Herkese merhaba,saç derimi yolmaya başlamam ortaokulda lise sınavlarına hazırlanırken başladı ve her stresli oluşumda,sınavlara hazırlanırken,bir şeye üzüldüğümde saç derimi yoluyorum.Yolduktan sonraki gün kabuk bağlıyor, kabuğu yolmak daha da haz veriyor.Bu, bu şekilde devam ediyor.Her zaman değil dediğim gibi stresli olduğum haftalar yılda birkaç kere bu dönemi geçiriyorum.
Fakat bugün artık banyo yapamaz hale geldim.Saç derim feci şekilde acıyor ama şimdi bile elim kafama gidiyor.Saçımı
topluyorum dışarda elim gitmesin diye ama eve helince topluyken saç derimi yolduğum için saçlarım da yolunmaya başladı.Bu durumu yaşayan varsa akıl bekliyorum.
Şampuan değişikliliği,krem veya saç derimin çabuk iyileşmesi için bir önerisi olan var mı?
Fakat bugün artık banyo yapamaz hale geldim.Saç derim feci şekilde acıyor ama şimdi bile elim kafama gidiyor.Saçımı
topluyorum dışarda elim gitmesin diye ama eve helince topluyken saç derimi yolduğum için saçlarım da yolunmaya başladı.Bu durumu yaşayan varsa akıl bekliyorum.
Şampuan değişikliliği,krem veya saç derimin çabuk iyileşmesi için bir önerisi olan var mı?