M mbul Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 62 4 98 Ankara 27 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mbul #1 carita nın saç derisi peelingi ürünü varmış kullanan var mı yazılanlara göre saçların daha çabuk sağlıklı ve parlak çıkmasını sağlıyomuş
carita nın saç derisi peelingi ürünü varmış kullanan var mı yazılanlara göre saçların daha çabuk sağlıklı ve parlak çıkmasını sağlıyomuş
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 358 Adana 28 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mbul #2 ilk kez duyuyorum hem markayı hem de böyle bir ürünün varlıgını
Z zlmm artık böyle Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 902 43 118 Ankara 28 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mbul #3 ben de kuaföre gittiğim de kafama mentollü bi şey sürmüşlerdi ya kafamın hava aldığını hissetmiştim mentolden dolayı.kendim araştırp bulduktan sonra sizlere de sölüyeceğim .saç derisi peelingi de baya mantıklı geldi
ben de kuaföre gittiğim de kafama mentollü bi şey sürmüşlerdi ya kafamın hava aldığını hissetmiştim mentolden dolayı.kendim araştırp bulduktan sonra sizlere de sölüyeceğim .saç derisi peelingi de baya mantıklı geldi