Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası

Minedeniz0707

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
28
7
6
25
Merhaba saçımı sürekli boyadığım bir arkadaşım Jean color saç boyasını önerdi ama Antalya da nerede bulucağımı bilmiyorum arkadaşım İnternet üzerinden sipariş veriyor. Ama ben daha önce İnternet üzerinden alışveriş yaptığımda sorun yaşadığım için İnternet üzerinden almak istemiyorum. Yardım eder misiniz. Yaşımdan ötürü sürekli fikrim değişiyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

O zaman loreal paris colorista bak colorista ile farkli secenekleri deneyebilirsin 2 yikamayla gidende var 20 yikamayla gidende.Zaten kutusunda yazar degisik degisik kullanirsin

Colorista bak canim bende suan sariya boyucam ama beyazlarimdan dolayi heralde siyaha donus yapicam. kizil da istedim ama o da ayri bir dert surekli soluyomus. Biber kirmizisi en guzel duran diye dusunuyorum kipkirmizi oluyor. Sahsen bende ilerde netten siparis verip denicem bi kac yikamada aksin gitsin hevesimi alayim

O zaman loreal paris colorista bak colorista ile farkli secenekleri deneyebilirsin 2 yikamayla gidende var 20 yikamayla gidende.Zaten kutusunda yazar degisik degisik kullanirsin
Peki birşey sorucam benim saç derinde egzama var sence sorun yaşar mıyım. Daha önce iyi bir markayı kullandım sorun yaşadım

Colorista bak canim bende suan sariya boyucam ama beyazlarimdan dolayi heralde siyaha donus yapicam. kizil da istedim ama o da ayri bir dert surekli soluyomus. Biber kirmizisi en guzel duran diye dusunuyorum kipkirmizi oluyor. Sahsen bende ilerde netten siparis verip denicem bi kac yikamada aksin gitsin hevesimi alayim
Kızılı şuan kullanıyorum seninde dediğin gibi sürekli soluyor, bakımı zor ve solunca kötü gözüküyor ben saçımdan aksın diye boyamadım çalıştığım yerdekiler anında fark etti saçını boya diye tutturdular

Back
X