Saç Rengi ve Saç Boyama Saç dibim koyu kaldı dip boya yapmak istemiyorum ne önerirsiniz ? Lütfen yardım

hulyab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
97
5
Arkadaşlar kendi saçım kahverengi bir kaç ay önce saçımı boyamıştım baya bi işlem gördü begenemedim falan en son kuaför turuncumsu bir renk yaptı sonra kendim tekrar boyadım koyulttum ancak şimdi boya aktı dolayısıyla rengi açıldı saçımın ve dibim geldi uçlarım dahada açık diplerime göre cok acık kaldı saçım aslında rengi güzel begeniyorum ama dipleri koyu kldı bende saç dibime göre sırıtmıcak şekilde saçımın biraz daha koyusuna boyatmak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz ? Dipler orts koyulukta uçlarım ise resimdeki rengin bir kaç ton koyusu olsun ombreli gözüksün istiyorum turunculuk veya bakır renk değil sarı yansımalı olsun istiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 439
  • image.jpg
    image.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 480
  • image.jpg
    image.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 386
  • image.jpg
    image.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 388
  • image.jpg
    image.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 394
Ombre gibi dursun istiyorsan uçları koyultma.7 numara ile dipten 10 cm kadar boya.tekrar diplerin gelince bu defa sadece dipleri 6yla boya.geçiş yeri bant gibi durmasın diye rastgele boya, milimi milimine aynı noktada bitmesin.biraz bekledikten sonra tarakla azıcık aşağı çek boyayı.orantılı bir renk geçişi yakalayabileceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim ama sürekli diplerime boya yapmak istemiyorum kendi rengi kalsın istiyorum sarı olan kısımları bir kaç ton acılmayacak şekilde koyultsam daha iyi olmazmı yani kendi saç rengime uygunlukta

Arkadaşlar küllü kumral aldım lorealın 6.1 saçımı onla boyarsam diplerim kahverengi resimdeki gibi ne renk olur dipler ?

X