Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç diplerim yanik

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Hanimlar ya saçlarim sanki kökten çıkarken yanıkmis gibi çıkıyor. Telleri nem ne şekil..
Kuaför bir saç serumu denedi ama faydasi pek olmadi.
Aynı zamanda yağlı yağlı ve özellike stres dönemlerinde yaralar oluşuyorsa basimda.
Elidorun keratinli saç sekillendiricisi kurtarici oluyor ama kalici bir çözüme ulasamadim.
doktor da bir sampuan verdi ama faydasini gördüğümü soyleyemem sadece kepekleri onledigini düşünüyorum.
Ne yapayim da güzel saçlara sahip olayim.

Hanimlar ya saçlarim sanki kökten çıkarken yanıkmis gibi çıkıyor. Telleri nem ne şekil..
Aynı zamanda yağlı yağlı ve özellike stres dönemlerinde yaralar oluşuyorsa basimda.
Elidorun keratinli saç sekillendiricisi kurtarici oluyor ama kalici bir çözüme ulasamadim.
doktor da bir sampuan verdi ama faydasini gördüğümü soyleyemem sadece kepekleri onledigini düşünüyorum.
doğuştanmı böyle çıkıyor saçların sonradan mı oldu?

Canım troidlerine baktırdın mı hiç? Ondanda kaynaklanıyor olabilir.seborait dermatitde olabilir.tek doktorda sabit kalmamanı öneririm.muhakkak bir çaresi vardır..

Canım troidlerine baktırdın mı hiç? Ondanda kaynaklanıyor olabilir.seborait dermatitde olabilir.tek doktorda sabit kalmamanı öneririm.muhakkak bir çaresi vardır..

Hormanal bir bozukluk olmadığını söylediler. Cok zayıf olduğum icin hormonlarım icin tahlil baska doktorlarda yaptılar. Vardir bir caresi ama ne.. Bulurum inş..

Kafa derinde yaralar mi olusuyor?

zeynoderinde dest: 37159769 .!.:
Evet bazen olusuyor. Ama iki yerden dönüşümlü olarak çıkıyor sadece bütün basimda değil.
Ya benim sac derimde de boyadan dolayi yaralar oluşmuştu da seninki de öyle bir şeyse şampuan ismi verebilirim canm

Back
X