Psikoloğa gidecek kadar olduğunu düşünmüyordum dediğim gibi önemli sınavlar öncesi oluşan bir durumdu.Banyodan sonra artık ellim oraya gitmesin, unutayım diye elim hep dolu.Ertesi günlerde de durduramazsam psikoloğa gidebilirim belki ama biraz çekiniyorum çok büyük bir sorun değil bana göre.Dermatoloğa veya psikoloğa gitseniz?
Rica ederim. Banyo yapamaz hale geldiğinize ve saçlarınız yolunmaya başladığına göre hemen yarın gitseniz iyi edersiniz. İltihap riski yüksek olabilir. Sakın şampuan veya krem kullanmayın yakar, alerjik reaksiyona yol açar,..Psikoloğa gidecek kadar olduğunu düşünmüyordum dediğim gibi önemli sınavlar öncesi oluşan bir durumdu.Banyodan sonra artık ellim oraya gitmesin, unutayım diye elim hep dolu.Ertesi günlerde de durduramazsam psikoloğa gidebilirim belki ama biraz çekiniyorum çok büyük bir sorun değil bana göre.
Dermotogsa evet iyi fikir.Belki yağ, vitamin vs önerebilir.Teşekkür ederim.
Buyuk ihtimal sebroik dermatit var sizde. Durduk yere yolsaniz da yara olmaz kabuk baglamaz. Dermatiti olanlar bu şekil kafalariyla.ugrasir.
Vichy dercos yesil renk kutulu sampuani oneriyorum. Bende de var bana bir tek bu iyi geliyor . Kimine medical sampuanlar da iyi geliyor. Once bir cildiyeye gidin isterseniz
Nasil anlatsam bilemedim, nasil başladığını bilmiyorum ama cidden deriler elime geliyor.O derileri alinca kabul bagliyor donra o kabuğu tekrar yoluyorum.Anlatinca iğrenç geldi ama durum böyle maalesef.Saç derini nasıl yoluyorsun anlamadım? Deri öyle çekilince kopmaz ki. Anca kanatana kadar kazıman lazım.
Ben 12 13 yaşlarımdayken başlamıştım, sonra her streslendigimde patlak vermeye başladı. Dişardan biri uyarmadığı taktirde yolmaya devam ediyorum.Kardeşinizin elini her saçında görüşünüzde uyarmanız fayda sağlar.Aynı şekilde son bir senedir küçük kardeşim böyle . Yogun bir depresyon ve sıkıntının ardından oldu. Sürekli eli kafasında bildiğin açık yara oluyor kafası cildiye yağlı egzama dedi. İlaç ve sampuan verdi bakalım ne olacak sonuç . Daha yeni başlıyoruz bizde.
Ben 12 13 yaşlarımdayken başlamıştım, sonra her streslendigimde patlak vermeye başladı. Dişardan biri uyarmadığı taktirde yolmaya devam ediyorum.Kardeşinizin elini her saçında görüşünüzde uyarmanız fayda sağlar.
Evet strese bağlı ama psikologluk olduğunu düşünmemiştim.Sonuçta her zaman yaşadığım bir sorun değil.Daha az stres, fazla kafaya takmama önerilebilir.Psikologtan öte dermotologa gitmem gerek sanırım.Teşekkürler.Burada paylasmak işinize yaramaz. Bir psikologla paylasmaniz gerekiyor
Psikolog size stres yönetimi konusunda önerilerde bulunabilir. Dermologa gitmeniz gecici cozum. İyileşir saç deriniz ama tekrar yara yaparsiniz. Mesela benim annemde dişlerini sıkıyordu uyurken dış doktoru psikologa yonlendirmisti. Daha iyi sonuç aldikEvet strese bağlı ama psikologluk olduğunu düşünmemiştim.Sonuçta her zaman yaşadığım bir sorun değil.Daha az stres, fazla kafaya takmama önerilebilir.Psikologtan öte dermotologa gitmem gerek sanırım.Teşekkürler.
Hem stresliyken yapıyorum diyorsun hem de Psikolokluk bir durum yok diyorsun aslında cevabını kendin veriyorsun farkında değilsin. Hem psikoloğa hem de dermatoloğa gitmelisin ama psikolojik olarak çözmezsen dermatoloğunki geçici çözüm olur ha bi de ciddi olmadığını söylemişsin bence durum vahim gözüküyor daha da ilerlerse ne yapacaksın mikrop kapıp başka türlüşeyler olursa Allah korusun. Başka alternatiflerde düşün başınanda ya bandana gibi birşey bulundur ki elinin oraya gitmesini engelle yada kapalı biriysen ev de de kapalı durmaya çalış belki faydası olur. Allah şifa versin ama bu durumu bence ÖNEMSE naçizaneEvet strese bağlı ama psikologluk olduğunu düşünmemiştim.Sonuçta her zaman yaşadığım bir sorun değil.Daha az stres, fazla kafaya takmama önerilebilir.Psikologtan öte dermotologa gitmem gerek sanırım.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?