Biraz reklam yapıyorsunuz gibi geldi bana. hiç samimi bulmadım yazınızı.Herkese selam,bir onceki yazimin ardindan internette oldukca ciddi bir arastirma isine girdim.Cok sayida degisik boyalari bulup icerigini arastirma,boyalari kullananlarin yorumlarini okuma,firmalari arayip boya iceriklerini istemek gibi oldukca vaktimi alan bir calisma yaptim.Ve bir boya buldum...yorum yazan kullanicisina instagramdan ulasip konustum.Aldim ve test ettim.Testte sorun yasamayinca sacimi yinede dikkatli bir sekilde bu boya ile boyattim.Sonuc inanilmaz.Kasinti dahi olmadi.Gercekten halen inanamiyorum bu gelismeye.Sanirim sacimi 10. Boyamamda ancak emin olabilecegim bende...Bu kiymetli boyamizin adi,Goldwell ellumen.ben koyu renk icin natural brown 4 numarayi tercih ettim.Sizinde bu boyayi hic degilse test etmenizi isterim.Belki sizdede ise yarar ve benim kadar mutlu olursunuz.Sizden tek ricam gercekten ise yararsa bu gibi cesitli platformlarda bu bilgisi paylasmaniz.Bu derdi cekmeyen bilemez gercekten,sizde baskalarina umut olursunuz belki...Herkeste ise yaramasi dilegiyle...
Benimde vücudum ppd ye karşı ciddi reaksiyon gösteriyor biomagic boya ile boyadım bu hafta ve çok şükür bir problem olmadı üzerinde de yazıyor zaten ppd ve amonyak içermediği organik bir araştırın istersenizBir çok kadında olan PPD alerjisi malesef bende de var, uygun boyayı bulamıyorum, yarı kalıcı manic panic denemiştim, ikinci boyamamda belki saçımda çok bekletmemden kaynaklı yine tepkime oluştu vücudumda, kafamda şişlikler oluştu. Saçımda da beyazlar yoğunlaştı, boyatmak istiyorum veya boyamak. Demem o ki sorum şu, ppd içermeyen, bildiğiniz, kullandığınız saç boyalarını benimle de paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler.
Merhaba ben aşı oldım bir sorun olmadıMerhaba. Benimde maalesef aynı alerjim var. Senelerdir bu yüzden saçımı boyamıyorum ama benim şimdi farklı bi sorum var. Bu alerjiye sahip olan arkadaşlar corona aşısı oldunuz mu? Her hangi bir alerjik reaksiyon oldu mu aşı olduysanoz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?