Saç çilesi

eston16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
3
0
1
55
Merhaba kızlar. Kaç gündür burayı takip ediyodum ama yeni üye oldum. Küçüklüğümden beri gittiğim kuafor basta sacımı çok güzel kesti. 2. gidişimde kendi çapında kat attı ve katların yönü çok farklı. Kısaca kötü kesti ama küçüklüğümden beridir hep ona gittim. Genelde iyi kesiyor ama annemin saçınıda çok kötü kesti anneanneminkinide. Sizce tekrar ordamı kestireyim? yoksa farklı bi kuaför var gerçekten güzel kesiyo ama benimkini hiç kesmedi ordamı kesiyim?

yaşın çok mu küçük

insanın saçı bazen iyi bazen kötü kesilir

daha önce o kuaföre gittim öbürüne gitmedim vs ne önemi var

bir dahakine ona bir başka sefere bir başkasına gidersin

aynı kuaföre gitmek için çok gençsin bence

dene saçın bir gün o yana bir gün bu yana dönsün

60 lık teyze değilsin ki hep aynı olmak iste

Bi iyi kesti bi kötü kesti bence sen bi karar ver iyi mi kesti?? kotu mü kesti ???
Kötü kestiyse baska kuaföre git tabiki
İlla aynı kuaföre gitmek zorunda mısın ?

:)))) kötü kestiğini söylüyorsun buna rağmen gideyim diye mi soruyorsun
git sen git oraya

Eskiden çok iyi kesiyodu ama bişey oldu adama. Şans veriiyimmi dşye soruyourm. Eskiden insanlar saçıma bakıp bakıp çok güzel derdi şimdi tık yok

Bence birdaha gitme
aynisi benimde basima geldi annem sürekli giderdi memnun kalirdi. Bende ilk defa kestirmek istedigimde sac tipime uymadigi halde kat kat kesti ve inceltti. Ve o kesimden sonra saclarim maf oldu artik eski halini almiyorlar ve bende birdaha kesim icin hicbir kuaföre gitmedim..etkiyi sen düsün

Hep aynı kuaför olucak değil ya.
Değiştirin tabi ki.
Adam özensiz davranmış size.
Sabit müşteri gözüyle bakıp özenmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…