Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac cıkaran formullerinizi burda paylasalım arkadas

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
öncelikle ben baslayayım.barcelino yag eczanede hazırlattıgım bepanten evigen ve bemiks ampuller son olarakta cörekotu bademyagı camtelebentin yagı bunları haftada birkez uyguluyorum seyrelen yerlerde epeyce minik saclarım cıktı. siz saç cıkarmak için neler kullanıyosunuz faydasını gördügünüz karısımları burda paylasalımmmm canlar:21:

öncelikle ben baslayayım.barcelino yag eczanede hazırlattıgım bepanten evigen ve bemiks ampuller son olarakta cörekotu bademyagı camtelebentin yagı bunları haftada birkez uyguluyorum seyrelen yerlerde epeyce minik saclarım cıktı. siz saç cıkarmak için neler kullanıyosunuz faydasını gördügünüz karısımları burda paylasalımmmm canlar:21:

karışımı nasıl ayarlıyosunuz şampuanamı katıyorsunuz yağları karıştırıptamı saçınıza sürüyorsunuz :( anlamadım
daha detaylı yazarmısınız faydası oldumu size ben karanfil suyu ve şampuanımın içine 10 diş sarımsak rendeledim 1 hafta oldu kullanıyorum fayda görürsem yazarım..

bepanten evigen ve bemiksi eczaneden aldıgım bi su var adını bilmiyorum eczacıca sorarsanız bilirler.30cclik bu suyun içine 5 bepanten 5 evigen 5 bemiksi kırıyorum hepsini çalkalayıp sac diplerime güzelce yediriyorum.ayrıca aktardan aldıgım barcelino adlı yagıda aynı anda sac diplerime sürüyorum ben hepsini aynı anda kullanıyorum barcelino sac bakım yagının içinde bircok yag var zaten.gece yapıyorum sabahta yıkıyorum.bioblas sampuanın içinede bi kapak cam terebentin koydum sac tellerini kalınlaştırıyo gectekten.haftanın hergünü desem yalan olmaz karanfil suyunuda sürüyorum saclarıma.saclarımın üst kısmı baya acılmıstı şimdi acıklık falan kalmadı.hangisi daha fayda etti bilmiyorum ama bapanten bemik ve evigen gercekten sac cıkarmada cok etkili ben 3 ay boyunca haftada birgün bu yazdıgım sekilde uyguladım.bakım yagı kullanıyosan ben cogunu denedim ama bana göre en etkili olanı barcelino

bepantene e vitamini, bemiks ve cok az badem yağı bir yumurta sarısı saçlarım ı cok yoparladı benim

Back
X