Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaç boyasından anlayanlar yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba. Saçları kalın telli ve ön kısımları beyaz olan annem var. Onu o şekilde görmek beni üzüyor alışamadım bir türlü. Defalarca saçını normal bir boya ile ( koleston 6/7 ) boyuyorum. Lakin siyah olan kısımları güzel tuttsa da beyazlar tam anlamıyla kapanmayıp kızıl gibi yansımalar veriyor, özü beyaz olduğu anlaşılıyor. Yani tamamen boya oturmuyor. Bir de sıkılmış boyasak ne olcak hemen akıp gidiyor diyor. Sanırım dip boyası yapmam gerekiyor bunun için. Biraz araştırdım oksidan felan deniyor veya istenilen boya rengine örnegin 6/7 kullanıyorum 6. İle karıştırılması felan yazıyor ama baktıgımda 6 daha açık bi ton normalde zemini daha koyu olması gerekirken. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunux lütfen onu beyaz saçlı görmek beni üzüyor aşagıda paylaştıgım resim şuan sacına boya gereken resim.. Yardımcı olursanız çok sevinirim