimde 700 TL odedim ama yinede cok ama cok mutluydum saclarim yipranmamisti. Keyiften ucuyordum , oh be dedim saclarim sonunda sorunsuz belasiz istedigim gibi . Dip boya icin 1 ay sonrasina randevum var . Eminim kosa kosa gideegim. Yazmak istedim kizlar beni anlamissinizdir , merak eden varsa kuaforu ozel mesajla sorabilirsiniz :)