Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasının zararları nelerdir ??

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Saç boyasının zararları nelerdir ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kere saçın hiçbir zaman hiç boyanmamış gibi olmaz.sertleşir,daha ilk boyanı sürüp saçını yıkarken keçeleştiğini fark edersin.boyanın ilk canlılığı en fazla iki hafta gider sonra renk soluklaşır,saç matlaşır.kırılıp dökülmeler artar.uzayan dipler de bir o kadar sinir bozucudur.zamanla işlem gören saç cansızlaşır,açıcı uygulandığında incelir,koparak dökülmeler bile başlayabilir.velhasıl kelam bunları hiç saçınızı boyamadınız da meraktan soruyorsunuz farzederek yazdım.kimyasal açıdan vücuda zararlarını sorarsanız ona bir cevap veremeyeceğim.

Peki dipten çıkan saçlar doğal olucak bende doğala dönmek istiyorum artık napabilirim ve ne kadar zamanımı alır bu süreç

:)
saçın ayda 1 ya da 2 cm uzadığını varsayarsak ne kadar sürede hangi uzunlukta ana saçlarına kavuşacağını sen hesapla ;)

Göz hizama ne kadar zamanda gelir cetvelle ölçüyorum ölçüyorum ama bi türlü bulamadım kaç yılda ya da ayda göz hizama gelir sence

Peki saçım göz hizama ne kadar zamanda gelir şimdi moda oldu uçları açık saç biran önce dipten saçım gelse keşke

Back
X