saç derisi yara oldu acill

karanfildali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
12
1
1
38
Arkadaşlar bugün palette delux 10.1 boya aldım kuaför de kendi oriel i ile saçımı açtı boyamı sürmeye başladığından yıkanana kadar acıdan kıvrandım bayılma derecesine geldim neyse yıkandı kurulmasına bile izin vermedim sanki derim aktı bir baktık ki yara olmuş kanıyo saç derisi kuaför bu boyadan ötürü olduğunu söyledi size göre herzaman severek kullandığım ve hiç bir yan etki yapmayan boya dan mı deri bu hale geldi yoksa kuaför oriel i uzun süre beklettiği için mi öyle çok canım acıyor ki gerekirse yarın hastaneye gidip dava edicem sizce suç kimde resim attım derinin her yerinde var bu yaradan

Eklentiler

• P_20160302_000208.webp
    P_20160302_000208.webp
    12 KB · Görüntüleme: 5.758
geçmiş olsun eğer palette markası boya skt geçmediyse ve siz sürekli saçınızı boyayan biryseniz ve biliyorsanız boyaya karşı alerjinizde yok o zaman benim fikrim net olarak oriel yüzünden daha önce benimde sürekli yapmama ragmen orieli bir kere başıma gelmesi .kuaför açma işlemini yaptı ilerleyene dakikalarda nefes alışlarım kötüleştı dışarı çıktım nefes alabilme için çok yoğundu koku hiç başıma gelmedi saç derimin yanması hala aklımda bekleme süresi boyunca çok yandı eve geldim akşam saç diplerim su toplamıştı görüntüde senin saç derisi gibiydi .geçmiş olsun tekrar.

Arkadaşlar bugün palette delux 10.1 boya aldım kuaför de kendi oriel i ile saçımı açtı boyamı sürmeye başladığından yıkanana kadar acıdan kıvrandım bayılma derecesine geldim neyse yıkandı kurulmasına bile izin vermedim sanki derim aktı bir baktık ki yara olmuş kanıyo saç derisi kuaför bu boyadan ötürü olduğunu söyledi size göre herzaman severek kullandığım ve hiç bir yan etki yapmayan boya dan mı deri bu hale geldi yoksa kuaför oriel i uzun süre beklettiği için mi öyle çok canım acıyor ki gerekirse yarın hastaneye gidip dava edicem sizce suç kimde resim attım derinin her yerinde var bu yaradan
geçmiş olsun. bence işlem yanlış yapılmış. oryal kullanılırken saç boyama işlemi aynı zamanda yapılmıyor.oryal üzerine saça cila atılıyor. normal boya kullanıldığında içindeki oksidan saç derinize hasar verir . saçlarınız temiz ise hasar dahada büyük olur. saç derinizin yanması 2-5 dk arasında ise bu olay normal kabul edilir ama işlem süresinde yanma varsa bu zaten o an derinizin reaksiyon gösterdiğini hasar aldığını gösterir ve fark edilir. bayılma hissi gelene kadar elinize ayna alıp neden kontrol etmeniz en az hasarla kurtulmanızı sağlardı. neyse olan olmuş. mahkemeden sonuç almanız için işlemi yaptırdığınız kuaför salonunda işlem yaptırdığınızın kanıtı olması lazım. önce fişiniz olacak sonra kamera görüntüleri toplamalısınız. tabiki rapor almanızda gerekiyor ama öncelikle yanınızda şahidiniz ve işlem yaptırdığınız yere ait fiş fatura olması da gerekiyor. siz yinede savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz hiç birşey yapamıyorsanız kuaförler birliğine şikayet edersiniz.
aklıma geldi delux 10.1 de zaten saç açıcı toz da var oryal üstüne oryal kullanmak gibi olmuş ve toz açıcılar daha zararlıdır. kafanızda saç kaldığına şükretmelisiniz

Back
X